06.02.2018

Anmeldelse på Ravnenes Hvisken 2.

Ravnenes Hvisken 2

Titel: Ravnenes Hvisken 2.

Forfatter: Malene Sølvsten.

Forlaget: Carlsen.

Udgivet: 21/06-2017.

Antal sider: 622.

Antal stjerner: 5/5.

Anne.

En gammel ven opsøger Anne, dødeligt såret, og når kun lige at fortælle hende at hendes søster er taget til fange.
For at befri sin søster må Anne selv risikere livet og krydse over til en anden verden, hun aldrig har set. Ukendte farer lurer, og imens bliver hun plaget af synet af sit eget mord. Men hvorfor bliver hun ved med at se det? De fik jo afværget det i tide. Eller gjorde de?
Hele sit liv er Anne blevet forladt. Nu indser hun, at for at redde sin søster må hun selv svigte dem, hun elsker. Men kan hun gøre det? 
Tre vil dø. To vil hun svigte. En må hun slå ihjel. Hvor langt vil hun gå for at standse Ragnarok?


Anne er ikke længere i sin egne trykke omgivelser, hun er nemlig taget til en anden verden for at redde sin søster.
Vi er trådt ud af de her trykke danske omgivelser nu, og jeg må sige det var vild og spændende at følge Anne på hendes rejse igennem den anden verden.

Anne er lige så skøn en hovedperson at følge, som hun var i første bog. Hun har ikke ændret sig overhovedet, hun er lige så stædig og selvstændig som i den første bog, men dog. Hun udvikler sig på en god måde igennem hendes rejse i den anden verden.

Jeg var VILD med Varner i den første bog, og det ændrede sig ikke da han forlod Anne for hendes eget bedste. Og nu kommer jeg til at afsløre en lille smule, men vi møder en ny fyr i den anden verden, som jeg også er gået hen og blevet ret så vild med. Men hvem der er mest fantastisk, kan jeg ikke svare på. Malene Sølvsten, du har fået skrevet nogle ret så fantastiske fyre ind i din bog.

Bogen mangler igen på intet tidspunkt detaljer for at gøre det hele så virkeligt at se for sig. Omgivelserne og handlingerne er beskrevet så godt, at det virker mere som en film, en bare tekst i en bog. Og selv om der er massere af tekst, og bogen er tyk, så fløj jeg lige igennem den, og elskede hver en side.

Nu til slutningen, jeg var chokeret og så alligevel ikke. Men jeg vil kun sige jeg er glad for jeg ikke læste den da den lige udkom, for så ville jeg skulle have ventet endnu længere tid på bog 3 ville udkomme. 

Malene du har virkelig fået skrevet nogle fantastiske bøger, og jeg glæder mig virkelig til at læse den næste bog. 
Jeg vil anbefale alle, at hvis ikke har læst den første bog endnu, så kom igang og få den læst!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Ikke flere indlæg på denne blog, følg den nye!

Sidste indlæg, følg den nye blog!  Titlen her siger jo lidt sig selv. Dette kommer til at være mit sidste indlæg på denne blog.  Grun...