04.02.2018

Tbr - Februar.

 Tbr - Februar.

Januar er slut, og nu er vi gået ind i Februar måned, og det betyder ny Tbr.
Denne måneds Tbr vil jeg ikke skrive for mange bøger på, da jeg ikke rigtigt ved hvad jeg vil læse endnu. Jeg har dog lidt overvejelser, og nogle få jeg ved bliver læst. :-) 

  1. Første på listen, som dog også allerede er blevet læst, er Baronessen af Jeanet Kirch. Super god bog, og min anmeldelse vil komme op i løbet af måneden af den. 
  2. Jeg vælger ikke at lave en liste at følge konkret, men bare nogle jeg regner med at læse, og den næste jeg regner med at gå igang med er Dronningen af Tearling, som jeg fik i Advents gave af min mor sidste år.
  3. Jeg har også tænkt mig at tage hul på Ambassadørens Mission serien i løbet af denne måned, da jeg var vild med Trudi Canavans foregående serie De sorte troldmænd.
  4. Jeg forventer også snart at Monsun af Stjerner kommer hjem, så den skal også læses. Det hvert fald en bog jeg ser frem til. 
  5. Nattens hus, bog et vil jeg genlæse. Jeg har læst serien et par gange, men nu vil jeg begynde på den igen.
  6. Sidst så venter jeg også på bogen - Ildens Flamme af - Catharina Kjelgaard Vedel-Smith. Som er en bog jeg har haft øje på et stykke tid, og nu vil få læst.
To af bøgerne er anmeldereksemplarer, så på forhånd tak til - Mellemgaard forlag og Books & Dragons, som har været så skønne at ville sende mig bøgerne. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Ikke flere indlæg på denne blog, følg den nye!

Sidste indlæg, følg den nye blog!  Titlen her siger jo lidt sig selv. Dette kommer til at være mit sidste indlæg på denne blog.  Grun...