09.01.2019

Anmeldereksemplar: Tryllebundet #1 - Kærlighedens Dilemma.

Tryllebundet.

Titel: Tryllebundet #1 - Kærlighedens Dilemma. 

Forfatter: Sanne Stribolt.

Forlaget: Forfatterskabet.

Udgivet: 12/12-2018.

Antal sider: 355.

Antal stjerner: 3,5/5. 

Bogen er tilsendt af forlaget,
så mange tak! 


Kærlighedens Dilemma. 

Tims hænder kører ned over min krop, mens han hvisker til mig.

”Melanie, vil du ikke nok komme tilbage til mig? Jeg savner dig voldsomt.”

Han stønner mig ind i øret og kysser mig i nakken.

Det er ubehageligt, og hans hænder holder mig fast, så jeg ikke kan bevæge mig.

Melanie er kontorassistent og arbejder i en it-virksomhed, hvor den 33-årige Andreas Guldhammer Kristensen er ny direktør. Han er tidligere bankchef i USA og drages hurtigt af Melanies smukke ydre. 

Snart må Andreas ikke blot kæmpe for hendes kærlighed, men også redde Melanie fra en ekskæreste, der brutalt stalker hende. 

Kærlighedens dilemma foregår i grænselandet mellem kærlighed og erotisk besættelse. Bogen er første bind i den erotiske trilogi Tryllebundet.Jeg har nu fået læst første bind i Tryllebundet serien, og jeg må sige jeg var både positivt stemt omkring den, men den havde desværre også et par detaljer ved selve bogen jeg desværre ikke var så glad for, og derfor får den også kun 3,5 stjerner, hvilket bestemt heller ikke er dårligt efter min mening.

Melanie har en voldelig ekskæreste, han vil ikke rigtigt indse det er slut og er konstant efter hende, men selv om de ikke er sammen, stopper det ham ikke fra at være fysisk voldelig over for hende, og kræve noget af hende. 
Melanie har det ikke psykisk godt, og stopper faktisk ikke rigtigt Tim, hun har meldt ham en gang, men der sker ikke rigtigt noget ved det.
Andreas er lige startet i det It-firma hvor Melanie arbejder, og falder hurtigt for den smukke Melanie, men indser hurtigt hun ikke har det helt så godt igen. 
Men Andreas har selv lidt problemer med en Eks. 

Jeg vil sige jeg synes bogens handling var super interessant, og jeg var vild med at følge både Melanie og Andres, de var begge super interessante og jeg nød at følge med og se hvordan de hver og sær tænkte om det hele.
Da jeg først begyndte på bogen blev jeg hurtigt fanget, men hurtigt begyndte jeg faktisk at føle at hele bogen bliver lidt forhastet. 
Forfatter Sanne, bruger rigtig mange detaljer, og jeg kan sagtens forstille mig det hele, men jeg synes nogle gange at forskellige stuerationer bliver skudt lidt for hurtigt igennem, fx med nogle af de mere erotiske perioder bliver det meget hurtigt overstået, og det synes jeg desværre også lidt med nogle af de lidt voldeligere kapitler med eksen, og jeg følte ligesom jeg manglede lidt der. 

Andreas havde jeg det egentlig også lidt svært ved i perioder, jeg brød mig ikke så meget om hans dominante sider, for jeg så ham slet ikke som den dominante type fra starten af, jeg synes nemlig han virkede til at være en sød og stille type.
Men jeg håber at lige det her problem måske ændre sig lidt i næste bog, og at jeg måske mere kan begynde og acceptere hans dominante sider.

Sproget i bogen er super let, jeg havde intet problem med at følge med overhovedet.
Kapitlerne er dejligt fordelt mellem Melanie og Andreas, og blev på intet tidspunkt for lange. 
Mit største problem med denne bog var desværre bare jeg alt for meget følte den var lidt for forhastet igennem, det håber jeg lidt at se en ændring på i næste bog. 
Men alt i alt vil jeg helt sikker anbefale denne bog med god samvittighed, og sige giv den endelig en chance, for den er rigtig god, og med den slutning bogen havde skal jeg med sikkerhed læse videre, for jeg skal have svar. Bogen er tilsendt af forlaget til anmeldelse, og er udelukket blevet anmeldt efter egne meninger og holdninger til bogen.    

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Ikke flere indlæg på denne blog, følg den nye!

Sidste indlæg, følg den nye blog!  Titlen her siger jo lidt sig selv. Dette kommer til at være mit sidste indlæg på denne blog.  Grun...