03.01.2019

Tbr Januar 2019.

Tbr for Januar.

Så December slut, og det er 2018 også, sikke dog som tiden går, jeg føler stadig vi næsten lige har haft Januar, men det jo så et helt år siden nu. 
Nu vi gået ind i år 2019, og jeg håber på et fantastisk år med en masse nye bøger! 
Men nu det tid til en lille Tbr for første måned i året, jeg har lavet en lille en på 4 bøger, men jeg forventer nu et par stykker mere end kun dem. 

Tak til -

Mellemgaard Forlag: http://mellemgaard.dk/
Palatium Books: https://www.palatium.dk/

For anmeldereksemplarerne. :-) 

1. Første bog jeg har planlagt at læse i år er - Fønixens hjerte #5, Jordens Bånd. - Denne bog har jeg endnu ikke læst, så jeg glæder mig helt vildt til at fortsætte på Maria´s spændende eventyr og kampe med hendes venner. 
Christina Ramskov har virkelig fået skabt et fantastisk univers og spændende handling, jeg glæder mig virkelig til at begynde på bogen. 

2. Anden bog jeg har planlagt at læse er - Under mælkevejens stjerner, skrevet af Camilla Davidsson. - som jeg har modtaget fra Palatium books til en anmeldelse.
Dette lyder som en lidt anderledes bog end hvad jeg normal læser synes jeg, men jeg glæder mig til at læse den, og satser på den er god. 
Bogen udkommer også den 5 Januar 2019. 

3. Tredje bog jeg har planlagt at læser er - Game on #2, Chanceløs. Skrevet af Kirsten Callihan. - Jeg har ikke læst første bog i serien, men så vidt jeg har kunnet læse mig frem til er det en uafhængig serie, så man behøver vidst ikke have læst første for at gå igang med anden bog, så det har jeg tænkt mig at gøre. 

4. Sidste bog på min korte Tbr er blevet til - Dæmondræberen #2, skrevet af Louise Haiberg. - Som måske ved har jeg haft sat den på en tidligere Tbr sidste år, men jeg nåede ikke at få den læst, desværre.
Men det har jeg planer om nu! Og vil ihærdigt prøve at holde den denne gang!

Det var så de bøger jeg har planlagt jeg skal have læst i denne måned, men jeg tænker da der kommer et par stykker mere i løbet af måneden jeg skal have læst. :-)
I er velkommende til at smide en kommentar med forslag! 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Ikke flere indlæg på denne blog, følg den nye!

Sidste indlæg, følg den nye blog!  Titlen her siger jo lidt sig selv. Dette kommer til at være mit sidste indlæg på denne blog.  Grun...