05.01.2019

Nye bøger December.

Modtaget / Købte bøger i December.

December er jo slut nu, så det er blevet tid til en lille opsamling af hvilke bøger jeg har modtaget i løbet af måneden, både af anmeldereksemplarer, gaver og selv købt. 
Det er blevet til hele 7 nye bøger i December. 
6 Af bøgerne er anmeldereksemplarer fra forlag og forfattere, og den sidste var en julegave fra mine forældre. 

Jeg vil kort lave en liste her i indlægget over hvilke bøger det er, og så vil jeg linke til dem der allerede er kommet anmeldelser op af, og hvor i eventuel kan købe bøgerne hvis i skulle være interesseret i at læse dem, men jeg kan helt klart anbefale jer at læse dem. :-) 1. Første bog jeg modtog i December fra fra - Mellemgaard forlag og var, Fønixens Hjerte #5, Jordens bånd. - Som er skrevet af Christina Ramskov.
Denne bog ligger også øverst på min Januar Tbr, og jeg glæder mig vild meget til at læse den. 

2. Anden bog jeg modtog var - Under Mælkevejens Stjerner, skrevet af Camilla Davidsson. - Bogen er modtaget af Palatium Books, og jeg glæder mig en del til at læse den. Den lyder lidt anderledes end hvad jeg normalt læser, men det gør mig egentlig ikke rigtigt noget. 
Bogen udkommer d. 5 Januar 2019. 

3. Tredje bog jeg modtog var fra - Gyldendal forlag. Bogen var - Rød dronning #4, Tordenkrig. skrevet af Victoria Aveyard. - Som var en fantastisk afslutning på en fantastisk serie. Jeg er dog ked af den allerede er slut, men den sluttede nu på et godt tidspunkt. 

4. Fjerde bog jeg modtog var - Tågespind #2, Elleskudt. Skrevet af Signe Fahl. - Hvilket var en fantastisk fortsættelse på Daniel og Karens spirende forhold, og jeg nød virkelig at følge dem igennem hele bogen! Kan virkelig kun anbefales hvis i er til noget lidt gammeldags. :-) 

5. Femte bog jeg modtog var - Kunsten at... Elske. Som er skrevet af Marie-Louise Rønning. - Som faktisk også var så god at den endte på min top 10 liste over bedste bøger læst i 2018. 
Dette er virkelig en fantastisk bog om det at lære at elske sig selv, jeg synes virkelig alle burde læse den. 

6. Sidste bog jeg modtog fra et forlag var - Tryllebundet #1, Kærlighedens Dilemma. Som er Sanne Stribolt´s debut roman. - Som hun har klaret god, for den en okay god bog. Jeg skal helt klart læse videre på denne her serie! 

7. Sidste bog jeg overhoved fik i December var en julegave fra mine forældre. - Bogen jeg fik var - Game On #2, Chanceløs, som er skrevet af Kirsten Callihan. - Som jeg virkelig glæder mig til at læse! Jeg har dog ikke læst første endnu, men så vidt jeg ved er det en serie der kan læses uafhængig af hinanden, så det jo super godt!

Det var alle bøgerne jeg har fået og modtaget i December måned! 
Jeg glæder mig til at læse hver og en, også dem jeg allerede har læst en gang før. :-) 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Ikke flere indlæg på denne blog, følg den nye!

Sidste indlæg, følg den nye blog!  Titlen her siger jo lidt sig selv. Dette kommer til at være mit sidste indlæg på denne blog.  Grun...