02.01.2018

Anmeldelse på, Løgnenes Palads.

The Royals.

Titel: The Royals 3 - Løgnenes Palads.

Original titel: Twisted Palace.

Forfatter: Erin Watt.

Udgivet på dansk den: 4/12-2017.

Udgivet på dansk ved: Flamingo.

Antal sider: 321.

Original sprog: Engelsk. 

Antal stjerner: 5/5.

Mordanklager og mørke hemmeligheder.

Ella og Reed er endelig sammen, men alligevel kommer der noget i vejen for dem hele tiden.
Reed er blevet anhold for mordet på Brooke hans fars forlovede.
Og Ellas biologiske far Steve er dukket op fra de døde, og vil pludselig gerne lege far da han finder ud af han har en datter.
Steve ønsker ikke Ella og Reed sammen, og hiver hende ud af Royal paladset for at hun skal bo sammen med ham og Dinah som hader Ella mere end noget andet, måske med undtagelse af sin egen mand.
Reed påstår hårdnakket af han ikke har lagt en hånd på Brooke og at han ikke er skyld i hendes død, men hvorfor skulle nogen tro på ham når alt tyder på han ville af med hende?
Hvem slog Brooke ihjel?
Hvordan kan Steve, Ellas far - Stadig være i live, og hvor har han været i de 9 måneder de troede han var død?
Klare de den, eller falder hele deres verden sammen?

Løgnenes palads fortsætter faktisk fra hvor Askeprinsen sluttede.
Reed har nu en mordandklage hængende over hovedet, han bliver beskyldt for mordet på Brooke, hans fars forlovet.
Og Ellas biologiske far er åbenbart i live, og det må jeg sige, det kom godt nok bag på mig, jeg havde på intet tidspunkt forventet lige det.
Løgnenes palads er fantastisk, lige så god som de første to, og jeg må sige jeg er ked af allerede at skulle sige farvel til den her verden. Men jeg håber så at Erin Watt får lavet mere til den her Royal verden, måske omkring de andre Royal brødre? 
Løgnenes palads hiver en masse spørgsmål, svar og drama op, og det gør den så fantastisk at læse.
Som jeg har sagt før, nyder jeg at følge Ella på sidelinjen, og se hende kæmpe sig igennem en brutal verden af de rige, men at hun alligevel ender med at falde til og finde sig en plads der.
Dog er jeg også vild med at følge Reed, man får virkelig et større indblik i familien, og Ella og hans forhold, hvordan det er for begge parter.
Heletiden er der handling, spørgsmål og forhindringer i den her bog, den bliver på intet tidspunkt kedelig.
Igen fik jeg følelsen at jeg fulgte med ved siden af Ella når jeg læste fra hendes side, og det samme med Reed, og det er virkelig det der gør den så fed. At den er så livagtig, at jeg føler at jeg selv sidder på sidelinjen og kigger med i det hele.
Bogen er skrevet rigtig godt, og igen kan man stadig på intet tidspunkt fornemme at det er to forfattere der har skrevet den her bog, for sproget er flydende hele vejen igennem, og deres personligheder virker på intet tidspunkt forandret, teksten er flydende og nem at komme igennem.
Jeg kan kun anbefale den her serie til alle der elsker drama og forbudt kærlighed, dog vil jeg advare, hvis du begynder skal du nok forberede dig på du nok kommer til at sidde med den et par timer, for den er virkelig svær at lægge fra sig igen. Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Ikke flere indlæg på denne blog, følg den nye!

Sidste indlæg, følg den nye blog!  Titlen her siger jo lidt sig selv. Dette kommer til at være mit sidste indlæg på denne blog.  Grun...