26.01.2018

Anmeldereksemplar: Mirror Mirror.

Mirror Mirror.

Titel: Mirror Mirror.

Forfatter: Cara Delevingne og Rowan Coleman.

Udgivet på dansk ved: Politikens forlag.

Udgivet på dansk den: 17/10-2017.

Antal sider: 382.

Antal stjerner: 5/5.

Bogen er modtaget af Politikens forlag så mange tak til dem! 

Hvorfor stak hun af? 

Blandt eleverne på Thames Comprehensive er Red, Leo, Rose og Naomi en flok outsidere, der sammen har fundet ro i deres band, Mirror Mirror.
Det er lige så svært for de fire unge at passe ind i skolen, som det er at navigere i deres komplicerede liv  derhjemme. 
Reds mor er dybt alkoholiseret, og faren er aldrig hjemme. Leos bror sidder i fængsel. 
Rose bruger sex og alkohol til at dulme smerterne efter et brutalt overgreb.
Naomis punkrockprinsesse-persona giver hende fritheden til at udleve, hvad hun føler er sit sande jeg.
Da Naomi første forsvinder for der efter at findes bevidstløs, bliver hendes venner på en gang rystede og forvirrede. Er der tale om en ulykke? Eller har nogle forsøgt at skade Naomi med vilje? Har Naomi haft problemer - og hvorfor har hun ikke talt med dem om det? Hvor godt kender de egentlig deres veninde - og hinanden? Vil Naomi vågne op at sin koma - Og vil hun nogen sinde blive den samme igen? 
For at forstå hvad der er sket med Naomi, bliver de tre unge nød til at konfrontere deres egne mørke hemmeligeder, og deres største frygt. De bliver nødtil at forene hvem de er indeni, med den de er udenpå. 

Mirror Mirror, er en utroligt hjerteskærene fortælling om hvordan man ikke altid kender ens identitet som ung, om hvordan man kan komme i problemer hvis man stoler på de forkerte og lukker de rigtige ude. Om hvordan det kan ende hvis man ikke selv acceptere den man er, og hvordan vi andre rigtig hurtigt kommer til at se sort og hvid på tingene.

I den her bog følger vi den unge Red, som bare gerne vil være der for sine venner, og gøre sit bedste. Jeg kom hvert fald hurtigt til at holde af Red.
Den her bog fik faktisk også mig til at tænke over mange ting, især over de ting hvor vi alle engang i mellem kommer til hurtigt at se sort og hvid på tingene.
Jeg kom også til at tænke meget over internettet, ja det kan være en super fantastisk ting, og det er noget vi bruger meget den dag i dag, men der findes også utroligt meget skræmmende på internettet, som man ikke rigtigt tænker over, og lige det har Cara Delevingne fået med i sin fortælling, at det ikke altid sikkert at stole på nettet. 

Jeg har jo nævnt det med at vi godt kan komme til at se sort og hvid på tingene, og ikke for at afsløre noget men på side 238 mener jeg det er, der viser det faktisk bare et af punkterne vi kommer til at gøre det på, og det overraskede mig faktisk utroligt meget. 

De her tre unge personer vi læser om, som kæmper med hvert deres problem, virker så ægte, og jeg kan på intet tidspunkt se mig frem til at to forskellige forfattere der har skrevet bogen, skrivestilen formår at blive ens igennem hele bogen. 
Sproget er let, og forståeligt at komme igennem. 
Og så nyder jeg virkelig hvordan bogen den er bygget op på inden i med de her "Chat sider" som der engang imellem kommer. 

Jeg er hvert fald vild med Mirror Mirror, fordi at den netop tager så mange emner op, og vender og drejer emnerne. Den viser at det ikke er unormalt at man ikke altid ved hvem man er i en ung alder.
Jeg vil hvert fald anbefale denne bog til alle, unge, ældre og gamle. For det er en bog der får en til lige at tænke en ekstra gang over livet. 
Jeg vil hverfald gerne læse mere fra de her forfattere/forfatter igen på et tidspunkt.


Bogen er modtaget af forlaget til anmeldelse, og er udelukket anmeldt efter mine egne meninger og holdninger til bogen.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Ikke flere indlæg på denne blog, følg den nye!

Sidste indlæg, følg den nye blog!  Titlen her siger jo lidt sig selv. Dette kommer til at være mit sidste indlæg på denne blog.  Grun...