13.01.2018

Anmeldereksemplar: Ulfhedin-sagaen - Heksens kald.

Ulfhedin-Sagaen.

Titel: Ulfhedin-Sagaen - Heksens kald.

Forfatter: Mette Sejrbo.

Forlaget: Dreamlitt.

Genudgivet: 08/01-2018.

Antal sider: 586.

Antal stjerner: 4/5.

Bogen er modtaget af forlaget til anmeldelse,
så mange tak til dem!


Emilie.

Emilie ønsker helst at være en helt normalt pige. Men op til hendes 18 års fødselsdag, sker der uforklarlige hændelser.
Og før hun ser sig om bliver hun hevet ind i den overnaturlige verden, som er skjult for alle andre.
En verden befolket af - Vølver, Varulve og vampyrer.

Da Emilie bliver hevet ind i den overnaturlige verden som har været skjult for hende i alle de år, bliver hun tvunget til at taget et meget svært valg.
Et valg om hun vil fortsætte med at være en helt normal teenager med halvdårlige karakterer og kærestesorger, eller om hun vil følge valget som vølve og blive en del af en tusindårig kamp mod ondskab og forbandelse. 
Et valg som har uoverskuelige konsekvenser, ikke blot for Emilie selv, men også for hendes familie og venner.
Hvad vælger hun?

Heksens kald er første bind i Ulfhedin-sagaen, og den er faktisk utroligt god.
Da jeg først satte mig til rette med den her bog, blev jeg helt slugt fra første kapitel af. Historien er utroligt spændende, og at følge Emilie igennem de her valg og kampe hun skal igennem, de er både spændende, sjove og en smule hjerteskærende.
Emilie bliver udsat for nogle rigtigt svære valg i en meget tidlig alder, men hun klare dem alligevel ret godt.
Emilies person er godt skrevet, og velforklaret sådan at det faktisk virker som en ægte pige man læser om. Som person er hun meget stille og genert, og ved faktisk ikke rigtigt hvad hun skal stille op, men alligevel er hun stærk når hun er nød til at være det.
Selve sproget er egentlig flydende nok, men jeg må indrømme jeg ikke kendte en del af ordene og var taknemmelig over den her ordforklaring der ligger bagerst i bogen. 
Handlingen var utroligt god, jeg tror ikke jeg har læst en bog hvor der har været så meget om de gamle guder, og hvor det ikke kun var en type gud der blev nævnt, det var noget der fangede mig, og så var det virkelig gennemført, og fuld af detaljer.
Som sagt synes jeg at Emilie var skrevet godt som person, og det synes jeg egentlig også de andre der var med, som er blandet ind i Emilies liv.
Det der gør at den blev trukket ned på fire stjerner, det må nok være fordi jeg engang i mellem blev lidt forvirret over hvem det var man læste om når det ikke var Emilie i kapitlet, men ud over det var den utroligt god.
Mette Sejrbo, har fået skrevet noget utroligt godt, og jeg vil hvert fald læse videre på Ulfhedin-sagaen på et tidspunkt. 

Jeg vil hvert fald anbefale denne bog, hvis du er til der overnaturlige. 


Bogen er modtaget til anmeldelse af forlaget, og er udelukket anmeldt efter egne holdninger og meninger til bogen. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Ikke flere indlæg på denne blog, følg den nye!

Sidste indlæg, følg den nye blog!  Titlen her siger jo lidt sig selv. Dette kommer til at være mit sidste indlæg på denne blog.  Grun...