12.05.2018

Anmeldereksemplar: Havets tåre. 1-3.

Havets tåre.

Titel: Havets Tåre. 1-3.

Forfatter: Camilla Wandahl.

Forlaget: Høst og søn.

Udgivet: 05/11-2015.

Antal sider: 288.

Antal stjerner: 4/5.

Bogen er tilsendt af forfatteren selv,
så mange tak!

Tror du på havfruer?

Der kom et tidspunkt, hvor alt mistede sin betydning, og verden blev farveløs. 
Det begyndte helt klart d. 19. juli, da jeg druknede. 

Lejla drages til havet. Selv om det skræmmer hende. Det er, som om det kalder på hende. Samtidig er der noget mystisk over den lækre Seth, der ikke vil have, at hun nærmer sig vandet. Havets Tåre er en overnaturlig kærlighedshistorie. Om at drukne uden at dø. Om at dø uden havet. Tror du på havfruerJeg vil starte ud med at advare jeg ikke kan garantere der ikke er spoiler med i denne anmeldelse, da jeg laver en samlet anmeldelse af alle tre, da jeg fik en samlet udgave af serien.


Jeg har nu fået læst alle tre bøger i serien - Havets tåre - Og jeg skal da være ærlig og sige jeg havde lidt blandede følelser omkring den. Starten var egentlig ret god, den fangede mig da hurtigt. 

Meen så begyndte det at gå lidt ned af bakke da vi kom igennem den første del. Jeg gik hurtigt hen og begyndte at synes at der manglede lidt. Lejla er 16 år, men jeg synes ikke rigtigt hun opførte sig efter sin alder hele tiden. 
Den måde hun faktisk rigtig hurtigt konstatere at hun ligefrem elsker Seth, det synes jeg gjorde det en smule for 12-13 års argtigt hvor man med det samme konstatere man er forelsket. Og lidt det samme med Seth. 

Derud over synes jeg da at selve ideen og meget af det der bliver fortalt om og beskrevet er godt lavet, jeg følte bare ofte at den slet ikke lå i den alders gruppe som hovedpersonerne skulle lægge i passede særligt godt. 

Men da vi kommer til den sidste del, blev jeg lidt mere tabt. Der er meget jeg synes gik for stærkt, og gav ikke rigtigt mening for mig, det føltes desværre lidt at slutningen var skrevet lidt for hurtigt. 

Men jeg vil så sige at alle de detaljer der er med, og bliver beskrevet gjorde at jeg sådan kunne se det lidt bedre for mig. Jeg tror ikke jeg ville kunne have sat mig ind i noget som helst hvis det ikke var fordi at Camilla har været så dygtig at tilføje så mange detaljer.

Alt i alt, så vil jeg sige at selve ideen, alle detaljerne, og selvfølgelig også bøgerne er grunden til den får 4 stjerner samlet for alle 3 bøger. Hvis den ikke havde detaljerne, så var stjernerne faldet lidt. 

Jeg vil dog mest anbefale denne bog til 10+ alderen. Men alle kan selvfølgelig læse den, og jeg vil da også sige i skulle give den en chance.


Bogen er tilsendt af forfatteren selv til anmeldelse. Og er udelukket blevet anmeldt efter egne holdninger og meninger til bogen. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Ikke flere indlæg på denne blog, følg den nye!

Sidste indlæg, følg den nye blog!  Titlen her siger jo lidt sig selv. Dette kommer til at være mit sidste indlæg på denne blog.  Grun...