02.05.2018

Tbr for Maj.

Tbr for Maj måned.

Så vi gået ud af April måned, og vil selv sige det var en helt fin måned. Jeg fik læst hele 18 bøger, og begyndt på nr 19. 
I kan læse hvilke bøger jeg fik læst i min Wrap up, som kommer op her lidt senere på måneden. Jeg synes selv den indeholder nogle rigtigt gode bøger. 
Men nu det tid til min Tbr. Som jeg plejer sætter jeg ikke så mange på, da jeg ofte får flere bøger hjem i løbet af måneden, og derfor ved jeg heller ikke helt 100% hvilke bøger jeg får læst. 
Men indtil videre har jeg fundet 6 bøger som jeg håber alle bliver læst her i Maj måned, og dem vil jeg lige ramse op her i dette indlæg.

  1. Første bog, og anden bog bliver det så også, det er Kongenstenen 1 & 2. Som Dreamlitt var så skønne og tilbyde mig, og dem takkede jeg selvfølgelig ja tak til, da jeg faktisk synes det lyder ret gode. De er også Hanne Lykke Rix´s første udgivet bøger. Dem glæder jeg mig meget til. 
  2. Efter de to bøger, så vil jeg læse - Claire og Julemiraklet, som udkom her den 1. Maj. Det er Luna Mørup´s første udgivet roman. Jeg har fulgt Luna dengang hun selv var bogblogger, og også efter hun valgte at stoppe med at blogge om bøger. Så jeg glæder mig virkelig til at læse hendes roman. Tak til Luna for at give mig chancen for at anmelde og læse hendes roman. 
  3. Næste bog på min liste regner jeg med bliver - Tearlings Skæbne - Som jeg har glædet mig helt vildt til siden jeg blev færdig med bog 2. Slutningen gjorde mig virkelig vild efter for at få fat i den sidste bog i trilogien. Og jeg var så heldig at People'sPress ville sende mig et fysisk eksemplar. Og det er virkelig smukt, er helt vild med farverne og forsiden. 
  4. Og efter Tearlings skæbne, så regner jeg stærkt med at gå igang med - Tusmørkebørn - Af Marie-Louise Rønning. Jeg har læst den engang før, men da anden bog i serien snart udkommer tænkte jeg at jeg ville få den genlæst og anmeldt så jeg også bedre kan huske den til når bog to udkommer. Og jeg glæder mig meget til bog to skal det lige siges. 
  5. Sidst på listen, har jeg sat Kragens kald på som er skrevet af - Leigh Bardugo - Jeg har hørt meget godt om hende, og vil derfor rigtig gerne få den læst nu hvor den endelig er på dansk. Og min stedfar var så skøn at købe den til mig, så ja nu skal den altså læses!
Det er de bøger jeg end til videre regner med at få læst her i løbet af April måned som er planlagte. Derud over har jeg også fået læst en enkel bog færdig her i April og det var - Uofficielt din - Af Henriette Vesterbak, som var så skøn af få sendt et eksemplar af begge hendes bøger. De var virkelig vidunderlige og der vil også snart komme anmeldelse op på den.

1 kommentar:

Ikke flere indlæg på denne blog, følg den nye!

Sidste indlæg, følg den nye blog!  Titlen her siger jo lidt sig selv. Dette kommer til at være mit sidste indlæg på denne blog.  Grun...