31.05.2018

Anmeldereksemplar: Grænseløs #3 - Tag mig med.

Grænseløs #3.

Titel: Grænseløs #3 - Tag mig med.

Forfatter: Pernille Kim Vørs.

Forlaget: Drømmefangeren.

Udgivet: 15/06-2018.

Antal sider: 500.

Antal stjerner: 5/5.

Bogen er tilsendt af forfatteren,
så mange tak! 
Er de begge helt ødelagte?

Selene er psykiater. Hun er ekspert i at håndtere følelser - så længe det ikke er hendes egne. Hun vil gøre alt for at undgå at se sine dæmoner i øjnene, men da hun får en ny patient ved navn Rayan, bliver hendes stålsatte beslutning om ikke at lade nogen komme for tæt igen sat på prøve. Allerede efter første møde med Rayan må Selene 
bukke under for en gammel vane, der på ingen måde tjener hende.

Rayans sjæl er ødelagt. Han er lige blevet løsladt fra fængsel efter endnu en voldsdom, og nu skal den snobbede psykiater hjælpe ham med at bearbejde hans sorg. Det er spild af tid - efter hans opfattelse. Han fanger dog hurtigt, at Selene selv har sit at slås med. Gang på gang sætter hun sig i usikre og farlige situationer, og Rayans interesse vækkes.

Selvom Rayan har mistet lysten til livet, har han ikke mistet lysten til sex og trods Selenes klare udmelding om, at hun ikke ønsker nogen form for nærvær i sit liv, er Rayan fast besluttet på at vise den stædige kvinde, hvilken slags nydelse han kan tilbyde hende.Grænseløs 3 havde jeg utroligt høje forventninger til, og den levede virkelig også op til dem. 
Anden bog i serien sluttede med en utroligt ond epilog, der gjorde jeg hungrede efter at få fingrene i tredje bog her, og nu hvor jeg har læst og fået svar på det, kan jeg både sige jeg var overrasket, og slet ikke klar til at slippe de her personer endnu. 

Som vi jo ved handler - Tag mig med - jo ikke længere om Jannik og Isidora, men den forholder sig egentlig stadig inde i de kredse vi har hørt lidt om i de foregående bøger. Den handler nemlig om Rayan, også kendt som "Ronny", og om psykiateren Selene. 

Rayan er lidt den her slemme fyr, han er rodet ind i nogle grimme ting. Rayan har mistet meget, og har derfor svært ved at udtrykke og håndtere sine følelser sundt, og derfor skal han snakke med Selene efter han er kommet ud af fængslet. 
Men Rayan er ikke interesseret at i at få styr på sig selv, men han er meget interesseret i at bryde Selenes høje mur ned som hun beskytter sig selv med.
Men selv om han er den her "slemme fyr" så fik jeg også fornemmelsen af at han egentlig kan være ret så blid. 

Selene hjælper dagligt andre med deres problemer og håndtering af følelser. Men hun håndtere sine egne utroligt usundt selv.
Hun bryder sig ikke om nærvær, og det hygger Rayan sig egentlig ret meget med. 
Selene er også en meget stædig kvinde, men jeg synes at i nogle situationer giver hun sig alt for let. 

Selene og Rayan var hvert fald to personer med nogle stærke personligheder, og det gjorde mig nysgerrig efter at finde ud af hvad de begge gik og gemte på af hemmeligheder.

Alle de her personer der er blevet nævnt og omtalt i denne bog, er super godt beskrevet og detaljeret. Det var ikke svært for mig at forstille mig det som ægte personer. 
Deres omgivelser, manglede på intet tidspunkt detaljer heller, og det jo bare et plus. 

Sproget er ligetil, flydende og på intet tidspunkt pakket ind, selv om det ikke er den mindste bog, var jeg egentlig ret så hurtigt færdig med den. For fra start af er den fangende, både med dens drama, men også med den mængde humor der er blevet tilføjet. 
Kapitlerne skifter sådan lidt hele tiden imellem Selene og Rayan, men nogle gange skifter det også midt i kapitlet, og det synes jeg egentligt er fedt nok, for jeg fik en bedre fornemmelse af hvordan begge parter følte og var. 
Jeg skal være ærlig og tilføje, der var et par kapitler hvor tårene også bare løb, for selv om det er en lidt hård bog, så den også sørgelig til tider.
Jeg vil sige jeg er bare fan af Pernilles skrivestil og evne til at få lagt så mange følelser i de her personer hun skriver om.

Så nu vil jeg slutte af med at anbefale denne bog, den kan egentlig godt læses afhængig af de første, men jeg vil selvfølgelig anbefale de andre også.Bogen er tilsendt af forfatteren selv til anmeldelse, og er udelukket blevet anmeldt efter egne meninger og holdninger til bogen.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Ikke flere indlæg på denne blog, følg den nye!

Sidste indlæg, følg den nye blog!  Titlen her siger jo lidt sig selv. Dette kommer til at være mit sidste indlæg på denne blog.  Grun...