06.05.2018

Anmeldereksemplar: Vejen til dit hjerte.

Vejen til dit hjerte.

Titel: Vejen til dit hjerte.

Original titel: The map that leads to you. 

Forfatter: J.P. Morninger. 

Udgivet på dansk ved: Lovebooks.

Udgivet på dansk den: 19/04-2018.

Antal sider: 415.

Antal stjerner: 5/5.

Bogen er tilsendt af forlaget, 
så mange tak!Kan kærligheden holde?

En smuk og rørende roman om Heather, der har planlagt sin fremtid ned til mindste detalje. Hun er netop blevet færdig på college og skal rejse rundt udenlands med et par veninder, inden hun skal starte nyt job.
Men da hun tilfældigt møder Jack i en togvogn i Europa, ændres alle hendes nøje tilrettelagte planer. Jack er et par år ældre end Heather, og hans rejseplan er at følge sin bedstefars dagbog, hvilket fører ham tilfældigt rundt til smukke, romantiske storbyer som Wien, Budapest, Istanbul. Heather følger med ham, og de forelsker sig i hinanden. 
Jack er en fri fugl og vil rejse videre rundt i Europa. Forpligtelserne hjemme i USA gør, at Heather overtaler Jack til at tage med tilbage. Men Jack har en hemmelighed, som kan ændre absolut alt. 
Vejen til dit hjerte, ja den gik da lige i hjertet på mig. Det er virkelig en love story til det sidste. 
Jeg var fanget fra første kapitel af. 

Fra start af synes jeg om Heather, hun er fornuftig, klog, punktlig. Men hun har også en lidt spontan side. Selv om hun fortrækker det meste planlagt, så hun ikke kedelig. Der er liv og kampgejst i hende. 
Meeen der var dog punkter hvor jeg sad og tænkte - "Stop nu med at være så skide fornuftig og lev livet!" Og det gjorde hun da også til tider. 

Jack, ja hvad skal jeg sige om Jack. Han er lige manden jeg da selv ville falde for. Charmerende, sjov, omsorgsfuld, og fuld af liv og så giver han gerne igen hvis han ikke er enig, og så er han ikke bare en pæn mand, han er også en rigtig romantiker.

Heather og Jack er hinandens modsætninger, hvor imod Heather ofte er den seriøse og punktlig, så er Jack meget useriøs, lever livet sjovt og ikke spor punktlig ud over det med han følger sin bedstefars logbog.
Men alligevel formår de at passe utroligt godt sammen og i mine øjne var de altså et rigtig godt par. Også selv om der da er deres skænderiger. 

Sproget er let og flydende hele vejen igennem. Kapitlerne er utroligt korte og hurtige at komme igennem, og det gør det jo bare bedre, selv om jeg da gerne ville have læst mere om dem, 415 sider var slet ikke nok efter min mening. 
Handlingen er utroligt sød, jeg kunne slet ikke slippe bogen da jeg først begyndte. Den var så sød, men jeg fik da også flere gange tåre i øjne, både af glæde på deres vegne og nogle mindre glædes tåre. Men slutningen kom ikke uden tåre i øjne. Men nu vil jeg jo heller ikke afsløre for meget.

Alt i alt så har forfatteren fået skrevet en super sød og romantisk fortælling. Og jeg kan kun anbefale den til alle jer der er til det lidt sukker søde noget. 


Bogen er tilsendt af forlaget til anmeldelse og er udelukket blevet anmeldt efter egne holdninger og meninger til bogen.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Ikke flere indlæg på denne blog, følg den nye!

Sidste indlæg, følg den nye blog!  Titlen her siger jo lidt sig selv. Dette kommer til at være mit sidste indlæg på denne blog.  Grun...