27.06.2018

Anmeldereksemplar: Grænsen til Trafallas #2 - Skyggen fra Nord.

Grænsen til Trafallas.

Titel: Grænsen til Trafallas #2 - Skyggen fra Nord.

Forfatter: Julie M. Day.

Forlaget: Leatherbound.

Udgivet: 15/06-2018.

Antal sider: 625.

Antal stjerner: 5/5.

Bogen er tilsendt af forlaget,
så mange tak!.

Skyggen fra Nord.

Beliowen kiggede skeptisk først på ham og dernæst på mig. ”I ved det ikke?”
”Ved hvad?” spurgte Zachos, der ikke længere lød lige så vred som før. Til gengæld gjorde uroen hans stemme skarp.
”Rygtet siger, at den halve har sluttet sig til Oprørerne, og at det er hendes skyld, at de brænder byerne i Øst.”
---
Grace er blevet forvist fra landet Trafallas og sendt tilbage til menneskenes verden. Her forsøger hun at samle stumperne af sit gamle liv, alt imens minderne fra Trafallas bliver ved med at hjemsøge hende.
Men faren er ikke drevet over, og Oprørerne er farligere end nogensinde før. Samtidig lægger en Skygge fra Nord planer, der vil få fatale konsekvenser og tvinge Grace til at træffe et uundgåeligt valg.Skyggen fra Nord, er en bog jeg har glædet mig til som en sindsyg siden jeg blev færdig med første bog i serien. Og derfor havde jeg også ret så høje forventninger til bogen. Og jeg kan sige den levede virkelig også op til dem alle selv om jeg er noget så sur over den slutning. 

Første bog sluttede jo med at Grace blev forvist fra Trafallas, og anden bog starter på en måde også der fra. Jeg kan dog ikke forklare hvordan for så vil jeg spoile alt for meget allerede. 
Men altså, bogen starter super spændende ud, og jeg fra virkelig fanget fra første side af.

Grace er stadig en person jeg holder af, men gud hvor kan hun altså også godt irritere mig grænseløst til tider. Nogle gange opføre hun sig en smule umoden, men hun er vokset meget siden første bog. Og det var noget jeg var taknemmelig for. 
Og nu hvor hun er tilbage i menneskenes verden, skal hun jo prøve og tilvende sig det igen. Og jeg må sige der var interessant at følge hendes veje, opture og nedture. Det hele var spændende.

Som i kan læse på bagside teksten går der rygter om den "halve" og at hun har sluttet sig til oprørerne, men er det nu også helt sandt? Ja det må i jo læse bogen for at finde ud af. 

Så der Zachos. Jeg holder så meget af ham, han er virkelig så skøn og hans kærlighed til Grace er fantastisk at læse om og følge! 
Men nogle gange synes jeg hans Jalousi brænder lidt for meget igennem, og bliver utroligt irriterende. Men dog vil jeg rose måden Julie har formået at få de her brændende følelser ind i når vi læser om det. 

Skyggen fra Nord, tog mig virkelig med på en rejse, og en spændende en. Jeg kedet mig på intet tidspunkt, og fra start til slut var der massere af spænding, handling og detaljer.
Julie M. Day, har formået at få så mange fede detaljer med, og det gjorde at det hele var så meget mere livagtigt og nemmere at falde ind i og bare glemme alt andet omkring en, det var hvert fald den følelse jeg fik fa jeg gik igang, den ene time efter den anden gik bare på ingen tid.
Jeg er også vild med at vi følger de her Drømmesyner som Grace også får, der er lidt flere af dem her i anden bog synes jeg, men nu vil jeg jo ikke spoile mere! Bare læs den!

Slutningen er jeg dog utroligt sur over, og utroligt mundlam, jeg havde på intet tidspunkt forventet den drejning. Men selv om slutningen har gjorde mig sur og mundlam, så jeg virkelig spændt på fortsættelsen, dem må jeg bare have så snart den kommer ud. Der er meget jeg skal vide nu.

Der er også blevet tilføjet et super flot kort i bogen, som jeg er helt vild med. Jeg elsker virklig kort,  for det giver bare så meget bedre et billede af hvordan afstanden er imellem de steder vi høre om. 

Dette er en serie jeg varmt vil anbefale, den er virkelig vidunderlig. Der er massere af spænding, fantasy og kærlighed med! Bogen er tilsendt af forlaget til anmeldelse, og er udelukket blevet anmeldt efter egne meninger og holdninger til bogen. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Ikke flere indlæg på denne blog, følg den nye!

Sidste indlæg, følg den nye blog!  Titlen her siger jo lidt sig selv. Dette kommer til at være mit sidste indlæg på denne blog.  Grun...