15.08.2018

Anmeldereksemplar: Carve the Mark #2 - Delte skæbner.

Delte Skæbner.

Titel: Carve the Mark #2 - Delte skæbner.

Originalt titel: Carve The Mark - The Fate divide #2.

Forfatter: Veronica Roth.

Udgivet på dansk ved: Alvilda.

Udgivet på dansk den: 20/06-2018.

Antal sider: 440.

Antal stjerner: 4/5.

Bogen er tilsendt af forlaget,
så mange tak!


Delte skæbner.

Cyra og akos liv er bestemt af de skæbner, som oraklerne så ved deres fødsel. Når først skæbnerne er udtalt, er de uomgængelige. 

Akos er forelsket i Cyra – til trods for sin dystre skæbne, der siger, at han skal dø for Cyras familie. Og da Cyras far, Lazmet Noavek – en hjerteløs tyran, som alle troede var død – genvinder den shotetiske trone, er Akos sikker på, at hans liv snart er slut. 

Da Lazmet udløser en grusom krig, er Cyra og Akos desperate efter at bremse ham for enhver pris. For Cyra kan det betyde, at hun må dræbe den mand, der måske – måske ikke – er hendes far. Og for Akos, at han må ofre sit eget liv. Men selv uomgængelige skæbner kan gemme på de mest uventede hemmeligheder, og Cyra og Akos bliver tvunget ud i umulige valg …
Jeg har nu fået læst anden og sidste del i Carve det Mark serien af Veronica Roth, og jeg var synes egentlig at bogen var okay god, jeg synes hvert fald den var bedre end den første i serien.

Jeg synes i første bog havde jeg svært ved at falde helt ind i historien, fordi der manglede noget energi og liv over de her personer vi følger. Desværre synes jeg også engang i mellem den i anden bog mister lidt af energien og bliver lidt tør til tider, dog ikke i hele bogen, eller en stor del. 
Desværre synes jeg også engang i mellem af forfatteren har fået forhastet lidt af tingene, og ville derfor lidt have ønsket mig at forfatteren havde lavet denne serie om til en trilogi istedet for en duologi. 

Jeg kunne rigtig godt lide både Cyra og Akos i første bog, og det ændre sig ikke rigtigt her i anden bog, dog er jeg engang i mellem irriteret over at de ikke er særligt gode til at udtrykke sig over for hinanden og får misforstået en del. 
Dog vokser de også lidt igennem bogen, og bliver mere og mere modne, selv om de ikke kommunikere så godt hele tiden.

Selve handlingen i den her serie er spændenede og jeg blev da ret fanget de meste af tiden. Jeg synes det var interessant at høre om de forskellige planeter og de her stømevner de forskellige har. Jeg vil også sige det var interessant at høre om de her orakler, og deres holdninger til skæbner og livet. 

I første bog følger vi kun Akos og Cyra, men i anden bog her har forfatteren tilføjet Akos søster Cisi og hans bror Ejisha´s synsvinkler, jeg ville dog havde ønsket at der havde været flere omkring Akos bror, han var interessant og jeg ville godt have vidst mere om ham. 

Sproget er egentlig også okay endnu, men nogle gange synes jeg godt det kunne virke lidt tørt og tungt, det var dog lettere at komme igennem den når det var spændende. 
Jeg synes også det hjalp lidt når de skiftede mellem de forskellige, dog synes jeg desværre Cisi´s kapitler var lidt kedelige og tørre. 

Alt i alt vil jeg egentlig sige serien var super god, jeg manglede desværre bare lidt energi og liv engang imellem. 
Og jeg vil klart anbefale og give denne serie en chance.


Bogen er tilsendt til anmeldelse af forlaget og er udelukket blevet anmeldt efter egne meninger og holdninger til bogen. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Ikke flere indlæg på denne blog, følg den nye!

Sidste indlæg, følg den nye blog!  Titlen her siger jo lidt sig selv. Dette kommer til at være mit sidste indlæg på denne blog.  Grun...