09.08.2018

Anmeldereksemplar: De 7 synder.

De 7 synder.

Titel: De 7 synder.

Forfatter: Katja L. Berger.

Forlaget: Dreamlitt.

Udgivet: 22/09-2016

Antal sider: 313.

Antal stjerner: 4/5.

Bogen er tilsendt af forfatteren, 
så mange tak!De 7 Synder.

Før DE 7 SYNDER herskede syv guder over verden. 
Før DE 7 SYNDER levede mennesker, elvere og dværge i harmoni. 
Før DE 7 SYNDER var der intet mørke. 

Så kom DE. Og ændrede alt. 

Teenageren Kane opdager først, hvilke kræfter han bærer på, da han bliver suget ud af sin kedelige gymnasieverden og ind i et magisk univers, der er på randen af undergang. Med hjælp fra magikeren Aisha må han opfylde en ældgammel profeti, finde og besejre de syv synder og vælte mørkets konge af tronen. Men undervejs må Kane sande, at den største fjende ikke altid kommer udefra. Og er han villig til at ofre det eneste, der er mere værd end livet selv? 
Jeg har nu fået læs De 7 Synder, og jeg synes faktisk bogen var rigtig god, men denne her bog var dog en bog jeg godt kunne havde set i flere bøger, eventuel bare en enkel mere, for jeg synes nogle gange handlingen gik lidt for hurtigt på de her 313 sider, jeg kunne godt havde set der var lidt mere.

Fra start af er bogen egentlig stille og rolig, men der går egentlig ikke lang tid før spændingen begynder, og jeg bliver egentlig hurtigt fanget. 
Jeg synes dog desværre af Kane hurtigt tror på alt det her med der er en anden verden end hans og at han skal rede den fra de 7 synder, og det irriterede mig lidt. Jeg ville godt havde set ham tvivle bare en lille smule mere, end hvad han gjorde.

Kane er super sød, jeg syntes hurtigt godt om ham, jeg kunne desværre bare ikke lide det at han så hurtigt acceptere tingene og bare lader sig rive med. 
Men ser man bort fra den ting, havde jeg egentlig ikke meget at sætte en finger på der. 

Aisha var jeg faktisk ikke særligt vild med i starten, hun virkede meget bedervidene, og en smule stiv i det. Men det skal dog siges at jeg synes hun ændre sig lidt i tiden sammen med Kane, og jeg begyndte at synes lidt om hende, men blev desværre aldrig helt vild med hende. 

Jeg var egentlig ret vild med de her syv synder, for det var da lidt spændende og læse om hvordan Kane klare de ting han nu skal igennem for at rede den anden verden. 
Men igen, jeg kunne godt havde set at det var blevet lavet til en Duo istedet for en single bog. Jeg synes godt selve handlingen til bogen kunne have lidt mere indhold, og at det hele ikke gik så stærkt. 

Sproget er dejlig letlæselig og forståeligt, jeg følte ikke jeg ikke kunne følge med, eller at det skulle genlæses.
Kapitlerne er heller ikke for korte, men heller ikke for lange. De faktisk lige tilpas efter min mening. 
Handlingen er spændende, og gjorde jeg kom lidt hurtigere igennem bogen. 
Så alt i alt kunne jeg rigtig godt lide bogen, jeg kunne bare godt havde set at forfatteren havde gjort den længere eller tilføjet en bog til. 
Så jeg vil helt klart anbefale denne bog, hvis i er til fantasy og spænding. 


Bogen er tilsendt af forfatteren til anmeldelse, og er udelukket blevet anmeldt efter egne meninger og holdninger til bogen. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Ikke flere indlæg på denne blog, følg den nye!

Sidste indlæg, følg den nye blog!  Titlen her siger jo lidt sig selv. Dette kommer til at være mit sidste indlæg på denne blog.  Grun...