17.08.2018

Nye bøger i Juli 2018.

Nye bøger #1. 

Jeg spurgte i Juni måned på Instagram, om der kunne være interesse i at jeg begyndte at lave indlæg her på bloggen omkring de nye bøger jeg modtager i løbet af måneden. 
Og der var flere der godt kunne tænke sig at jeg begyndte på det. 

Derfor tænkte jeg at jeg ville starte fra Juli måned af med at begynde at lave sådan et indlæg hver måned omkring de bøger jeg nu har modtaget, og hvor man eventuel kan købe den hvis der er interesse i nogle af dem. 
Jeg modtog i alt 13 bøger i Juli måned. Det er både anmeldereksemplarer, og fødseldags gaver listen indeholder. :-)

Jeg modtog - De 7 Synder - Af Katja L. Berger i Juli måned, Det var faktisk en super godt bog, som jeg også fik læst i Juli, og min anmeldelse på den vil i kunne finde ved at bruge linket her: De 7 synder anmeldelse.
Jeg siger mange gange tak til Katja for anmeldereksemplaret.
I kan købe bogen på Saxo, og selvfølgelig også andre boghandler osv. Køb her.

Jeg havde jo fødseldag i Juli måned, og der fik jeg også bøger i gave af mine forældre og min lille søster, alle sammen nogle bøger som jeg har ønsket mig et godt stykke tid nu. 
Jeg fik af min lillesøster - Et rige af torne og Roser, af forfatteren Sarah J. Mass, - Som faktisk er en forfatter der har udgivet nogle andre bøger som jeg er ret så vild med. Jeg har også i Juli måned fået læst den bog da jeg løb tør på læsestof på min ferie med familien, og derfor begyndte på den.
Køb her.

Af min mor og stedfar fik jeg - Nøglens vogtere trilogien som er skrevet af Lene Dybdahl - Dette er også en serie jeg har haft mine øjne på i et godt stykke tid, men bare ikke har fået skaffet og læst da der har være så mange andre bøger også. Men nu har jeg den, og den skal da også læses i løbet af dette år. Køb her.

Derudover modtog jeg også tre bøger fra Mellemgaard forlag til anmeldelse. Og det var - Evig vinter og Malstrøm af forfatter Louise Roholt, som begge også blev læst i Juli måned, og virkelig er en serie jeg glæder mig til fortsættelsen på. Derudover modtog jeg også Sjælemærket af Camilla Schack, som jeg også længe har villet læse, den lyder ret så spændende, så jeg håber den kan leve op til mine forventninger. Evig vinter: Køb her.
Malstrøm: Køb her.
Sjælemærket. Køb her.

Jeg modtog også i midten af måneden de fire bøger i Næslandet serien af forfatter Eva Egeskjold, som jeg nu har læst første bog i serien af, og virkelig håber at de næste par bøger lever op til de forventninger jeg nu har fået til resten af serien. Næslandet 1: Køb her.
Jeg siger tak til Eva Egeskjold, fordi hun ville have mig til at anmelde hele serien. 

Sidste bog jeg modtog i Juli, det var - Fortællinger fra døden #2, Døden lyver aldrig. - Som også er skrevet af Katja L. Berger. 
Det var virkelig en fortsættelse jeg havde glædet mig til, og jeg må sige den levede virkelig også op til mine høje forventninger. Da bogen jo ikke udkommer før den 6 September, kan den jo ikke købes endnu. :-)


Det var så de bøger jeg modtog i Juli måned, alle nogle gode bøger og nogle jeg glæder mig til at læse eller at genlæse i fremtiden. :-) 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Ikke flere indlæg på denne blog, følg den nye!

Sidste indlæg, følg den nye blog!  Titlen her siger jo lidt sig selv. Dette kommer til at være mit sidste indlæg på denne blog.  Grun...