02.08.2018

Tbr for August måned.

Tbr August måned.

Juli måned er jo slut og det betyder ny Tbr.
Jeg fik ikke læst alle bøgerne på min Tbr i sidste måned, og vil derfor sætte de to bøger på denne her Tbr også. 
Men da jeg har en del anmeldereksemplarer liggende, kommer de altså i første række, og det var også derfor jeg ikke fik læst de sidste to bøger, og så fordi jeg faktisk manglede lidt af min læselyst i løbet af Juli. Men den er nu ovre og jeg har faktisk allerede fået læst den første bog her i August måned. 

Jeg begyndte den 31 Juli, på Fortællinger fra Døden 2 - Døden lyver aldrig - Af forfatter Katja L. Berger. Og fik så afsluttet den igen den 1 August. Og jeg kan kun sige jeg var altså helt vild med den fortsættelse. Nogle siger at anden bog i en serie ofte er den dårligste, men skal jeg være ærlig så synes jeg virkelig denne her overgik den første bog i serien. 
Senere på måneden vil der komme en anmeldelse op af bogen. 
Tak til Katja L. Berger og Dreamlitt for anmeldereksemplaret. 

Denne gang tænker jeg jeg vil skrive bøgerne i den rækkefølge jeg tænker jeg kommer til at følge i løbet af måneden. Jeg vil dog ikke sige at det bliver den rækkefølge med sikkerhed. 

1. Nu hvor jeg har afsluttet Døden lyver aldrig, vil jeg gå igang med Næslandet #2, Vinterkrigens ofre. Jeg var helt vild med den første i bogen, og vil derfor nu læse videre på serien. For der skete nogle ting i første bog som jeg virkelig glæder mig til at få svar på! 
Jeg siger mange tak til Eva Egeskold for anmeldereksemplarerne. 

2. Efter Næslandet #2, så tænker jeg at jeg vil begynde på - Sjælemærket af forfatter Camilla Schack - Som jeg har modtaget af Forlaget Mellemgaard til anmeldelse. Jeg spurgte dem i starten af Juli om de ville givet et eksemplar, da jeg virkelig synes den lyder spændende, og det ville de heldigvis gerne. Så den skal jeg da helt klart også snart få læst. 

3. Efter Sjælemærket, så går jeg igang med Næslandet #3, Snedkerens Hemmelighed. 

4. Efter Næslandet #3, vil jeg gå igang med - Jeg er faret vild af forfatter Gayle Forman - Som er et eksemplar jeg har modtaget fra Gyldendal forlag til en anmeldelse. 
Denne bog er næsten lige udkommet, og den lyder super god. Derfor glæder jeg mig meget til at læse den. Det er dog også første gang jeg skal anmelde for Gyldendal, så det glæder jeg mig da lidt til. ¨

5. Efter Jeg er faret vild, tænker jeg at jeg vil gå igang med den sidste bog i Næslandet serien. 

6. Der efter har jeg ikke flere anmeldereksemplarer liggende, og vil derfor gå igang med nogle af mine andre bøger jeg har stående på hylden. Jeg vandt nemlig i Juni måned - Verden styrter - Af Malene Sølvsten, som jeg faktisk ville have læst i sidste måned, men desværre ikke fik gjort. 

7. Sidste bog jeg har valgt at sætte på min Tbr er - Dæmondræberen #1 - af Louise Haiberg - Der længe en serie jeg gerne har villet læse, men bare ikke har fået gjort, men nu hvor jeg har alle tre bøger stående på hylden skal jeg altså bare igang med den. 


Det er så disse bøger jeg har valgt at sætte på min Tbr til August måned.
Tak fordi i vil læse med, måske kan nogle af bøgerne på min liste friste jer. :-)


Tak til de forskellige forlag for anmeldereksemplarerne.

Gyldendal:  http://www.gyldendal.dk/
Eva Egeskjold: Eva Egeskjold Facebook side,
Katja L. Berger: Katja L. Berger Facebook side.
Mellemgaard forlag: http://mellemgaard.dk/

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Ikke flere indlæg på denne blog, følg den nye!

Sidste indlæg, følg den nye blog!  Titlen her siger jo lidt sig selv. Dette kommer til at være mit sidste indlæg på denne blog.  Grun...