18.08.2018

Anmeldereksemplar: Næslandet #1 - Legenden om Querqus skjoldet.

Næslandet.

Titel: Næslandet #1 - Legenden om Querqus Skjoldet.

Forfatter: Eva Egeskjold.

Forlaget: Andersen og Vig.

Udgivet: 10/06-2014.

Antal sider: 345.

Antal stjerner: 5/5.

Bogen er tilsendt af forfatteren, 
så mange tak!
Legenden.

"Jeg burde have vidst det," hvislede Lucili, og i det samme angreb hun ham uden så meget som at flytte en fod. 
Hun rakte en arm ud mod ham i en lynhurtig bevægelse og krummede sin hånd så hårdt sammen, at hendes næsten kødløse fingre stak gennem håndrodens knogler. 
Dolomedes stivnede og greb sig til brystet, hvorefter han sank i knæ. "Nå!" skreg Lucili hånligt, "kan du mærke dit middelmådige troldmandshjerte krympe?! Kan du mærke det vrides og tømmes for blod? Det blod, som langsomt svinder til fordel for insektets saft! Jeg skal tømme det for den sidste rest af menneskelighed, og du vil blive et væsen i min magt!"
hylede hun triumferende, og Dolomedes skreg et skrig mod himlen, som fik det til at løbe koldt ned ad Oonas ryg.
Jeg har længe gerne villet læse Næslandet serien, men har bare ikke haft tiden eller fået gjort det, men nu har jeg endelig fået læst første bog ud af de fire der der i serien, og gud hvor er jeg altså fanget af den nu. 
Jeg havde forventninger til den ville være god, men den overgik altså virkelig dem alle sammen og var meget bedre end forventet. 
Der var dog en lille ting der irriterede mig en smule. 

Fra start af er bogen faktisk spændende og fangede mig med det samme. 
Vi følger jo den unge Oona, og jeg synes faktisk hun er utroligt spændende at følge. 
Dog synes jeg hun hurtigt acceptere sin skæbne og ikke rigtigt stiller spørgsmål til den. Jeg ville nu gerne have set bare en smule modstand, hun er trods alt kun 14 år, og den skæbne hun har virker altså en smule brutal og hun er jo stadig meget ung. 
Dog hvis vi ser bort fra hun acceptere sin skæbne lidt for hurtigt efter min mening, så hun faktisk en rigtig skøn pige, hun er egentlig ret stædig og målrettet og det kan jeg nu ret godt lide. Og så bekymre hun sig også om andre end sig selv, og det gjorde jeg begyndte at holde af hende i løbet af bogen, og jeg glæder mig meget til at følge hende videre i den næste bog.

Jeg synes at handlingen er utroligt spændende. Og selv om der går lidt tid før den sådan rigtigt går igang, så synes jeg altså starten også er virkelig god, for vi kommer til at lærer de forskellige lidt bedre at kende. Og det altså en ting jeg sætter pris på, for det gjorde jeg bare bedre kunne forstille mig det hele. 
Og så jeg altså imponeret over det her univers som Eva Egeskjold har fået skabt, og jeg glæder mig virkelig til at læse mere omkring det i de næste par bøger. 

Sproget vil jeg egentlig sige er okay let, jeg følte ikke jeg havde svært ved at følge med.
Dog var jeg lidt irriteret over at skriften var så lille og at der ikke var meget mellemrum mellem ordne, det gjorde desværre jeg var lidt længere om at komme igennem bogen. 
Dog gjorde den spændende handling at det var lidt lettere at komme igennem den. 
Kapitlerne skifter meget mellem at være korte og lange, og så synes jeg ofte de sluttede spændende og derfor måtte jeg bare læse videre for at finde ud af hvad der jo ville ske. Kapitlerne skifter også engang imellem mellem flere end kun Oona. 
Forreste i bogen er der også et super lækkert kort, jeg har siddet mange gange og beundret det nu, og vil sige det var virkelig også en stor hjælp til at finde rundt i hvor man befandt sig. 

Jeg kan hvert fald varmt anbefale denne her bog til jer læsere der er til ungdom, spænding og massere af fantasy. Bogen er tilsendt af forfatteren selv til anmeldelse, og er udelukket blevet anmeldt efter egne meninger og holdninger til bogen. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Ikke flere indlæg på denne blog, følg den nye!

Sidste indlæg, følg den nye blog!  Titlen her siger jo lidt sig selv. Dette kommer til at være mit sidste indlæg på denne blog.  Grun...