08.08.2018

Anmeldereksemplar: VEGA #1 - Vildledt.

Vildledt.

Titel: VEGA #1 - Vildledt.

Forfatter: Linda G.

Forlaget: Leatherbound.

Udgivet: 01/09-2017.

Antal sider: 311.

Antal stjerner: 4/5.

Bogen er tilsendt af forlagt, 
så mange tak!
Claudia.

Da 25-årige Claudia bliver tvunget til at forlade sin fødeby, tager hun i desperation et job hjemme hos tøjvirksomheden VEGAs stenrige ejer Marc Gregersen. 
Hendes nye hverdag viser sig hurtigt at være helt anderledes end forventet, og hun bliver involveret i et spind af stærke følelser, begær, mørke hemmeligheder, løgne og forræderi.VEGA er i store økonomiske vanskeligheder, og Marc har hverken tid eller lyst til at få kærligheden helt tæt på. 
Mystikken, der omgiver Claudia, er dog meget tiltrækkende, og han må kæmpe en kamp med sig selv for ikke at lade hende nedbryde hans hårde facade.Er deres følelser for hinanden stærke nok til at kunne holde dem sammen? 
Eller vil deres hemmeligheder være en evig forbandelse, der umuliggør et forhold? Og kan Claudia vænne sig til et liv i rampelyset?Jeg har nu fået læst første bog i Vega serien, og jeg var egentlig ret vild med den, jeg synes dog bare nogle gange at de hele gik lidt for stærkt, og så var jeg ikke lige helt så vild med Marc hele tiden, det gælder dog også Claudia. 

Fra start af er jeg faktisk ret fanget af bogen. At følge Claudia var interessant, og jeg kan sige med det samme jeg glæder mig meget til at læse videre på Vega serien, for Claudia er helt klart en person jeg gerne vil vide lidt mere om. 

Claudia har en hemmelighed, men hvilken, det er afsløre jeg selvfølgelig ikke. Claudia var ikke en person jeg var lige glad for hele tiden, jeg synes hun overgav sig lidt for hurtigt når hun blev presset. Dog er hun alligevel stædig til tider, og så hun en smule flabet til tider over for Marc. 

Så der Marc, jeg var faktisk bare ikke vild med ham i starten, jeg synes han var lidt af et svin og arrogant. Men det ændrede sig dog lidt efter lidt og jeg begyndte at lære ham lidt mere at kende igennem bogen. 
Jeg bryder mig dog ikke om at han er så hurtigt til at fare op i det røde felt eller den måde han bliver på når han er sur. 
Dog var Marc faktisk den person jeg kom til at holde mest af til sidst, og ham glæder jeg mig også til at følge yderligere i næste bog.

Jeg synes dog at Claudia og Marc forhold er forhastet og nogle gange går det hele bare alt for stærkt synes jeg, nogle gange synes jeg godt det kunne være godt lidt langsommere. 
Dog var det en interessant bog, jeg synes de begge er interessante at følge og lære at kende. Deres hemmeligheder er spændende, og gjorde helt klart at jeg havde sværere ved at lægge bogen fra mig. 

Sproget er let og forståelig, og så kunne jeg rigtig godt lide at jeg føler ikke at Linda pakker tingene ind, hun er meget ligefrem i sin tekst, og jeg følte derfor ikke jeg ikke kunne følge med eller at jeg skulle genlæse noget. 
Kapitlerne er ikke for lange eller korte, og skifter hele tiden mellem Claudia og Marc, som gjorde at jeg følte jeg kunne følge lidt bedre med fra begge parters synsvinkler. 

Alt i alt var jeg vild med bogen, og glæder mig virkelig til at læse videre på serien, jeg skal da helt klart vide hvad der sker nu med den slutning den bog havde. Bogen er tilsendt af forlaget til anmeldelse og er udelukket blevet anmeldt efter egne meninger og holdninger til bogen.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Ikke flere indlæg på denne blog, følg den nye!

Sidste indlæg, følg den nye blog!  Titlen her siger jo lidt sig selv. Dette kommer til at være mit sidste indlæg på denne blog.  Grun...