04.10.2018

Anmeldelse på: Fønixens Hjerte #2 - Englevinger.

Englevinger. 

Titel: Fønixens hjerte #2 - Englevinger. 

Forfatter: Christina Ramskov.

Forlaget: Mellemgaard.

Udgivet. 03/10-2014.

Antal sider: 372. 

Antal stjerner: 4/5. 
Englevinger.

"Englevinger" er opfølgeren til Christina Ramskovs fantastiske fantasyroman, Fønixens Hjerte, som i 2013 blev modtaget med ros og åbne arme. 

I dette andet bind finder Maria sig selv i situationer, som kræver, at hun gør sig nogle alvorlige tanker om, hvem hun kan stole på, hvor meget hun vil kæmpe og om magiskolen overhovedet er vejen for hende. 

I "Englevinger" viser det sig nemlig hurtigt, at ikke alle ønsker hende det godt lige såvel som, at hun ikke kan stole på alle. Det er dog ikke just nemt at finde ud af, hvem der står for hvad - heller ikke, hvis man måske er den næste Fønix.Jeg har før læs disse første fire bøger i serien, men har valgt at genlæse dem igen. Nu har jeg så fået genlæst anden bog i serien, og jeg må sige jeg synes den er lige så god som første bog i serien var.

Fra start af er jeg fortsat fanget af Maria´s eventyr og kamp på at finde ro og håndtere tabet af sin veninde Kitty som døde i forsøget på at redde Maria i første bog. 
Jeg havde virkelig svært ved at lægge bogen fra mig, for selv om jeg før havde læst denne her bog, var det fantastisk igen at leve mig ind i Marias verden og hendes kamp på overlevelse og at finde sin plads i den magiske verden. 

Jeg nævnte i anmeldelsen på bog et, at Maria er en stædig pige, og det er hun fortsat, og faktisk en del mere, efter min mening. 
Hun er utroligt selvstændig, og bekymre sig utroligt meget for de mennesker der er omkring hende, og ønsker virkelig ikke at se flere komme til skade i forsøget på at beskytte hende på grund af at hun bærer Fønixens hjerte. 

Handlingen her i anden bog er super interessant, selv om den er stille og rolig, så sker der alligevel en hel del, der gjorde jeg bare havde svært ved at lægge den fra mig igen. 
Selv om der sker mange spændende ting for Maria i denne her bog også, så følger vi sådan set også mest hendes skole liv i den Magiske verden og hendes forsat forsøg på at passe ind, som jeg synes hun egentlig også gør ret godt.

Sproget i denne bog er rigtig let, og forståeligt. Dog er der utroligt meget tekst på siderne og så er bokstaverne lidt små, og det gjorde jeg var en smule længere tid om at komme igennem bogen. 
Dog var den spændende handling med til at jeg alligevel synes jeg kom hurtigt igennem den. 
Detaljer vil jeg ikke sige den mangler, for det er der massere af, jeg følte ikke på noget tidspunkt at der manglede noget til at forstille mig det hele og Maria´s omgivelser, og det er altså bare super dejligt. 

Dette er helt klart en serie jeg vil anbefale jer læsere der er til fantasy i en stor mængde.  

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Ikke flere indlæg på denne blog, følg den nye!

Sidste indlæg, følg den nye blog!  Titlen her siger jo lidt sig selv. Dette kommer til at være mit sidste indlæg på denne blog.  Grun...