25.10.2018

Anmeldereksemplar: Løvinden.

Løvinden. 

Titel: Løvinden. 

Forfatter: Cecilie Bødker. 

Forlaget: Evig.

Udgivet: 25/09-2018.

Antal sider: 192. 

Antal stjerner: 3/5.

Bogen er tilsendt af forlaget,
så mange tak! 

Løvinden.

Det er en fantasy-bog om venskab og kærlighed. Om at finde sig selv, og holde fast i det vigtigste der findes: familie og venner.
Leona, på 14 år, lever ubekymret i en lille landsby sammen med hendes forældre og venner. En dag angribes landsbyen og vender op og ned på Leonas liv og alt hvad hun troede på. Leona er en chatie, halvt menneske, halv kat. Hendes bedste ven, Nor, er en hundt, halvt menneske og halv ulv.
Hvad de ikke ved, er at de begge besidder ufattelige kræfter, som blot venter på at blive vækket. Disse kræfter får de brug for på deres rejse, hvor de blandt andet møder hekse og elvere. De bliver også draget ind i den 1000 år lange krig mellem chatier og hundtere, hvor de tvinges til at gå i krig mod hinanden.
Vil det stærke bånd mellem Leona og Nor være nok til at redde dem begge og stoppe krigen?


Jeg har nu fået læst - Løvinden - og jeg synes som sådan at bogen var okay godt. Dog var jeg en smule skeptisk omkring nogle små ting ved bogen. 
Bogens handling vil jeg sige er som sådan super interessant, jeg kunne rigtig godt lide at læse om de to racer, Chatie, og Hundt. Dog vil jeg desværre sige handlingen bliver lidt forhastet igennem engang i mellem. Jeg vil ikke spoile for meget af bogen, men fx da Leona møder alfernes dronning, og de holder fest for hende, så er det hele ligesom lidt forhastet igennem, og det bryder jeg mig ikke om, og det sker desværre lidt for meget. 
Dog forklare forfatter Cecilie sig ret godt igennem bogen, hun mangler hvert fald ikke detaljer på noget tidspunkt, og det jo et stort plus. 
Leona er hovedpersonen, og derfor også hende vi følger igennem hele bogen. Leona kan jeg rigtig godt lide, hun er en skøn pige, og at følge hende synes jeg nu ret godt om. Leona er stædig, modig og en rigtig god ven for andre. 
Sproget i denne bog er dog utroligt let, og det jo fint nok. I bogen står der at målgruppen er 12 år og op, men jeg vil dog sige at med det lette sprog, og handlingen passer den altså rigtig godt fra 10 år og op istedet. 
Forfatterne er rigtig ung, men jeg synes det rigtig godt gået af en debut, og hun skal da helt klart fortsætte med at skrive. Jeg vil da hvert fald gerne læse mere fra hende af. 

Så jeg vil da gerne anbefale bogen til jer unge læsere, den kan selvfølgelig også læses af ældre, men jeg vil dog mest anbefale den fra aldersgruppen 10-15 årige. 


Bogen er tilsendt af forlaget og forfatteren til anmeldelse, og er udelukket blevet anmeldt efter egne meninger og holdninger til bogen. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Ikke flere indlæg på denne blog, følg den nye!

Sidste indlæg, følg den nye blog!  Titlen her siger jo lidt sig selv. Dette kommer til at være mit sidste indlæg på denne blog.  Grun...