03.10.2018

Tbr Oktober.

Tbr for Oktober måned.

Nu er September jo slut, og derfor er det tid til en ny Tbr. 
Sidste måned nåede jeg alle mine bøger jeg have skrevet på min Tbr og mere til. Det må jeg sige jeg også håber på kommer til at ske i denne måned. 

Den 19 & 20 Oktober er der også Herlufholm fantasybogmesse, og der skal jeg heldigvis også hen den 20 Okt. Dog bliver det ikke med min mor denne gang, men med en ven. Og der håber jeg så på at få købt lidt bøger. 

Jeg har valgt mig 6 bøger som jeg ved jeg nok skal få læst i Oktober måned. Jeg har faktisk allerede fået læst en af bøgerne. 
Jeg ved dog ikke hvilken rækkefølge jeg kommer til at læse dem i, men læse dem det skal jeg nok få gjort. :-)


1. Den bog jeg allerede har fået læst det er - Stars #1, Under stjernerne. Af forfatter Anna Todd. - Som udkom i slutningen af sidste måned. Dette var en rigtig fantastisk bog! Og jeg glæder mig meget til fortsættelsen. Der vil nok også i løbet af denne måned komme en anmeldelse op på bogen. 

2. Jeg har også været på biblioteket, som faktisk er noget jeg sjældent gør fordi jeg allerede har så mange bøger og modtager end del. Men jeg har altså været på biblioteket og låne - Knivens Stemme, af Patrick Ness. - Anden bog i serien udkommer nemlig i denne måned, og jeg vil derfor gerne lige nå at få den læst. Den har jeg nemlig også gerne længe villet læse. 

3. Jeg er også lige nu igang med at genlæse Fønixens hjerte serien, og mangler kun at genlæse fjerde bog, og det er så den der hedder Havets Stemme. Femte bog udkommer også i denne måned, og jeg besluttede mig derfor for at genlæse bøgerne så jeg var klar til den femte udkom. 

4. Jeg har også endelig fået taget mig sammen og købt - Panteon-sagaen #4, den tiende trone. - Som er sidste bog i Boris Hansens fantastiske serie! Og jeg kan næsten ikke vente mere, og glæder mig rigtig meget til at få læst den sidste bog, også selv om jeg da er lidt ked af at skulle give slip på den verden allerede. 

5. Derud over er jeg også igang med Dæmondræber trilogien af Louise Haiberg, og har besluttet mig for at sætte anden bog i trilogien på min Tbr for denne måned. Første bog var jeg vild med, og håber at anden bog er lige så god! 

6. Sidst har jeg sat Soulles #2, på min Tbr også. Jeg begyndte på serien for nogle måneder siden, men har simpelhent bare ikke fået læst videre. 
Første bog var utroligt underholdende, og jeg håber anden bog er lige så underholdende. Så jeg har høje forventninger til den. 


Det var så de bøger jeg har besluttet for at læse i denne måned. Men der kommer jo nok også lidt flere jeg skal have læst, men dem kan i jo læse om i næste måned når der kommer en Wrap up for Oktober. :-)
I er velkommende til at kommentere hvis i har nogle bogforslag i synes jeg eventuel skulle prøve og læse. 
I kan også følge med på min bookstagram - Benedictes_bogverden - hvor jeg også viser frem hvad jeg modtager og hvad jeg i øjeblikket læser. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Ikke flere indlæg på denne blog, følg den nye!

Sidste indlæg, følg den nye blog!  Titlen her siger jo lidt sig selv. Dette kommer til at være mit sidste indlæg på denne blog.  Grun...