02.10.2018

Wrap up September.

Wrap up September måned.

Nu er September slut, og derfor blev det tid til min Wrap up. 
I Sep, fik jeg alligevel læst lidt, og en masse gode bøger endda. 
Jeg fik i alt læst 16 bøger i løbet af måneden, og sådan ca 6061 sider i den måned. 
Men selv om der var en masse gode bøger, var der desværre også en enkel ud af de 16 bøger jeg desværre var nød til at opgive på, og det var - Svovlvinter, som er udgivet ved Dreamlitt. - 
Jeg vil lige kort her fortælle hvorfor jeg var nød til at opgive bogen. 

Fordi jeg opgav bogen - Svovlvinter - var desværre fordi jeg synes at sproget var utroligt tungt, og ikke særligt interessant, jeg følte direkte ingen glæde eller interesse ved at læse videre. Og så var handlingen altså bare lidt for forvirrende for mig, jeg synes det var rigtig forvirrende, og så synes jeg bare generelt at krakterene var kedelige og ikke særligt spændende at læse om. Derfor opgav jeg på bogen, og det jeg selvfølgelig meget ked af, for det overhovedet ikke noget der ligger til mig at opgive bøger normalt, men jeg følte desværre bare ikke for at skulle læse 725 sider uden nogen glæde og bare gøre mig selv mere irritabel. 
Men! Dette skal dog ikke stoppe jer andre læsere i at give den en chance selv, for bare fordi jeg ikke synes om bogen, så det jo ikke ens betydning på i andre ikke vil kunne lide den, jeg vil bare selv forklare mig på hvorfor jeg opgav på den. :-) 
Dog vil jeg stadig sige tak til Dreamlitt for anmeldereksemplaret af dem. 

Nu til de bøger jeg har læst! Jeg kan dog ikke huske rækkefølgen, men det vel også lidt ligemeget. Jeg vil som jeg plejer, linke til de anmeldelser der allerede er oppe på de bøger jeg har læst i løbet af måneden. :-) 


1. Jeg kan huske jeg startede måneden ud med at læse - Miss, af Synne Sun Løes. - Det var en yderst interessant bog. JEg var skeptisk omkring den i starten, men blev alligevel hurtigt fanget af hovedpersonen Ella´s liv, og hendes hverdag. 
Det hvert fald en bog jeg kan anbefale, for den er ret god. Miss: Anmeldelse.

2. Jeg fik også læst - Mortal Engines #1, de rullende byer. - som Alvilda var så skønne og sende til mig. Denne bog havde jeg meget svært ved at sætte mig ind i i starten med alt det her omkring byer på hjul og at byerne spiser hinanden. Men en 60-100 sider inde blev jeg mere fanget, og jeg glæder mig faktisk til fortsættelsen, og skal da helt klart også nok se filmen når den rammer biograferne, hvis der altså er råd til det, det er jo i December hvor alle julegaverne skal købes ind. Mortal Engines: Anmeldelse.

3. Her i Oktober udkommer femte bog i Fønixens hjerte serien, så jeg er også igang med at genlæse de første fire bøger i serien, og fik læst anden og tredje bog i serien i September måned. Begge bøger var fantastiske at genlæse, og der vil også snart komme anmeldelser op på dem. Denne serie er rigtig interessant, og jeg synes det så godt gået af forfatteren, at selv om hun er ordblind lader det ikke til at stoppe hende. Hende vil jeg hvert fald fortsat følge! 

4. Jeg fik også læst - Ravneskrig, og Natspindlerens dødsmærke af, Karen Inge Nielsen. - Dette er en serie på kun to bøger, og jeg var så heldig at Mellemgaard forlag gad at sende mig dem inden jeg skulle på Esbjerg Fantasyfestivalen. Jeg nåede også at få læst begge bøgerne, og jeg havde dem også med på festivalen så jeg kunne få den signeret. Jeg har smidt min anmeldelse op første bog op, og anmeldelsen på anden bog kommer også snart op. Ravneskrig Anmeldelse.

5. Jeg var også så heldig at i September modtog jeg - Hvis det er os, af forfatterne, Becky Albertalli og Adam Silvera. - Dette er klart en af de bedste bøger jeg læste i Sep. 
Selv om den er skrevet af to forfattere lægger man faktisk ikke mærke til det fordi det hele spænder så godt sammen. Det en fantastisk fortælling om ung og spirrende kærlighed, men som også har sine problemer. Bogen udkommer den 09/10-2018. Så jeg siger mange tak til Carlsenpuls for forhåndseksemplaret!
Derud over modtog jeg også - Alt dette er sandt, af forfatter Lygia Day Peñaflor. - Dette var en lidt anderledes bog end hvad jeg ellers har læst. Men dog på en meget positiv måde! Jeg vil helt klart anbefale denne bog, og i kan snart læst min anmeldelse på bloggen. :-)

6. Jeg modtog også i Sep, tredje bog i Ulfhendin-Sagaen - Vampyrens Pagt. - Som er skrevet af Mette Sejrbo. Dette er seriøst en fantastisk serie! Og jeg kan næsten ikke vente på at hun udgiver mere, for hun skriver simpelhent så godt, og pakker virkelig ikke noget ind. Jeg er helt vild med hendes Skrivestil. Der vil også meget snart komme en anmeldelse på Vampyrens Pagt op på bloggen. 

7. Jeg fik også læst - Ravnenes hvisken #3, og Verden Styrter, af forfatter Malene Sølvsten, som jeg også var så heldig lige at møde på Fantasy festivalen. 
Jeg har længe ventet på Ravnenes hvisken #3 nu og jeg må sige gud hvor var det altså en vild slutning. Jeg er helt forelsket i denne her serie, og dette er endnu en forfatter jeg altså bare ikke kan vente på udgiver mere som jeg kan forelske mig i. Verden styrter var også en fantastisk lille bog, og jeg må sige den virkelig gav mig et bedre og skønt billede på hvem Ragner virkelig er. Tak til Gyldendal for eksemplaret af Ravnenes hvisken #3. Verden styrter er en jeg vandt. Ravnenes Hvisken #3 - Anmeldelse.

8. Jeg fik også læst - Spellslinger #1, og Spellslinger #2. Af forfatter Sebastian De Castell. - Som også er en utroligt underholdende serie, og jeg glæder mig seriøst meget til tredje bog, og skal helt klart have den lige så snart den udkommer. Der vil snart komme anmeldelser op på begge bøger. 
Tak til Gyldendal for også at sende mig disse to fantastiske bøger.

9. Jeg modtog faktisk også en anden bog fra Alvilda, og det var - Arlo Finch #1, i Flammernes Dal. - Som udkommer her den 11 Oktober på dansk. - Fantastisk børnebog. Jeg var underholdt fra start af, og glæder mig helt vild til fortsættelsen, og er helt trist over jeg skal vente et helt år på den. 
Der vil også snart komme anmeldelse op på den. 

10. Jeg modtog også fra Forlaget Facet - De Dødes Tid, af Thomas Helle. - Dette er hans debut udgivelse, og jeg må sige det var en ret god bog. Og jeg vil da gerne læse mere fra den forfatter. 
Starten var forvirrende, men ikke langt inde blev jeg alligevel hurtigt fanget af alle karakterne og handlingen. 

11. Og sidst fik jeg også læst - Løvinden - Som er Cecilie Bødkers debut bog. Denne forfatter er kun 15 år gammel, så jeg var meget spændt på om den nu kunne leve op til mine forventinger. Og efter den aldersgruppe bogen er skrevet til, så levede den da også op til de forventninger. Der vil også snart komme en anmeldelse op på den. 


Det var så disse bøger jeg fik læst! Det var en fed måned, og jeg håber på lige så fed en måned i Oktober. :-) 
Tak til forlagene for anmeldereksemplarerne, og overraskelses bøgerne. 

Turbine: https://turbine.dk/ 
Og Cecilie. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Ikke flere indlæg på denne blog, følg den nye!

Sidste indlæg, følg den nye blog!  Titlen her siger jo lidt sig selv. Dette kommer til at være mit sidste indlæg på denne blog.  Grun...