08.10.2018

Anmeldereksemplar: Spellslinger #1.

Spellslinger.

Titel: Spellslinger #1. 

Forfatter: Sebastian De Castell.

Original sprog: Engelsk.

Udgivet på dansk ved: Gyldendal.

Udgivet på dansk den: 31/10-2017

Antal sider: 383.

Antal stjerner: 5/5.

Bogen er til sendt af forlaget,
så mange tak!


Spellslinger.

Første del i Sebastien de Castells Spellslinger-serie. En bog fuld af magi, bedrag, heltemod og en ondskabsfuld, talende egernkat.

Kellens sektensårs fødselsdag nærmer sig, og det samme gør de fire magiske prøver, der én gang for alle afgør, om han kan blive en magtfuld jan’Tep-mager eller om han vil blive udstødt af sin familie og venner som sha’Tep-tjener. 
Der er bare et problem. Kellens magi er ved at forsvinde. For at undgå total ydmygelse, forsøger Kellen at snyde sig gennem en magisk duel. 
Men da en mystisk fremmed kommer til byen, udfordrer hun Kellen til at gå helt nye veje.
Den fremmede, Ferius Parfax, er argosier – en rejsende, der lever af sin kløgt og de tre sæt spillekort, hun altid har på sig. 
Hun er besværlig og uforudsigelig. Men hun er måske Kellens eneste håb.Jeg har nu fået læst første bog i Spellslinger serien, og jeg må sige jeg var faktisk ret vild med den. Allerede på side 34 var jeg fanget. 
Dette er en serie jeg er utroligt spændt på at læse videre på.

Da jeg startede på den her bog havde jeg faktisk ret høje forventninger til den, for jeg havde hørt utroligt godt om den. Og så trak bagsideteksten og forsiden altså alligevel lidt i mig. 
Men da jeg startede, havde jeg faktisk svært ved at lægge bogen fra mig. 

Hovedpersonen Kellen fangede mig fra start af og der gik ikke længe før jeg holdt af ham. 
Han er komisk, at hans kræfter ikke er mægtige, slår ham som sådan ikke ud, han holder hovedet højt og prøver at være positiv omkring det selv om det faktisk er et problem nu hvor han skal tage de her fire prøver for at blive en jan`Tep mager. 

Så der Ferius, hende er jeg helt vild med. Hun er stille og rolig men alligevel på hele tiden. Hun formår at se det sjove i rigtig mange ting og virker ikke særligt seriøs, selv om hun rent faktisk er det. 
Og så træder hun bare altid ind i handlingen på de rigtige tidspunkter. 

Handlingen i denne bog synes jeg faktisk er rigtig interessant, jeg kan godt lide at læse om de forskellige mennesker, deres væremåder og hvordan det her med jan`Tep magerne fungere, og hvad de her prøver går ud på for at de unge kan blive det. 
Fra start af er der egentlig gang i den hvis man kan sige det på den måde, den er hvert fald ikke kedelig, derimod lidt komisk vil jeg selv sige. 
Jeg er hvert fald meget interesseret i handlingen, og glæder mig til at læse videre på Kellans fortælling. 

Sproget er okay, men jeg vil ikke kalde det helt let, dog synes jeg ikke jeg havde problemer med at følge med eller forstå hvad der skete, sproget var bare lidt anderledes. 
Kapitlerne er super fine i længderne, jeg ville dog bare have ønsket der også var nogle kapitler fra Ferius side af, og ikke kun Kellan´s. 
Jeg vil hvert fald anbefale denne her bog til jer læsere der måske er til Magi, humor, og drama. 
Jeg skal hvert fald selv læse videre. Bogen er modtaget af forlaget til anmeldelse, og er udelukket blevet anmeldt efter egne meninger og holdninger til bogen. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Ikke flere indlæg på denne blog, følg den nye!

Sidste indlæg, følg den nye blog!  Titlen her siger jo lidt sig selv. Dette kommer til at være mit sidste indlæg på denne blog.  Grun...