31.10.2018

Anmeldereksemplar: Djævlepassagen #1 - Sortedammens hemmeligheder.

Djævle.

Titel: Djævlepassagen #1 - Sortedammens hennemligheder. 

Forfatter: Karen Inge Nielsen. 

Forlaget: Dreamlitt.

Udgivet: 15/09-2018.

Antal sider: 434.

Antal stjerner: 5/5.

Bogen er tilsendt af forlaget,
så mange tak! 
Sortedammens hemmeligheder.

Månen skinner blegt over Sortedammen, da kvinden tænder lysene i pentagrammet. Som i trance skærer hun Herrens tegn og lader helvedes flammer brænde i sit blod. Inden længe vil Djævlepassagen åbne sig, og Mørkets Herre vil indtage hendes krop.

En uforklarlig kraft trækker i Marcus, da han står på trappen foran Herstedholm herregård – hans nye hjem. Hurtigt bliver Marcus grebet af herregårdens mystik og uhygge. Stemmer begynder at hviske til ham, og især én kvindestemme brænder sig ind i hans tanker - en kvinde ved navn Elvira, der tidligere var frue på herregården.

Langsomt går det op for Marcus, at Herstedholm er hjemsøgt. F
ortidens løgne, ulykkelige skæbner og hemmeligheder ligger gemt i Sortedammens mørke dynd. I drømme fører Elviras stemme ham tilbage til en tid, der snart skal vise sig at være mere virkelig, end godt er.Jeg har nu fået læst - Djævlepassagen #1. - Og jeg må sige den var utroligt god! Jeg var dog et kort øjeblik forvirret i starten, men det fik jeg hurtigt styr på da jeg kom et par kapitler længere ind i bogen. 
Alt i alt er det hvert fald en serie jeg glæder mig meget til en fortsættelse på. 

Fra start af er denne bog faktisk utroligt interessant, jeg blev meget hurtigt fanget af den her måde bogen er bygget op på. Vi læser nemlig ikke kun fra hovedpersonen Marcus nutid, vi læser også om hans kommende hjem´s fortid, vi følger nemlig også en ung Elvira tilbage i slutningen af 1600-tallet, og det fangede mig egentlig meget for det der skete for hende dengang har egentlig rigtig stor betydning for Marcus og hans fremtid på Herstedholm herregård. Men nu vil jeg ikke afsløre for meget af handlingen, men jeg kan sige den er medrivende og spændende. 

Marcus er som sådan en rigtig god dreng, hvis man ser bort fra hans konstante banden og grimme sprog. Og jeg kan faktisk rigtig godt lide af følge ham igennem alt det der sker for ham. 
Jeg er spændt på at se hvordan han klare sig i næste bog med alt der der nu er sket i løbet af første bog. 

Sproget er faktisk delt lidt op i to typer hvis man kan sige det på den måde. For når vi følger Marcus, så det jo mere det moderne sprog vi ser i vores dagligdage den dag i dag, og når vi følger Elvira tilbage i slutningen af 1600-tallet, så det mere gammeldags så det jo passer til årstallet, og jeg synes det rigtig godt gjort af forfatter Karen at hun har formået at holde de to sprog typer skilt ad og ikke få dem blandet sammen, for jeg kan forstille mig med alle de her detaljer der er med i bogen omkring handlingen kan det hele måske godt være svært at holde styr på. 
Kapitlerne var dejligt korte, og det jo et stort plus. Jeg fløj igennem det ene kapitel efter det andet, og nød hver en side. 

Alt i alt var jeg ret vild med bogen, og glæder mig utroligt meget til en fortsættelse. Jeg vil hvert fald varmt anbefale denne her bog til jer læsere der er til lidt overnaturligt gys. Bogen er tilsendt af forlaget til anmeldelse, og er udelukket blevet anmeldt efter enge meninger og holdninger til bogen. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Ikke flere indlæg på denne blog, følg den nye!

Sidste indlæg, følg den nye blog!  Titlen her siger jo lidt sig selv. Dette kommer til at være mit sidste indlæg på denne blog.  Grun...