13.10.2018

Overraskelses bog / Anmeldereksemplar: Arlo Finch #1 - I Flammernes Dal.

Flammernes Dal. 

Titel: Arlo Finch #1 - I Flammernes Dal. 

Original titel: Arlo Finch in the vally of fire. #1.

Forfatter: John August.

Udgivet på dansk ved: Alvilda.

Udgivet på danks den: 

Antal sider: 272.

Antal stjerner: 5/5.

Bogen er en overraskelse fra Alvilda.
Mange tak for bogen! 
Arlo Finch.

Arlo Finch troede, at man som ranger skulle lære at binde knob, lave ild uden tændstikker og klare sig i den vilde natur.
Men da han flytter til en lille, vejrbidt by i det fjerneste hjørne af Colorado sammen med sin mor og sin søster, opdager han, hvor meget han tog fejl.

Hans nye venner, Indra og Wu, lærer ham hurtigt det mest basale – at lave tordenklap, fingerlys og at finde overnaturlige dyr.
Men han får snart brug for at lære mere, for i de mystiske skove og mægtige bjerge, der omkranser byen, findes en skjult verden, som rykker tættere og tættere på. Og det er slet ikke tilfældigt, at mørket rækker ud efter netop Arlo Finch …
Da jeg modtog denne her bog var jeg meget glad! For det var virkelig en bog jeg synes lød interessant, så da den kom som en overraskelse fra forlaget, blev jeg meget glad.
Denne bog levede også op til de forventinger jeg nu havde sat til den, og mere til. 

Arlo Finch er en skøn knægt. Af en dreng på 12 år at være så er han utroligt klog, og også ret moden alligevel.
Han prøver altid på at være forberedt på de værste ting der nu kunne ske for ham, og har derfor altid en plan. 
Arlo er livlig og lever livet frit, og det kan jeg så godt lide ved ham. 

Handlingen i denne her bog er super interessant. Vi læser om den unge Arlo der flytter til Colorado sammen med sin mor og søster, og kommer der efter ret hurtigt ud for en masse underlige ting efter han starter som ranger. 
Han troede at som ranger skulle man lærer at binde knob, lave bål uden tændstikker, og lærer at leve ude i den vilde natur, men det finder han hurtigt ud af at det ikke er det eneste. Der er så meget mere som han skal lærer som Ranger.
Han kommer nemlig ud for en masse overnaturlige ting som ranger. 

Bogen starter så fint og stille ud, men selve handlingen om hans tid som ranger starter hurtigt, og det positivt nok at det ikke er en langtrukken og kedelig start. Men jeg synes dog hele bogen var sjov og spændende. 

Sproget i denne bog er let, flydende og sjovt, jeg havde på intet tidspunkt svært ved at følge med, og vil faktisk sige at den her bog kan læses fra 10 år og op efter, selvfølgelig også yngre hvis man er en god læser. 
Kapitlerne er i en rigtig fin længde, og så læser vi kun fra Arlos synsvinkel, og det synes jeg faktisk passer helt perfekt til denne bog, for som sådan er det mest Arlo det hele handler om, og hans synsvinkel der er vigtigst. 
Handlingen er sjov, interessant og spændende og gjorde bare jeg fløj igennem den ene side efter den anden, og det jo bare endnu et plus. Derfor synes jeg virkelig den fortjener alle 5 stjerner. 

Jeg vil klart anbefale denne bog til jer læsere der ude, der er til noget fantasy, unge såvel som ældre kan læse den. Bogen er tilsendt af forlaget som overraskelse til anmeldelse, og er udelukket blevet anmeldt efter egne meninger og holdninger til bogen. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Ikke flere indlæg på denne blog, følg den nye!

Sidste indlæg, følg den nye blog!  Titlen her siger jo lidt sig selv. Dette kommer til at være mit sidste indlæg på denne blog.  Grun...