26.02.2019

Overraskelses/Anmeldereksemplar: Ung kærlighed.

Ung.

Titel: Ung Kærlighed.

Forfatter: Jasmin Søe.

Forlaget: Turbine.

Udgivet: 25/10-2018.

Antal sider: 318.

Antal stjerner: 3/5. 

Bogen er tilsendt som en -
overraskelse til anmeldelse af, 
forlaget. Så mange tak til dem!




Ung kærlighed.


Jasmin Søe har skrevet ”Ung kærlighed” til alle dem, der for første gang står over for kærlighedens storslåede forelskelser, intime stunder, forvirringer, skuffelser og knuste hjerter.

Forelskelse og kærlighed kan næsten ikke beskrives, før man selv har oplevet det på egen krop. Men hvad gør man så når den opstår, og hvad kan man forvente? Spørgsmål som disse svarer Jasmin Søe på i ”Ung Kærlighed”.

Med udgangspunkt i Jasmin Søes egne erfaringer er bogen en kærlig hjælp til dem, der oplever kærlighedens utrolige følelser for første gang i deres liv. Her kommer der tips til hvordan man bedst kan håndtere ting som forelskelse, hjertesorg, dating eller hvordan man kysser.



Jeg har nu fået læst - Ung kærlighed. - som Turbine forlaget var så skønne at sende mig som en lille overraskelse til mig for noget tid siden. 
Og som sådan vil jeg sige det var en super sød og spøjs bog, men en lille bog der helt klart havde gode råd, tip og lister til det med kærligheden. Og jeg vil sige at selv om den hedder ung kærlighed, tvivler jeg altså ikke på det ældre publikum kunne bruge nogle af de fine lister eller råd i bogen, og ikke kun de unge i dag.

Da jeg satte mig til rette med denne her bog, skal jeg være ærlig og sige jeg havde ikke de store forventninger til den, kærligheden er ikke det der fylder mest i mit liv lige nu nemlig. 
Men jeg kunne helt klart genkende nogle af de ting hun skriver omkring de forskellige forhold, altså sunde og usunde forhold. 
Og selv om jeg godt vidste jeg måske ikke selv har haft de sundeste forhold tidligere i mit liv, åbnede det faktisk mine øjne lidt mere for hvor usunde de var, og hvad jeg måske selv kunne gøre for ikke at ende i helt samme rytme igen.

Jasmin formår at fremvise sine lister og råd på en rigtig fin og meget forståeligt måde, og jeg kunne især godt lide den måde hun måske fremviste nogle af sine meninger med sine gamle, eller nuværende forhold, med hvad hun helt præcist mente omkring de forskellige ting inde for kærligheden. 
Jeg har faktisk ikke så meget at sige mere til den her bog, jeg synes den var super sød, en god guide hvis man står i et forhold og måske ikke lige ved hvordan man skal reagere på forskellige ting, eller bare har behovet for at få lidt gode råd til kærligheden generelt. 



Bogen er tilsendt af forlaget som overraskelse til en anmeldelse, og er udelukket anmeldt efter egne meninger og holdninger til bogen. 

22.02.2019

Nye bøger - Januar.

Nye bøger Januar.

Nu Januar jo slut, og derfor synes jeg da vi lige skal have en lille opsamling over de nye bøger jeg har modtaget, og købt i løbet af måneden. 
I Januar blev det til hele 13 nye bøger. 10 af den fra forlag og forfattere, 2 e-bøger fra to forskellige  forfattere, den sidste bog købte jeg selv. 
Jeg vil prøve og gøre dette indlæg kortere end jeg plejer. 
Jeg vil kort skrive lidt om bøgerne, og linke til anmeldelser og et sted man kan købe bøgerne som jeg plejer. 
Håber der måske er noget der kunne friste jer, det nogle interessante og gode bøger, som jeg glæder mig til at læse, eller allerede har nydt selv.


  1. Første bog jeg modtog i Januar var - WAG´s #1, Bare en chance. - Som var en bog jeg var så heldig at vinde i en adventskonkurrense i December måned. Dette var en underholdende og sød bog! Kunne slet ikke få nok, og glæder mig til næste bog i serien, selv om den nu ikke handler om samme personer, men i samme omgangskreds. WAG´s #1: Anmeldelse. KØB HER.
  2. Anden bog jeg modtog, var en bog som jeg var sygt spændt på! Det var - Sjælevandrer #3, Crescenda. - Som jeg endda også var nævnt bag på! Jeg var så lykkelig da jeg fik den, for det virkelig en fantastisk og unik serie jeg slet ikke kan anbefale nok til andre læsere. Sjælevandrer #3: Anmeldelse. KØB HER.
  3. Jeg modtog også en bog fra Mellemgaard forlag. Og det var en bog som var lidt anderledes end hvad jeg sådan normalt læser. Men den var udmærket, godt skrevet og jeg blev lidt fanget i løbet af den. Bogen var - Linedans. - Som er en bog om et usundt ægteskab. Linedans Anmeldelse. KØB HER.
  4. Jeg modtog også en pæn stak bøger fra forlaget Palatium books, som indeholdte - Ham, Hun, Dem, Ifølge Sawyer og Halve sandheder. - Alle skrevet af, Carey Heywood. Og jeg må sige nu har jeg læst fire af bøgerne, og den forfatter skriver virkelig godt, ville dog ønske hun gjorde sine bøger længere, kan slet ikke få nok af hendes fantastiske karakterer og søde handlinger. Ham: Anmeldelse. Hun: Anmeldelse. KØB HER.
  5. Jeg modtog også i løbet af måneden - Måske fortæller jeg dig det en dag. - Skrevet af Haidi Fjelstrup, som er ny forfatter ved Tellerup. Jeg havde set hendes bog på deres liste over kommende udgivelser og synes den lød spændende, og spurgte så om hun ville sponsorere et eksemplar, og det ville hun! Så den glæder jeg mig til at læse. 
  6. Jeg modtog også - Darkest Minds #3, Bag horisonten. - Som er tredje og sidste bind i den virkelig nervepirrende og spændende serie om Ruby og hendes venners kamp om rettighederne til at være frie og leve. 
  7. Jeg modtog også et par e-bøger i denne måned og den ene var - Den døde piges skrig. - Som virkelig levede op til mine forventninger og gav mig et godt kuldegys. Jeg er virkelig imponeret af forfatterens måde at få skrevet så interessant en handling og holde sproget i den målgruppe som de unge i bogen er i. Den døde piges: Anmeldelse. KØB HER.
  8. Den anden e-bog jeg modtog var - Maria i Kærlighedens navn. - Som er udgivet af en selv udgiver. Det lyder som en interessant bog, så jeg glæder mig til at give den en chance. 
  9. Nu til den sidste bog! Den bog jeg selv brugte penge på. Jeg købte min første Colleen Hoover bog - Forbandet kærlighed. - Den var på tilbud og lød interessant, og jeg har længe gerne villet læse lidt af den forfatter, og det kan jeg jo så nu! 

Det var så alle bøgerne jeg fik samlet sammen i Januar, og håber det måske kunne give jer lidt inspiration til nyt læsestof. :-) 
Tak fordi i læser med!

20.02.2019

Anmeldereksemplar: Ifølge Sawyer.

Sawyer. 

Titel: Ifølge Sawyer.

Original titel: Sawyer Says.

Forfatter: Carey Heywood.

Udgivet på dansk ved: Palatium Books.

Udgivet på dansk den: 15/01-2019.

Antal sider: 290.

Antal stjerner: 5/5.

Bogen er tilsendt af forlaget,
så mange tak til dem!




Ifølge Sawyer.

Ifølge Sawyer: 
Er det nemmest altid at klare sig selv. 
Er uforpligtende sex bedst. 
Vil alle man stoler på før eller siden forsvinde. 

Hvordan kan hun tro andet, når det eneste, hun har oplevet, er tab og at blive forladt? Sawyer Sterling har i en alt for ung alder lært, at hvis man stoler på nogen, kan man være sikker på at blive skuffet. Hendes forældre døde, da hun var lille, og bedstemoren lod hende blive passet af fremmede. Sawyer plages af selvhad, og da bedstemoren dør, får hun måske aldrig svar på, hvorfor hun ikke var god nok til at blive passet af hende, men så dukker der nogle breve op. 

Jared Keller er undtagelsen, der bekræfter reglen om, at alle forlader hende på et tidspunkt. Sawyer er utrolig kærlig, men nægter kategorisk at blive i forhold. Kan han få hende til at forstå, hvor meget hun tager fejl? Vil hun nogensinde kunne se sig selv fortjene ham, nu hvor hendes fortid kolliderer med nutiden?


SPOILERS FRA HIM & HER. 


Jeg har nu fået læst spin-off bogen til - Him & Her. - Ifølge Sawyer. - Og jeg må virkelig sige det var en super god bog, og den levede virkelig op til mine forventninger. 
Carey Heywood er en utroligt dygtig forfatter, og har virkelig fået skrevet nogle gode bøger, og jeg håber på flere gode bøger fra hende af.

Sawyer er en speciel ung kvinde. Hun er ikke meget for at knytte sig, og holder sig derfor til de mere løse og uforpligtende forhold så hun ikke bliver såret. 
Og så vil hun for guds skyld ikke havde hjælp af nogen, hun ønsker helst at klare alt selv, og vise alle andre at hun kan klare sig selv. 
Så der Jered Keller, som hun lærte at kende i en ung alder, og brugte de fleste af sine sommerferier med. 
Jered har et godt øje til Sawyer, men bare fordi de er gode venner, og klinger godt sammen er han ikke en undtagelse, hun vil ikke knytte sig til nogen. Hvilket Jered er ret utilfreds med. 

Fra første side af var jeg fanget. Vi får faktisk med det samme at vide hvad der er sket for Sawyer i en ung alder, og hvorfor hun faktisk har så svært ved at knytte sig til nogen.
I løbet af bogen sker der en del for Sawyer, hun begynder hun at udforske sit forhold til Jered mere og mere, om det kan blive til noget, om hun kan lærer at stole på andre og knytte sig uden frygten for hele tiden at blive forladt.
Men i løbet af bogen prøver hun også at finde ud af mere om sin barndom, og hvorror den egentlig var som den var. 

Jeg vil sige at denne bog her er super godt skrevet, vi får en masse svar på nogle af de spørgsmål der måske sidder og trykker hvis man har læst de første tre bøger om Sarah og Will hvor vi møder Sawyer for første gang. 
Sawyer er også rigtig godt beskrevet, hun er sjov, seriøs og moden. Sawyer blev hvert fald hurtigt en jeg kom til at holde af. 
Sproget i bogen er super let og forståeligt, og jeg følte ikke på noget tidspunkt at jeg ikke kunne følge med eller forstå hvad der skete.
I løbet af bogen føler vi dog ikke kun Sawyer´s synsvinkel, men også Jered´s , hvilket gjorde det hele lidt bedre, dog ville jeg godt havde haft lidt mere fra hans syn på det hele, for så lange er hans kapitler nu heller ikke. 
Og jeg vil sige bogen havde en super sød slutning, den helt rigtige. 
Alt i alt vil jeg sige det en super god bog og jeg kan helt klart anbefale jer læsere den, også jer der måske ikke lige har læst Him & Her først. 



Bogen er tilsendt af forlaget til anmeldelse og er udelukket blevet anmeldt efter egne meninger og holdninger til bogen. 

18.02.2019

Anmeldereksemplar: Tag Gaden Tilbage.

Tag Gaden Tilbage.

Titel: Tag Gaden Tilbage.

Forfattere: Sarah Engell & Sanne Munk Jensen.

Forlaget: Gyldendal.

Udgivet: 31/01-2019.

Antal sider:  268.

Antal stjerner: 5/5.

Bogen er tilsendt af forlaget,
så mange tak til dem! 



Tag Gaden Tilbage.

Endelig er Polly blevet en del af den populære klike. 
Men efter en særligt vild bytur er intet længere som før, og snart dukker billeder af Polly og en fyr fra festen op på nettet …
”Jeg var egentlig allerede stået af i Hjørring og på vej hen mod Caros hus, da min telefon bippede i lommen.Change of plans. 
Vi er taget hjem til TGs storebror i Aalborg. See ya inPlaza ??Beskeden var fra Caro. Hun havde vedhæftet adressen og en selfie af sig selv, Asta-My og Sofie TG foran et stort vindue, hvis udsigt godt kunne ligne Aalborg set fra en etageejendom.
Men hvad vidste jeg? Jeg havde kun været i Aalborg én gang siden Blå Mandag, og kun for at gå i butikker med Kat og kigge på tøj, vi alligevel ikke havde råd til.”




Da jeg først begyndte på - Tag Gaden Tilbage. - Havde jeg planer om at bare tage et par kapitler og så læse den langsomt, men det må jeg indrømme blev til lidt andre planer, jeg endte nemlig med at læse hele bogen den dag, for fra første side af fangede bogen mig med sit interessante og stærke emne.

Polly er ung, og hun er endelig blevet en del af den populære klikke.
Desværre vare det ikke længe for hende, for en vild aften ender desværre ikke helt så godt, men bliver desværre husket på grund af billeder der blev taget, billeder der ødelægger alt for Polly.

Fra start af bliver jeg hurtigt fanget af bogens stærke emner, mobning og sex.
Som sagt bliver Polly groft mobbet igennem bogen efter en handling fra hendes side af som ikke bliver accepteret af hendes omgangskreds.
Sex er faktisk også et stort emne i denne her bog, for det har noget med det der sker for Polly, og er grunden til den her mobning.
Som forfatterne faktisk også fortalte, emnet sex kommer lidt fra det her drenge vs piger. Har en fyr været sammen med 3 på en aften, så det klap på skulderen og highfives. Men er det en pige, så hun billig luder og klam, groft sagt men sådan er det jo.

Handlingen i bogen er spændende, sørgelig, men har alligevel den perfekte mængde humor der trækker op og ikke gør det hele dystert.
Bogen er skrevet af to forfattere, desværre ikke nogle jeg havde læst noget af før, men helt sikkert noget jeg gerne vil.
Men mens jeg læste følte jeg ikke på noget tidspunkt at bogen skulle forestille at være skrevet af to personer, det formår at få det hele til at stemme sammen og fungere perfekt.
Sproget er også let, forståeligt og rammer virkelig den rigtigt omgangskreds de unge nemlig.

At følge Polly i sine op ture og nedture har virkelig været en fornøjelse, forfatterne har nemlig også være dygtige til at bruge massere af detaljer så jeg følte jeg fulgte hende på sidelinjen og kunne forstille mig hver en scene i bogen, hvilket er et stort plus efter min mening.
Alt i alt vil jeg helt klart sige dette er en bog der fortjener alle sine 5 stjerner, og jeg kan kun anbefale bogen til jer læsere der er interesseret i en god Y/A bog.



Bogen er modtaget af forlaget til anmeldelse, og er udelukket blevet anmeldt efter egne meninger og holdninger til bogen. 

15.02.2019

Anmeldereksemplar: Dem.

Dem. 

Titel: Dem. 

Originalt titel: Him & Her #3 - Them.

Forfatter: Carey Heywood.

Udgivet på dansk ved: Palatium books.

Udgivet på dansk den:  26/01-2019.

Antal sider: 198.

Antal stjerner: 4/5.

Bogen er tilsendt af forlaget,
så mange tak til dem!


Dem.

Først kommer kærlighed, så kommer ægteskab, og så kommer …  

Da Will og Sarah Price slår sig ned som Mr. & Mrs., møder de en udfordring, som der ikke var nogen af dem, der havde regnet med. Alle deres venner har fået familie, men det er ikke lykkedes for dem, og det er ikke, fordi de ikke prøver.  

Deres drøm om at være familie har altid inkluderet børn. Mens Sarah kæmper med frygten for at hendes kærlighed alene ikke er nok, bekymrer Will sig om, hvorvidt hun har opgivet for meget for ham. Ingen af dem ved, hvad de skal vente af livet, når de ikke venter barn.  

Sammen lærer de, at der er mere end en måde at være familie på. 


Jeg har nu fået læst den sidste bog om Sarah og Will´s forhold, og jeg må sige det var virkelig en sød slutning, jeg ville dog have ønsket bogen var noget længere, så alle de mange fine detaljer var blevet længere og endnu bedre,

Da jeg først begyndte på bogen, følte jeg slet ikke jeg kunne slippe bogen igen. 
Will og Sarah har nu været gift i 3 år, men har endnu ikke fået børn, og det ikke fordi de ikke prøver, for det gør de, meget.
Men alle andre omkring dem får børn, og lever lykkeligt sammen. 
Will føler han måske har fået Sarah til at opgive for meget ved at være sammen med ham. 
Og Sarah er bange for hendes kærlighed ikke vil være nok for Will i sidste ende.

Bogen starter rigtig fint og rolig ud, vi høre lidt om hvordan det gået for dem og deres venner og familie. Om hvordan de selv prøver at få børn, men det mislykkes gang på gang. 
Om hvordan det går Will på hans job, og hvordan Sarah klare den som hjemmearbejdene og passer hjemmet. 
Langsomt begynder der at ske lidt, og det fangede mig hurtigt. Kunne slet ikke få nok, jeg måtte bare læse mere og mere og se hvad der skete, om der kom et ekstra led til familien, eller om det aldrig ville ske, og hvordan de så ville takle det hele. 

Sproget er super skønt og flydende, jeg følte jeg fløj igennem den ene side efter den anden.
Dog synes jeg bogen var alt for kort i forhold til alt det der sker i løbet af bogen, for der sker alligevel en del som jeg ikke vil spoile. 
Og desværre synes jeg lidt nogle af tingene blev "sprunget" lidt for hurtigt igennem på den her 198 sider, hvilket gjorde jeg trak den ned på 4 stjerner istedet for 5.
Men handlingen fangede mig, jeg synes det var en super sød og romantik trilogi, og jeg håber virkelig forfatteren fortsætter med at skrive lige så fantastiske bøger i fremtiden. 
Nu glæder jeg mig bare til - Ifølge Sawyer. - For det en lille tøs der har fanget min interesse meget selv om hun egentlig ikke er særligt meget med igen i løbet af bøgerne, så fylder hun sygt meget alligevel. 
Men alt i alt, fantastisk bog, og jeg kan kun anbefale den hvis i er til noget romantisk og sødt.



Bogen er tilsendt til anmeldelse af forlaget, og er udelukket blevet anmeldt efter egne meninger og holdninger til bogen. 

09.02.2019

Wrap up Januar 2019.

Wrap up Januar.

Så er året første måned allerede slut! Sikke tiden allerede går, jeg føler næsten lige vi er gået ind i året stadig, men det jo så allerede en måned siden. 
Men det betyder jo også at det er blevet tid til en opsamling over månedens læste bøger, og ca læste antal sider! jeg har faktisk fået læst hele 12 bøger og begyndt på nr 13, som jeg nåede at få læst ca halvdelen af. 
Men det er så også ca 3900 sider, hvilket jeg selv synes er okay startet ud med i år, selv om jeg nu gerne have set lidt flere sider og bøger på min liste. :-)

Men jeg vil som jeg plejer linke til de anmeldelser der er på de bøger jeg har læst, så i kan se en lidt længere begrundelse til jeg synes om bogen. 


  1. Årets første bog blev - Fønixens Hjerte #5, Jordens Bånd. - Som jeg må sige var en bog jeg virkelig så frem til at læse, og den levede virkelig også op til mine forventninger. Jeg må ærligt sige jeg er faktisk helt trist over den ikke får mere opmærksomhed, det en super fed serie for de yngre læsere, og også ældre, synes dog mere den hælder til 14+ alderen. Bogen er et anmeldereksemplar. FØNIXENS HJERTE #5 ANMELDELSE. 
  2. Årets anden bog blev - Under mælkevejens stjerner. - Som jeg må sige var en bog der virkelig tog fusen på mig og gav mig en vidunderlig læseoplevelse! Dette var virkelig ikke en bog jeg troede ville være noget for mig, men den var sindsygt godt skrevet og fangende med den her pilgrimstur. Bogen er et anmeldereksemplar.UNDER MÆLKEVEJENS: ANMELDELSE.
  3. Jeg fik også endelig i denne måned læst - Dæmondræberen #2. - Skrevet af Louise Haiberg. som virkelig er en dygtig forfatter! Hun formår virkelig at få liv i sine karakterer og gøre dem interessante og sjove at følge. Og så jeg vild med den måde man følger Dominic frem og tilbage i hans fortid og nutid i løbet af bøgerne! Glæder mig virkelig til sidste bog i serien. 
  4. Jeg fik også læst en bog i denne måned som jeg virkelig havde glædet mig længe til! Og det var - Sjælevandrer #3, Crescendra. - Som jeg må sige virkelig overgik sine forgængere og gav mig en vild læseoplevelse. Hollie var nemlig en fantastisk hovedperson til denne tredje bog, hun er så skøn, frisk, livsglad og stærk! Og det håber jeg hun fortsætter med at være selv om vi jo nok skifter hovedperson igen i næste bog, som jeg slet ikke kan vente på nu hvor Charlotte sluttede den af med så spændende en Cliffhanger. Bogen er et anmeldereksemplar.  SJÆLEVANDRER #3 ANMELDELSE.
  5. Der efter fik jeg læst den bog jeg fik i julegave af mine forældre, og det var - Game On #2, Chanceløs. - Som jeg må sige var en virkelig fantastisk og sød bog. Kirsten Callihan skriver virkelig godt, og jeg vil virkelig gerne læse noget mere af hende.
  6. Jeg var også så heldig i December at vinde en bog! Jeg vandt - WAG´s #1, Bare en chance. - Som jeg må sige virkelig var en underholdende, romantisk og sød bog! Jeg var helt solgt og stoppede virkelig ikke før jeg var færdig med at læse den! BARE EN CHANCE: ANMELDELSE.
  7. Jeg fik også en bog fra Mellemgaard forlag som jeg normalt ikke selv ville have valgt, men tænkte jeg ville give den en chance, og jeg må sige den som sådan også var interessant nok. Det var - Linedans. - Som vel godt kan forklares som en bog der handler om en psykisk og fysisk voldelig ægteskab. LINEDANS: ANMELDESLE.
  8. Jeg modtog også for et par måneder siden - Ung kærlighed. - Af Turbine forlaget, men jeg havde bare ikke rigtigt tiden eller lysten til at læse den på det tidspunkt. Men det har jeg så fået gjort nu. Det var en interessant bog, med både gode råd, men også nogle ting jeg faktisk var lidt små uenig omring forfatteren med. Men der kommer en anmeldelse senere på måneden omkring det. 
  9. Jeg modtog også en stak bøger fra Palatium books i Januar, og der fik jeg læst - Ham, Hun og Dem. - som altså er tre bøger i en serie, som jeg alle tre fik læst. Det var nogle super søde bøger, som jeg helt klart vil genlæse en dag. Men det var også bøger jeg synes var alt for korte, læst mere om det i anmeldelserne her på bloggen nu. HAM: ANMELDELSE. HUN: ANMELDELSE.
  10. Den sidste bog jeg fik læst helt i Januar måned var - Den døde piges skrig. - Som forfatteren var så sød at sende til mig på e-bog. Det var en virkelig god bog, og den levede godt nok op til sin titel. Og den gav mig et mindre hjerte stop fordi blev så fanget af historien af jeg blev forskrækket da der kom en lyd ude fra mit køleskab. DEN DØDE PIGES: ANMELDELSE. 

Det var så de bøger det blev til i Januar måned.
Vær velkommende til at smide en kommentar med bogforslag, er altid på udkig efter nyt læsestof :-) 

05.02.2019

TBR Februar 2019.

Tbr for Februar.

Januar er slut, jeg fik for engang skyld læst hele min tbr for den måned, så der er ingen bøger denne gang som blev skubbet til næste måneds Tbr. 
Jeg har derfor også på grund af de lidt bedre læste tider i Januar vovet mig op på 6 bøger! 2 bøger mere end jeg satsede på i Januar.
Men nu er vi jo et par dage inde i Februar allerede, og jeg har faktisk allerede fået læst 2 bøger færdige.
Den ene bog jeg har fået afsluttet det var - Ifølge Sawyer. Skrevet af Carey Heywood. - Som jeg var så heldig at modtage af forlaget Palatium Books. 
Dette er sådan set en spin-off på - Him & Her. - trilogien som forfatteren også har lavet. Men det vil jeg komme mere ind på i min kommende anmeldelse af bogen. Men jeg kan dog med det samme sige den var fantastisk! 
Anden bog jeg allerede har fået læst er - Tag gaden tilbage. Skrevet af Sarah Engell & Sanne Munk Jensen. - som lige er udkommet her den 31/01-2019. Jeg var nemlig så heldig at have været til bogbloggerevent ved Gyldendalung med lige præcis disse to forfattere hvor jeg fik et virkelig smukt eksemplar med hjem, som jeg slet ikke kunne vente med at læse. Super god bog, virkelig godt skrevet og let at leve sig ind i. Helt klart nogle forfattere jeg skal have taget mig sammen og få læst mere af!

Nu til min Tbr! 5 bøger tilbage på den, burde være muligt, hvis den sidste bog nu også lige når at komme med posten i denne måned. 

  1. Den næste bog jeg har planer om at tage hul på er - Måske fortæller jeg dig det en dag. - Som er skrevet af Haidi Fjelstrup. Hun er en ny forfatter ved Tellerup, og hendes bog fangede mine øjne hurtigt, så jeg kontaktede hende og spurgte om hun kunne være interesseret i at give et eksemplar til en lille anmeldelse, og det ville hun! Så det bliver min næste bog.
  2. Derefter tænker jeg at jeg vil gå igang med en romantisk bog, nu nærmer vi os jo også valentins day. Bogen jeg har planer om at læse er - Maria I Kærlighedens Navn. - Som er skrevet af Muhmen Paravze. En selvudgiver. Jeg er spændt på bogen og har høje forventninger til den, og håber den lever op til dem.
  3. Efter den bog har jeg planer om en helt speciel bog som jeg bare har glædet mig til i et par måneder nu! - Darkest Minds #3, Bag horisonten. - Som jeg var så heldig at Høst og søn sendte til mig. Dette er en fortsættelse og afslutning på en sygt spændende fortælling om unge menneskers kamp i overlevelse i en verden hvor de måske ikke er helt ønsket på grund af frygt.
  4. Der efter tænker jeg at jeg endelig vil gå igang med - Halve sandheder. - Som er anden bog i Carolinaserien, som Palatium books har udgivet. Jeg har godt nok ikke læst første bog, men er blevet lovet det en serie man kan læse uafhængig, derfor sagde jeg ja tak, og glæder mig til at læse den!
  5. Sidste bog jeg ved jeg har planer om at læse ( Hvis den nu altså når at komme ;-) ) Det er - VEGA #2, efterladt. - Skrevet af forfatter Linda G, som har været så sød og bede sit forlag sende den til mig, da jeg spurgte om hun ville give et eksemplar. Dette er også en serie jeg glæder mig til at læse videre på, jeg var nemlig ret vild med første bog, og håber fortsættelsen kan leve op til den. 

Det var så de bøger jeg har sat på min Februar Tbr. Jeg håber jeg får læst alle på listen, og mere til, men mit mål er bare den liste! 
Som altid er i læsere velkommende til at skrive en kommentar med forslag til bøger jeg måske kunne være interesseret i! 
Tak fordi i læser med! 

03.02.2019

Anmeldereksemplar: Hun.

Hun.

Titel: Hun. 

Original titel: Her & Him - Her.

Forfatter: Carey Heywood.

Udgivet på dansk ved: Palatium Books.

Udgivet på dansk den: 10/11-2017.

Antal sider: 245.

Antal stjerner: 4/5.

Bogen er tilsendt af forlaget, 
så mange tak til dem!



Hun.

”Hun” handler om troen på den eneste ene og kampen for ægte kærlighed. ”Hun” er efterfølgeren til Carey Heywoods populære ” Ham”.

 

I ”Ham” får vi indblik i Sarah Millers oplevelse af kærlighedsromancen med Will. I ”Hun” skifter perspektivet. Nu hører vi Wills inderste tanker om deres kærlighed, og hvordan han oplevede at blive forladt.

 

Det er stadig et mysterium for Will, hvorfor Sarah forlod ham uden at sige et ord. Syv år efter deres sidste møde er Will endelig ved at opgive drømmen om et liv sammen med Sarah. Men så dukker hun op. Will får nu syv dage til at erobre sin store kærlighed tilbage.

 

Carey Heywood har med ”Hun” skrevet et romantisk drama, hvor den store kærlighed altid er kampen værd.


DENNE ANMELDELSE INDEHOLDER SPOILERS FRA FØRSTE BOG I SERIEN. 


Så har jeg også fået læst - Hun. - Som jo egentlig er en fortsættelse til - Ham. - hvor vi fulgte Sarah og hendes fortid med Will. 
I - Hun. - Følger vi faktisk lidt samme historie, men fra Will´s synsvinkel på alt det der skete fra deres forholds start, til hun forlod ham og til han 7 år senere prøver ihærdigt på at vinde hende tilbage, for han var aldrig stoppet med at elske hende, hvilket hun jo heller ikke var. 

Da jeg begyndte på - Hun. - var jeg sindsygt spændt på at se det hele fra Will´s side af. Jeg havde faktisk troet vi ville se det på samme måde som første bog i serien hvor vi sprang frem og tilbage i nutid og datid. Og gjorde vi som sådan også på en måde, vi starter nemlig med at se det hele fra hvor deres forhold startede, til brylluppet, og lidt mere til efter. 
Og da jeg først var begyndt, havde jeg vildt svært ved at lægge bogen fra mig, for jeg følte faktisk vi fik fyldt en masse huller ud som jeg synes der lidt var i første bog. 

Handlingen er som sådan lidt som første bog - Kærlighed, drama, misforståelser, sex, sårede følelser, og meget mere - Hvilket jeg stadig nød.
Men selv om handlingen var meget lig med første bog, var det alligevel noget helt andet, for at læse fra Will´s synsvinkel gav mig så mange andre følelser. 
Man kan tydelig mærke når man læser fra Will´s side af at han fra start af elsker Sarah sindsygt højt, og har gjort det lige fra start af, og det fyldte mig virkelig med glæde, og sorg da jeg også læser hvor knust han også var i den periode over 7 år han ikke snakkede med hende. 
Men jeg har dog stadig samme holdning som fra første bog, jeg kunne godt have brugt den var længere, for der bliver smidt så meget fortid ind i starten at jeg føler vi mister lidt af de vigtige, nemlig nutiden.

Sproget er stadig super let at følge med i, og jeg følte intet behov for at genlæse noget.
Handlingen er spændende, og jeg elsker Will og Sarah´s kemi og spændinger, de er et interessant par, og jeg glæder mig til at gå igang med den sidste bog - Dem. - som skulle handle om dem sammen, og ikke deres fortid. 
Jeg vil hvert fald varmt anbefale denne super søde og spændende bog til jer læsere der er til kærlighed og drama. 



Bogen er tilsendt af forlaget til anmeldelse, og er udelukket blevet anmeldt efter egne meninger og holdninger til bogen. 

Ikke flere indlæg på denne blog, følg den nye!

Sidste indlæg, følg den nye blog!  Titlen her siger jo lidt sig selv. Dette kommer til at være mit sidste indlæg på denne blog.  Grun...