15.02.2019

Anmeldereksemplar: Dem.

Dem. 

Titel: Dem. 

Originalt titel: Him & Her #3 - Them.

Forfatter: Carey Heywood.

Udgivet på dansk ved: Palatium books.

Udgivet på dansk den:  26/01-2019.

Antal sider: 198.

Antal stjerner: 4/5.

Bogen er tilsendt af forlaget,
så mange tak til dem!


Dem.

Først kommer kærlighed, så kommer ægteskab, og så kommer …  

Da Will og Sarah Price slår sig ned som Mr. & Mrs., møder de en udfordring, som der ikke var nogen af dem, der havde regnet med. Alle deres venner har fået familie, men det er ikke lykkedes for dem, og det er ikke, fordi de ikke prøver.  

Deres drøm om at være familie har altid inkluderet børn. Mens Sarah kæmper med frygten for at hendes kærlighed alene ikke er nok, bekymrer Will sig om, hvorvidt hun har opgivet for meget for ham. Ingen af dem ved, hvad de skal vente af livet, når de ikke venter barn.  

Sammen lærer de, at der er mere end en måde at være familie på. 


Jeg har nu fået læst den sidste bog om Sarah og Will´s forhold, og jeg må sige det var virkelig en sød slutning, jeg ville dog have ønsket bogen var noget længere, så alle de mange fine detaljer var blevet længere og endnu bedre,

Da jeg først begyndte på bogen, følte jeg slet ikke jeg kunne slippe bogen igen. 
Will og Sarah har nu været gift i 3 år, men har endnu ikke fået børn, og det ikke fordi de ikke prøver, for det gør de, meget.
Men alle andre omkring dem får børn, og lever lykkeligt sammen. 
Will føler han måske har fået Sarah til at opgive for meget ved at være sammen med ham. 
Og Sarah er bange for hendes kærlighed ikke vil være nok for Will i sidste ende.

Bogen starter rigtig fint og rolig ud, vi høre lidt om hvordan det gået for dem og deres venner og familie. Om hvordan de selv prøver at få børn, men det mislykkes gang på gang. 
Om hvordan det går Will på hans job, og hvordan Sarah klare den som hjemmearbejdene og passer hjemmet. 
Langsomt begynder der at ske lidt, og det fangede mig hurtigt. Kunne slet ikke få nok, jeg måtte bare læse mere og mere og se hvad der skete, om der kom et ekstra led til familien, eller om det aldrig ville ske, og hvordan de så ville takle det hele. 

Sproget er super skønt og flydende, jeg følte jeg fløj igennem den ene side efter den anden.
Dog synes jeg bogen var alt for kort i forhold til alt det der sker i løbet af bogen, for der sker alligevel en del som jeg ikke vil spoile. 
Og desværre synes jeg lidt nogle af tingene blev "sprunget" lidt for hurtigt igennem på den her 198 sider, hvilket gjorde jeg trak den ned på 4 stjerner istedet for 5.
Men handlingen fangede mig, jeg synes det var en super sød og romantik trilogi, og jeg håber virkelig forfatteren fortsætter med at skrive lige så fantastiske bøger i fremtiden. 
Nu glæder jeg mig bare til - Ifølge Sawyer. - For det en lille tøs der har fanget min interesse meget selv om hun egentlig ikke er særligt meget med igen i løbet af bøgerne, så fylder hun sygt meget alligevel. 
Men alt i alt, fantastisk bog, og jeg kan kun anbefale den hvis i er til noget romantisk og sødt.Bogen er tilsendt til anmeldelse af forlaget, og er udelukket blevet anmeldt efter egne meninger og holdninger til bogen. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Ikke flere indlæg på denne blog, følg den nye!

Sidste indlæg, følg den nye blog!  Titlen her siger jo lidt sig selv. Dette kommer til at være mit sidste indlæg på denne blog.  Grun...