22.02.2019

Nye bøger - Januar.

Nye bøger Januar.

Nu Januar jo slut, og derfor synes jeg da vi lige skal have en lille opsamling over de nye bøger jeg har modtaget, og købt i løbet af måneden. 
I Januar blev det til hele 13 nye bøger. 10 af den fra forlag og forfattere, 2 e-bøger fra to forskellige  forfattere, den sidste bog købte jeg selv. 
Jeg vil prøve og gøre dette indlæg kortere end jeg plejer. 
Jeg vil kort skrive lidt om bøgerne, og linke til anmeldelser og et sted man kan købe bøgerne som jeg plejer. 
Håber der måske er noget der kunne friste jer, det nogle interessante og gode bøger, som jeg glæder mig til at læse, eller allerede har nydt selv.


  1. Første bog jeg modtog i Januar var - WAG´s #1, Bare en chance. - Som var en bog jeg var så heldig at vinde i en adventskonkurrense i December måned. Dette var en underholdende og sød bog! Kunne slet ikke få nok, og glæder mig til næste bog i serien, selv om den nu ikke handler om samme personer, men i samme omgangskreds. WAG´s #1: Anmeldelse. KØB HER.
  2. Anden bog jeg modtog, var en bog som jeg var sygt spændt på! Det var - Sjælevandrer #3, Crescenda. - Som jeg endda også var nævnt bag på! Jeg var så lykkelig da jeg fik den, for det virkelig en fantastisk og unik serie jeg slet ikke kan anbefale nok til andre læsere. Sjælevandrer #3: Anmeldelse. KØB HER.
  3. Jeg modtog også en bog fra Mellemgaard forlag. Og det var en bog som var lidt anderledes end hvad jeg sådan normalt læser. Men den var udmærket, godt skrevet og jeg blev lidt fanget i løbet af den. Bogen var - Linedans. - Som er en bog om et usundt ægteskab. Linedans Anmeldelse. KØB HER.
  4. Jeg modtog også en pæn stak bøger fra forlaget Palatium books, som indeholdte - Ham, Hun, Dem, Ifølge Sawyer og Halve sandheder. - Alle skrevet af, Carey Heywood. Og jeg må sige nu har jeg læst fire af bøgerne, og den forfatter skriver virkelig godt, ville dog ønske hun gjorde sine bøger længere, kan slet ikke få nok af hendes fantastiske karakterer og søde handlinger. Ham: Anmeldelse. Hun: Anmeldelse. KØB HER.
  5. Jeg modtog også i løbet af måneden - Måske fortæller jeg dig det en dag. - Skrevet af Haidi Fjelstrup, som er ny forfatter ved Tellerup. Jeg havde set hendes bog på deres liste over kommende udgivelser og synes den lød spændende, og spurgte så om hun ville sponsorere et eksemplar, og det ville hun! Så den glæder jeg mig til at læse. 
  6. Jeg modtog også - Darkest Minds #3, Bag horisonten. - Som er tredje og sidste bind i den virkelig nervepirrende og spændende serie om Ruby og hendes venners kamp om rettighederne til at være frie og leve. 
  7. Jeg modtog også et par e-bøger i denne måned og den ene var - Den døde piges skrig. - Som virkelig levede op til mine forventninger og gav mig et godt kuldegys. Jeg er virkelig imponeret af forfatterens måde at få skrevet så interessant en handling og holde sproget i den målgruppe som de unge i bogen er i. Den døde piges: Anmeldelse. KØB HER.
  8. Den anden e-bog jeg modtog var - Maria i Kærlighedens navn. - Som er udgivet af en selv udgiver. Det lyder som en interessant bog, så jeg glæder mig til at give den en chance. 
  9. Nu til den sidste bog! Den bog jeg selv brugte penge på. Jeg købte min første Colleen Hoover bog - Forbandet kærlighed. - Den var på tilbud og lød interessant, og jeg har længe gerne villet læse lidt af den forfatter, og det kan jeg jo så nu! 

Det var så alle bøgerne jeg fik samlet sammen i Januar, og håber det måske kunne give jer lidt inspiration til nyt læsestof. :-) 
Tak fordi i læser med!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Ikke flere indlæg på denne blog, følg den nye!

Sidste indlæg, følg den nye blog!  Titlen her siger jo lidt sig selv. Dette kommer til at være mit sidste indlæg på denne blog.  Grun...