26.02.2019

Overraskelses/Anmeldereksemplar: Ung kærlighed.

Ung.

Titel: Ung Kærlighed.

Forfatter: Jasmin Søe.

Forlaget: Turbine.

Udgivet: 25/10-2018.

Antal sider: 318.

Antal stjerner: 3/5. 

Bogen er tilsendt som en -
overraskelse til anmeldelse af, 
forlaget. Så mange tak til dem!
Ung kærlighed.


Jasmin Søe har skrevet ”Ung kærlighed” til alle dem, der for første gang står over for kærlighedens storslåede forelskelser, intime stunder, forvirringer, skuffelser og knuste hjerter.

Forelskelse og kærlighed kan næsten ikke beskrives, før man selv har oplevet det på egen krop. Men hvad gør man så når den opstår, og hvad kan man forvente? Spørgsmål som disse svarer Jasmin Søe på i ”Ung Kærlighed”.

Med udgangspunkt i Jasmin Søes egne erfaringer er bogen en kærlig hjælp til dem, der oplever kærlighedens utrolige følelser for første gang i deres liv. Her kommer der tips til hvordan man bedst kan håndtere ting som forelskelse, hjertesorg, dating eller hvordan man kysser.Jeg har nu fået læst - Ung kærlighed. - som Turbine forlaget var så skønne at sende mig som en lille overraskelse til mig for noget tid siden. 
Og som sådan vil jeg sige det var en super sød og spøjs bog, men en lille bog der helt klart havde gode råd, tip og lister til det med kærligheden. Og jeg vil sige at selv om den hedder ung kærlighed, tvivler jeg altså ikke på det ældre publikum kunne bruge nogle af de fine lister eller råd i bogen, og ikke kun de unge i dag.

Da jeg satte mig til rette med denne her bog, skal jeg være ærlig og sige jeg havde ikke de store forventninger til den, kærligheden er ikke det der fylder mest i mit liv lige nu nemlig. 
Men jeg kunne helt klart genkende nogle af de ting hun skriver omkring de forskellige forhold, altså sunde og usunde forhold. 
Og selv om jeg godt vidste jeg måske ikke selv har haft de sundeste forhold tidligere i mit liv, åbnede det faktisk mine øjne lidt mere for hvor usunde de var, og hvad jeg måske selv kunne gøre for ikke at ende i helt samme rytme igen.

Jasmin formår at fremvise sine lister og råd på en rigtig fin og meget forståeligt måde, og jeg kunne især godt lide den måde hun måske fremviste nogle af sine meninger med sine gamle, eller nuværende forhold, med hvad hun helt præcist mente omkring de forskellige ting inde for kærligheden. 
Jeg har faktisk ikke så meget at sige mere til den her bog, jeg synes den var super sød, en god guide hvis man står i et forhold og måske ikke lige ved hvordan man skal reagere på forskellige ting, eller bare har behovet for at få lidt gode råd til kærligheden generelt. Bogen er tilsendt af forlaget som overraskelse til en anmeldelse, og er udelukket anmeldt efter egne meninger og holdninger til bogen. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Ikke flere indlæg på denne blog, følg den nye!

Sidste indlæg, følg den nye blog!  Titlen her siger jo lidt sig selv. Dette kommer til at være mit sidste indlæg på denne blog.  Grun...