16.06.2019

Anmeldereksemplar - I lyst og løgn #1 - Forblændet.

Forblændet.

Titel: I Lyst og Løgn #1 - Forblændet. 

Forfatter: Pernille K. Vørs. 

Forlaget: FOXY. ( Tellerup)

Udgivet: 31/05-2019.

Antal sider: 288. 

Antal stjerner: 5/5.

Bogen er tilsendt af forlag og forfatter,
så tak til dem! 


I Lyst og Løgn.

Katrine har før fået sit hjerte knust og trods hendes unge alder, har hun stædigt besluttet, at hun er færdig med kærligheden. 
Hun vælger at satse på sig selv og sin store drøm: at skrive romaner. 

Det erotiske møde med rigmandssønnen Nikolaj spænder dog ben for Katrines planer, og tvinger hende til at skifte kurs, og mening om alt det med kærlighed … og sex. 
Forblændet af luksus ser hun ikke hvad der lurer under overfladen. Sandheder der kan få kærligheden til at krakelere. 

På sidelinjen er der også den charmerende og sexede Jonas. 
Han kan få hvilken pige han vil, men Jonas har sin helt egen agenda. Katrine kastes ud i at træffe svære valg. 
Valg der kommer til at påvirke hendes liv drastiskDet ikke nogen hemmelighed jeg er stor fan af Pernille K. Vørs´s bøger. Det er fantastisk spændende og spækket med dominerende mænd, stædig kvinder, luksus i lange baner, og massere af spænding, og et sprog der på ingen måder var pakket ind, men ærligt og ligeud, hvilket jeg elsker!
Men denne gang følger vi en ung og håbefuld kvinde, og en charmende rigmands knægt, med meget lidt erfaring inde for kærligheden.

Da vi møder Katrine har hun afsværget kærligheden og besluttet sig for at følge sin drøm. Dette bliver dog ret hurtigt indret, da hun møder Nikolaj, en charmende ung rigmands knægt. De falder hurtigt i spænd, massere af humor og sarkastiske bemærkninger, som resultere i hurtig forelskelse fra begge parter.
Katrine lader sig dog hurtigt forblænde af kærligheden og luksusen, og ser ikke hvordan situationen med Nikolaj i virkeligheden forholder sig, trods alt mistroen til tider. Ikke før det sker lige for næsen af hende.
Samtidig venter den flotte Jonas der hjemme på hende, og han har sine helt egne planer med Katrine.

Jeg læste faktisk denne historie allerede tilbage i starten af 2018, men nu den altså blevet udgivet på ny ved et andet forlag, og jeg var så heldig at få lov og læse og anmelde bogen igen. Men selv om jeg kendte historien, gjorde det ikke læseoplevelsen mindre god.
Jeg blev rigtig hurtigt trukket ind i kærligheden og dramaet, og jeg nød hver et kapitel. Jeg følte med Katrine flere gange undervejs, men nogle gange bandede jeg hende altså også bare lang væk for ikke at kunne se hvad der skete for næsen af hende.
Nikolaj hadet jeg, og elskede jeg. Jeg synes han virkede meget naiv, og fembrusende til tider. Meen jeg synes nu godt han kunne have været lidt mere ærlig om sin situation før han hoppede i seng med Katrine.
Jeg er helt klart på team Jonas hvis jeg skal vælge mellem de to fyre, han er virkelig den sødeste fyr, også selv om han måske virker lidt for fremme i skoene til tider, men han vil jo bare Katrine det bedste.
Dette er helt klart en bog jeg kan anbefale jer læsere der er til sød kærlighed, men med en masse drama oveni.
Jeg venter bare på næste bog i serien nu!


Bogen er tilsendt af forlaget til anmeldelse, og er udelukket blevet anmeldt efter egne meninger og holdninger til bogen.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Ikke flere indlæg på denne blog, følg den nye!

Sidste indlæg, følg den nye blog!  Titlen her siger jo lidt sig selv. Dette kommer til at være mit sidste indlæg på denne blog.  Grun...