22.06.2019

Anmeldereksemplar: Royals #5 - Det knuste rige.

Royals. 

Titel: Royals #5 - Det knuste rige. 

Original titel: Royals #5 - Cracked Kingdom. 

Forfatter: Erin Watt. 

Udgivet på dansk ved: Flamingo.

Udgivet på dansk den: 15/05-2019.

Antal sider: 299.

Antal stjerner: 5/5.

Bogen er tilsendt af forlaget, 
så mange tak til dem! 


Det knuste rige.

Det knuste rige starter, hvor Den ustyrlige arving slutter.

Hartley Wright ligger på hospitalet med hukommelsestab. Eastons lillebror, Sebastian, ligger sammesteds i koma efter en bilulykke, der kan ende med at koste ham livet. Easton er splittet i to, da alle lader til at give Hartley skylden for ulykken.

Lige siden Hartley mødte Easton, er hendes liv blevet vendt op og ned. Ikke mindst nu, hvor hun ikke kan huske noget fra de sidste tre år og derfor er afhængig af, at dem omkring hende vil hende det godt. Det går dog hurtigt op for hende, at det langt fra er tilfældet – selv i forhold til forældrene er der noget, der skurer.

Easton virker bekendt og farlig på samme tid. Hun ved ikke, at han er den eneste ven, hun har – og at han vil gå til verdens ende for at hjælpe hende. Easton gør, hvad han kan for at få hende til at huske, hvad der gik forud for ulykken, men Hartley er af den overbevisning, at nogen ting måske er bedre glemt. 

Det knuste rige er femte bog om livet i og omkring Royalfamilien. Om forræderi, tillid og familiens magt. Hvem kan man, når det kommer til stykket, stole på?

Så har jeg endelig fået læst den femte bog i Royals serien!
Den fjerede bog sluttede jo noget så spændende, så jeg var helt ked af jeg ikke havde femte til at begynde på med det samme, men nu den læst, og jeg savner allerede Royals familien, og alt den spænding og drama der foregår omkring dem.
Den femte bog fortsætter hvor vi sluttede i fjerde bog, så vi går ikke glip af noget.

Hartley har fået hukommelsestab, hun kan intet huske, hun har mistet 3 år af sin hukommelse, og er utroligt forvirret over alt hvad der foregår.
Eastons lillebror Sebastian ligger i koma efter ulykken, og ingen ved om han vil overleve det. Easton, er utroligt splittet, da det lader til de fleste i familien giver Hartley skylden for ulykken, men det stopper ham altså ikke fra at være ved hendes side.

I den her bog sker der alligevel en del, Hartley kan intet huske, og det udnytter Felicity faktisk en del, hun fylder hende med en masse løgne, men Harley kan godt fornemme det hele vidst ikke er helt sandt alt hvad hun fortæller.
Det spænder dog stadig ben for Easton til tider, men det lader heller ikke til at stoppe ham. Jeg elsker hvordan man bare kan mærke den kærlighed han føler for Hartley, det noget helt andet end hvad jeg normalt fx ville forbinde med Easton.
I løbet af bogen vokser Easton også, og bliver sådan set mere og mere moden, og det var noget jeg faktisk nød en hel del at se.
Noget jeg faktisk heller ikke fik nævnt i min anmeldelse af - Den ustyrlige arving. - Var af den her sag mod Steve (Ellas far) faktisk trækker ud, og også bliver blandet ind i de her to bøger, hvilket jeg synes var meget interessant, for jeg var egentlig også nysgerrig på hvad der ville ske med den sag, da vi sluttede de første tre bøger. Og jeg må sige jeg blev faktisk ret overrasket over den slutning sagen fik, men det var spændende.
Men nu vil jeg jo ikke spoile for meget, jeg synes nemlig ikke i skal snydes for selv at få en fantastisk læseoplevelse.

Jeg kan ikke andet end at sige jeg nød at være tilbage i Royal verdenen, og jeg savner det da allerede lidt igen.
Hvis der ikke kommer flere, vil jeg sige det var en rigtig fin slutning på serien, men jeg ville da ikke blive skuffet hvis det kom en enkel eller to mere. Og de måtte da gerne handle om tvillingerne, for dem er jeg ret nysgerrige på også.
Så har i læst de første tre bøger kan jeg kun anbefale at læse dem her også. Men hvis du ikke har læst de første tre, synes jeg i skal komme igang! Den er fantastisk, og jeg kan ikke anbefale den nok.Bogen er tilsendt af forlaget til anmeldelse, og er udelukket blevet anmeldt efter egne meninger og holdninger til bogen.
Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Ikke flere indlæg på denne blog, følg den nye!

Sidste indlæg, følg den nye blog!  Titlen her siger jo lidt sig selv. Dette kommer til at være mit sidste indlæg på denne blog.  Grun...