07.04.2018

Anmeldereksemplar: Sjælevandrer 2 - Ourea.

Sjælevandrer. 

Titel: Sjælevandrer 2 - Ourea.

Forfatter: Charlotte Fischer.

Forlaget: Facet.

Udgivet: 23/03-2018.

Antal sider: 384.

Antal stjerner: 5/5.

Bogen er tilsendt af Forlaget Facet, så mange tak!


Ourea.

Dahlia og Cawis søn, Colin, fanges i elektriske storme på en bjergekspedition. Det får fatale konsekvenser.
Dahlia kan ikke tilgive Cawi for det, som sker med Colin i bjergene og hun træffer et svært valg.
Cawi hjemsøges af drømmesyn fra Sjælevandrernes verden og han får sværere ved at skelne drøm fra virkelighed.
Cawi er overbevist om at han kan redde sin familie ved at træde ind i Diali.
Men Cawi er ikke forberedt på det han møder i Diali...

Da jeg gik igang med sjælevandrer 2 - Ourea, blev jeg så overrasket at jeg slet ikke kunne slippe den igen, jeg måtte bare vide hvad der skulle ske, så jeg læste den på en dag, med meget få pauser. 
I denne del høre vi stadig om Dahlia og Cawi, men ikke lige så meget mere, for nu der to andre personer inde i billedet, nemlig deres søn Colin, og den lidt mystiske Linder. Og ærligtalt gjorde det mig intet, for det er to lige så spændende personer.
I denne del er vi hvert fald 23 år ude i fremtiden. For Colin deres første fødte søn er nemlig 23 så vidt jeg kunne forstå. Men Colin var også virkelig interessant at følge, for han ligner virkelig sin far Cawi, stædig og giver ikke op. Colin er også den her flotte høje fyr med massere af muskler, og noget lækkert lyst hår, lidt lige som hans far. Så faktisk ligner de lidt hinanden udseensmessigt og på personligheden. Men alligevel virker de overhovedet ikke som den samme person, og det er positivt, de har alligevel hver deres personlighed selv om de ligner hinanden.
Linder vil jeg ikke gå for meget i dybten med, ud over Linder er en spændende person.
I slutningen af første bog, så man Cawi have en underlig drøm omkring andre Sjælevandrer, som virkelig vækkede min nysgerrighed, og det høre vi faktisk også meget mere om i denne del, og vi får både svar på nogle ting jeg fx undrede mig over i den første. 
Og selv om vi er 23 år fremme i den anden bog her, så er der stadig det her vild stormvejr, som gør det hele så interessant. Jeg kan hvert fald på ingen måder sammenligne denne bog med nogen andre.
Jeg ved dog ikke om jeg vil kalde den letlæselig, der er massere at tekst på siderne og den er jo lidt tyk, men ud over det så er sproget egentlig ret så let, og det gør det nemmere at komme igennem den. Udover det så er der også massere af handling og spænding i bogen, den er på intet tidspunkt kedelig, der er hverken for meget eller for lidt handling der gør den uvirkelig, den er faktisk rigtig let at leve sig ind i da den er så detaljeret, og forståelig.
Jeg kan hvert fald varmt anbefale den, især hvis i er til den her genre som Sjælevandrer jo ligger i.
Og kan sige jeg glæder mig meget til tredje bog udkommer. 

Bogen er tilsendt til anmeldelse af forlaget og er udelukket blevet anmeldt efter egne holdninger og meninger til bogen. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Ikke flere indlæg på denne blog, følg den nye!

Sidste indlæg, følg den nye blog!  Titlen her siger jo lidt sig selv. Dette kommer til at være mit sidste indlæg på denne blog.  Grun...