16.04.2018

Tbr for April.

Tbr for April måned.

Ja nu er vi jo en del dage inde i April måned, og jeg er vel lidt sent ude med min Tbr for måneden, og har allerede fået læst en lille håndfuld bøger. 
Men selv om jeg er lidt sent på den, så laver jeg altså alligevel lige min tbr, men smider også lige de bøger på jeg allerede har fået læst.
Jeg vil starte ud med de bøger jeg dog allerede har fået læst, også smider jeg dem på jeg regner med at få læst i løbet af resten af måneden.


 1. Første bog i måneden nåde jeg af afslutte Smaragd grøn, som er sidste bog i trilogien Rubinrød. Fantastisk bog.
 2. Anden bog jeg fik læst var træernes tid, en bog jeg desværre havde lidt svært ved at forholde mig til, men har anmeldt den, så i kan læse lidt om den der.
 3. Min tredje bog, det blev Calendar Girl 2, som indeholdte - April, Maj og Juni. Jeg er vild med Calendar girl, og det altså en serie der skal genlæses.
 4. Fjerde bog, ja det blev så Calendar Girl 3 som indeholdte - Juli, August og September. Igen, jeg er altså helt vild med hende her Mia.
 5. Femte bog, og ja gæt engang, det blev så Calendar Girl 4, som indeholdte de sidste 3 måneder, Oktober - November og December. 
 6. Og så blev det tid til Invasionen af Tearling, som er anden bog til Dronningen af Tearling, nu hvor den tredje og sidste bog snart kommer ud, måtte jeg jo lige så læst anden bog.
 7. Syvene bog, det blev Mørkets søn 1, fantastisk bog, den overgik virkelig alle mine forventninger.
 8. Ottende bog, og den sidste bog jeg altså end til videre allerede har fået læst, og det er Mørkets søn 2, Og den var altså lige så god som den første bog.

Så nu har jeg fået remset alle dem jeg har læst allerede op, nu vil jeg gå igang med dem jeg regner med at læse i resten af måneden.
 1.  Første bog, det bliver Mørkets Søn 3, for anden bog sluttede altså sådan ret spændende, og jeg må bare læse videre.
 2. Så regner jeg med efter Mørkets søn 3, at så igang med - Når ingen høre dig skrige, som udkommer den 19 April på dansk ved Carlsenpuls, de var nemlig så skønne at sende mig et anmeldereksemplar af den.
 3. Efter den, så regner jeg med at gå igang med Vareulvens Forbandelse, som er anden bog i Ulfhendin Sagaen, som lige er blevet genudgivet med nyt cover ved Dreamlitt, som også var så skønne at sende den til anmeldelse. 
Der efter venter jeg faktisk også på nogle bøger med posten, jeg ved dog ikke hvilken række følge de bliver læst i, for jeg ved ikke helt hvornår de kommer endnu, men regner med de da kommer i denne måned.
Jeg venter fx, på - Vejen til dit hjerte af J.P Monninger som udkommer her i April ved Lovebooks. Ud over den, så venter jeg på - 14 dage i Austin og Uofficielt din af Henriette Vesterbak, som har været så sød at ville sende mig et eksemplar af begge bøger til mig.
Udover dem, så venter jeg også på en pakke fra Camilla Wandahl, hvad den indholder sådan helt præcist af hendes bøger, ja det får jeg at se når den kommer. 
Ud over dem så venter jeg også på et par andre bøger. Men dem der er nævnt nu er sådan set dem jeg håber på at få læst i resten af denne måned, hvis ikke. Ja så kommer de bare på næste måneds Tbr. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Ikke flere indlæg på denne blog, følg den nye!

Sidste indlæg, følg den nye blog!  Titlen her siger jo lidt sig selv. Dette kommer til at være mit sidste indlæg på denne blog.  Grun...