27.10.2018

GIVEAWAY - Min blog er over et år nu! (Sponsoreret)

Giveaway. 

Tænk engang, nu er det lidt over et år siden jeg begyndte at anmelde bøger her på min blog! Jeg delte første gang min blog med jer læsere den 13 Oktober, og det jo så lidt over et år siden nu, det kom helt som en overraskelse for mig da jeg opdagede det. 
Jeg vil derfor gerne sige tak til alle jer læsere der ude som har fulgt mig i løbet af det her år med en giveaway. 

Jeg har været så heldig at Lindhardt & Ringhof har sendt mig to virkelig fantastiske bøger som jeg kan give til en heldig læser her på bloggen, som tak for at i gider og har fulgt mig her på bloggen det seneste års tid. 

Der er en heldig læser her på bloggen som kan vinde ikke bare en bog, men hele to fantastisk bøger. 
Det eneste i skal gøre er faktisk bare at lægge en kommentar til indlægget, og så vil jeg finde en heldig vinder Mandag den 5. November. Dog skal i lige huske og skrive jeres E-mail i kommentaren, så kontakter jeg den heldige vinder på en mail. :-)

Den ene bog det er - For Evigt. Måske, af forfatter Anica Mrose Rissi. - Som er udgivet ved Carlsenpuls. Denne bog omhandler en ung pige der finder den kærlighed hun har ledt efter, men indser det måske ikke er det sundeste forhold hun er endt i, men kan hun nu slippe ud af det igen, og vil hun egentlig det, det jo det store spørgsmål. 
Jeg har selv læst bogen, og jeg kan helt klart anbefale den! Det kan godt være det et lidt trist emne inde for kærligheden, men den er utroligt godt alligevel. 

Den anden bog det er - Wait for You #3, hold om mig. Af forfatter Jennifer L. Armentrout. - Som er udgivet ved Lovebook. Dette er godt nok en tredje bog i serien, men det er en serie der kan læses uafhængig af hinanden, så derfor behøver i ikke at have læst de første to bøger i serien, for at kunne læse denne. 
Hold om mig handler om Calla, som passer sine studier, altså lige indtil hun bliver rodet ind i gamle problemer. Hold om mig er en romantisk bog, men med en masse spænding og drama. Jeg har læst alle tre bøger selv, og det er virkelig en af mine ynglings bøger, jeg kan virkelig ikke anbefale dem nok. 


Igen mange tak fordi i gider følge min blog! Jeg er virkelig taknemmelig. 

Denne giveaway er sponsoreret af Lindhardt & Ringhof. 

16 kommentarer:

 1. Tillykke med din blogs fødselsdag! Det er vildt som tiden går!

  Og hvor er det fedt med en giveaway �� Skulle jeg være så heldig at vinde kan du skrive til: books@cherryblossomreads.com

  Fortsat god fornøjelse med bloggerlivet!

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak! Og ja det utroligt hvor hurtigt tiden går, var helt overrasket da jeg opdagede at det var et helt år siden første gang jeg delte bloggen. :-)

   Slet
 2. Sikke en fed giveaway! Og jeg må sige at det har været en fornøjelse, at følge med på din blog!❤️��
  sk2010@mot-friskole.net

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak, det glæder mig at du synes om at følge med. :-)

   Slet
 3. Stort tillykke med din blogs fødselsdag! Det har været en fornøjelse at følge med :-) Krydser fingre for, at jeg bliver den heldige vinder af de skønne bøger ;-)

  dinafriisr@gmail.com

  SvarSlet
 4. Først og fremmest stort tillykke med bloggens fødselsdag, og tak for et par boganbefalinger hen ad vejen! Synes det er helt ufatteligt godt gået, at du på kun et år har nået så meget.
  Jeg ser frem til at læse endnu flere anmeldelser og følge dit bookstagram-liv.
  nadjatwins@gmail.com

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak, og det glæder mig du synes om at følge med både her på bloggen og min bookstagram. :-)

   Slet
 5. Stort tillykke med bloggens første fødselsdag. Jeg er glad for at læse med og følge dig, da din bogsmag rammer fuldstændig spot on med en god blanding af kærlighed og fantasy :-)
  Fed giweaway med nogle bøger, som jeg rigtig gerne vil læse specielt "Hold om mig".

  Hvis jeg vinder, kan du skrive på: stineoliviaandersen@gmail.com

  VH Stine

  SvarSlet
  Svar
  1. MAnge tak! Ihh hvor det glæder mig at du følger med, er glad for mine anbefalinger kan bruges til noget. :-)
   Hold om mig er virkelig også en god bog. :-)

   Slet
 6. Stort tillykke med blog fødselsdagen og tak fordi vi må følge med.
  Det er nogle bøger jeg rigtig gerne vil vinde, så jeg krydser fingre.
  blomsthamster@gmail.com

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak, og jeg siger også tak fordi i gider følge med, det glæder mig meget. :-)

   Slet
 7. Tillykke med bloggens fødselsdag! Krydser fingre! Carolinemodinc@gmail.com

  SvarSlet
 8. Kæmpe stort tillykke med bloggens 1 års fødselsdag! Hip hip hurra ������������ vi glæder også rigtig meget til at følge dig de kommende år med en masse anmeldelser og anbefalinger af bøger! Håber jeg er heldig at vinde så jeg får mulighed for at læse dine anbefalinger.
  M.v.h. Malene Erika
  (maleneeek@hotmail.com)

  SvarSlet
 9. Tillykke med bloggen ��
  (samhain4000@gmail.com)

  SvarSlet

Ikke flere indlæg på denne blog, følg den nye!

Sidste indlæg, følg den nye blog!  Titlen her siger jo lidt sig selv. Dette kommer til at være mit sidste indlæg på denne blog.  Grun...