24.05.2019

Anmeldereksemplar: Forbandelsen over Laitana #1 - Den magiske sten. Udgave 2.

Forbandelsen.

Titel: Forbandelsen over Laitana #1. - Den magiske sten.

Forfatter: Sissel Moody. 

Forlaget: Klippe.

Genudgivet: 30/03-2019.

Antal sider: 511.

Antal stjerner: 5/5.

Bogen er tilsendt af forfatteren, 
så mange tak til hende! ¨

Link til første udgaves anmeldelse:


Den Magiske Sten.

Tror du på magi? 
Tror du på, at der er et andet sted, du er bestemt til at være en del af? 
Tror du, at det kun hører til i dine drømme og tanker? 

Hvad nu hvis den verden findes? 
Hvad nu hvis magien blot venter på dig? 
Hvad nu hvis du bare skal tro på det? 
Jeg, Linea, tror på, at magien findes. 

Underlige drømme. Feen foran mit vindue. Det lysende brev. Det var bare de første virkelige tegn. Da Lurany dukkede op på mit værelse og fortalte om Laitana og forbandelsen, der lå over landet, vidste jeg det. Det var meningen, at jeg skulle følge med ham. Jeg hørte til et andet sted, og stedet var magisk. 

Den Magiske Sten er første bind i trilogien Forbandelsen over LaitanaJeg har nu fået genlæst Forbandelsen over Laitana i dens smukke nye cover. 
Og jeg må sige at jeg synes lige så godt om den som første gang jeg læste bogen. 
Jeg har jo anmeldt denne her bog engang før, og vil derfor ikke gøre denne her alt for lang, men også linke til min første anmeldelse.

Linea er 17 år gammel. Men hun føler sig ikke om andre 17-årige. Hun er mere interesseret i fantasy, magi og at tegne. Linea går ikke op i fester, tøj og make-up, men drømmer sig heller ind i magiens verden og håber en dag på der måske sker noget magisk for hende.
Men inden hun ser sig om, bliver hun kontaktet af Lurany om at hun er Laitanas frelser og at kun hun kan hæve forbandelsen. 
Hun siger straks ja og begiver sig ud på nye eventyr, dog ikke uden kampe og frustrationer undervejs. Selv om hun er frelseren, er hun jo trods alt stadig bare et menneske.

Linea er en pige jeg er kommet til at holde af i løbet af bogen. 
Hun er ikke den klassiske heltinde der fra start af er modig og bare kan alt. Og hun er ikke lige så moden på alle punkter som en på hendes alder. 
Men hun giver den alt hvad hun kan i kampen på at befri Laitana fra forbandelsen. Og det er samtidig med at hun kan græde, være frustreret over alt, og engang imellem betvivle sine evner. 

Sproget er dejligt let og forståeligt. Forfatter Sissel formår at beskrive og forklare sig meget godt igennem hele bogen, og bruger massere af detaljer så man kan forstille sig det hele. 
Bogen er spækket med handling, men på en måde der ikke føles uoverskueligt. 
Dog vil jeg sige at der går lidt før der sådan virkelig kommer gang i den. For de første 100 sider ca, er vi meget på jorden og lærer Linea som person at kende, men jeg synes det en fin detalje, at der ikke er stress på handlingen for at komme igang med alt det vilde.
Jeg vil helt sikkert anbefale bogen her fra en 11-13 år og op efter. Jeg vil dog ikke udelukke yngre eller ældre også kunne være interesseret i den. 
Jeg er hvert fald spændt på en fortsættelse nu. Bogen er tilsendt af forfatteren til en anmeldelse, og er udelukket blevet anmeldt efter egne meninger og holdninger til bogen.  

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Ikke flere indlæg på denne blog, følg den nye!

Sidste indlæg, følg den nye blog!  Titlen her siger jo lidt sig selv. Dette kommer til at være mit sidste indlæg på denne blog.  Grun...