02.05.2019

Wrap-up April - 2019.

Læste bøger April - 2019.

Så er April slut, og det betyder jo det tid til at lave en lille opsamling på hvad der er blevet læst i løbet af måneden!
I April måned nåede jeg at læse i alt 13 bøger, og ca 3973 sider i denne måned. Jeg vil selv sige det okay gjort. 
I April begyndte jeg nemlig også igen at arbejde! Jeg fik nemlig en praktikplads på en folkeskole, hvor jeg primært vil holde til på skolebiblioteket, men jeg hjælper også lidt andre steder på skolen når der ikke lige er noget på biblioteket. Jeg vil sige det et rigtigt hyggeligt sted, og der skal jeg nok falde til. Nu har jeg jo ikke været der så længe, da der jo også lige var en uges påskeferie. 
Så 13 bøger i April, det synes jeg nu er helt fint! 

Jeg vil med det samme sige tak til - Palatium Books - Gyldendalung - Flamingo - Forlaget klippe (Sissel Moody.) - Alvilda - Nelumbo - forfatteren Signe Poppenbøll Hansen. Og Carlsenpuls. - For alle anmeldereksemplarerne. 
Alle bøgerne jeg har læst i April måned har været tilsendt af et af disse forskellige forlag. :-) 

Jeg vil som jeg plejer linke til anmeldelserne der er oppe. 

  1. Jeg var jo igang med Mr.X i slutningen af Marts, men nåede først at blive færdig her i April måned med den. Sådan set en okay bog, forfatteren har fat i nogle interessante og spændende emner, men der var alligevel en del minusser i den, som i vil kunne læse i en anmeldelse senere på måneden her. 
  2. Jeg fik også læst Nevermoor 1 og 2. - I løbet af April måned. Fantastisk spændende og morsom serie! Nevermoor er et helt specielt land, som jeg slet ikke kan få nok af. Forfatteren har virkelig været dygtig til at forklare alt i detaljer så det let at forstille sig alt! Og så nød jeg virkelig at følge den unge Morrigan i gennem begge bøger. Nevermoor #1 Anmeldelse.
  3. Jeg modtog også lige i slutningen af Marts måned - Savn mig ikke. - Som jeg også fik læst i April. Dette må jeg sige var en rigtig smuk bog, men med et lidt trist emne om det at miste en man føler er familie for en, men der efter at blomstre op og finde sig selv på ny. Helt klart en bog der er værdig at læse. Savn mig ikke.
  4. Jeg fik også genlæst - Forbandelsen over Laitana #1, Den magiske sten. - Som udkom i det flotte nye cover! Det var en fornøjelse at komme tilbage til Laitana lidt, jeg glæder mig nu til en fortsættelse, og at følge Linea på flere eventyr. 
  5. Jeg fik også læst Grisha #3, den sidste bog, hvilket jeg er meget trist over. Det her var virkelig en serie der tog fusen på mig, og gav mig en vild læseoplevelse. Grisha-universet var noget jeg bare ikke kunne få nok af. Leigh Bardugo er jeg virkelig gået hen og blevet fan af, og vil vildt gerne snart læse mere af hende. Grisha #3.
  6. Jeg fik også afsluttet serien om Emma fra Stockholm. Tredje bog var desværre heller ikke så meget mig, og var desværre bare lidt skuffet eftersom jeg var helt vild med første bog. Dog blev den sidste og fjerde bog lidt bedre, og jeg begyndte så småt at synes om Emma igen. Dog manglede den stadig lidt. Desværre.
  7. Jeg modtog også Bonnaluja i April, som jeg vil sige var en rigtig sød bog. Dog ikke så meget mig, hvilket jeg nok mistænker er fordi jeg ikke helt høre til den målgruppe bogen er skrevet til. Dog vil jeg sige forfatteren havde fat i en masse spændende emner! Hvilket jeg vil snakke mere om i min kommende anmeldelse af bogen.
  8. Jeg modtog også de første to bøger i Guardians serien - Nomade 44, og Liv eller død. - Af flamingo som en overraskelse. Begge bøger var rigtig gode! Havde dog lidt problemer med hovedpersonen i starten, men det kom jeg mig over da jeg nåede til anden bog i serien. Dem vil jeg også smide en anmeldelse op af i løbet af Maj.
  9. Forlaget Nelumbo var så søde at sende mig - Mama McGees drenge #1, Mørk fortid. - Som jeg slugte på under et døgn. Spændende bog, fangende karaktere, og massere af erotik og drama. - Det helt sikkert en serie jeg er spændt på en fortsættelse til, de næste personer bog to skal handle om lyder nemlig ret interessante.
  10. Sidste bog jeg fik læst var den længe ventede - Royals #4, Den ustyrlige Arving. - Da jeg først fandt ud af der kom to mere til serien var jeg helt oppe og køre. Og da Flamingo var så søde at ville sende mig den, kom jeg endnu mere op og køre! Fantastisk serie. 4-5 bog handler dog om Easton Royal, som jeg virkelig synes er en interessant person med mange problemer. Jeg kan næsten ikke vente på den femte bog lander ved mig nu! 
Det var så alle de læste bøger jeg fik læst i April! Håber på en lige så god læse måned i Maj. 
Smid endelig en kommentar hvis der er nogle bøger i mener kunne være interessante for mig, mangler altid nyt læsestof ;-) 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Ikke flere indlæg på denne blog, følg den nye!

Sidste indlæg, følg den nye blog!  Titlen her siger jo lidt sig selv. Dette kommer til at være mit sidste indlæg på denne blog.  Grun...