04.09.2019

Wrap-up - August 2019.

Wrap-up for August. 

 Så er August slut, og sikker hvor jeg synes tiden er gået stærk! 
Jeg føler lige måneden var begyndt og at jeg lige er begyndt i skole, men jeg har jo allerede været der i snart fire uger! Jeg kan slet ikke følge med tiden. 
Men jeg klager ikke, nu må den næste halvanden uge godt gå stærkt! For så er det tid til Esbjerg Fantasyfestival! Og iihhh hvor jeg glæder mig til at gense en masse fantastiske forfattere, få signeret bøger, billeder med forfattere, foredragene og endnu flere bøger! 
Jeg kan kun sige at det sted er min drøm! 
Og efter det kan jeg ikke vente til det bliver den 22! For der skal jeg til bloggerevent ved det skønne forlag Alvilda! Og sikke jeg glæder mig, min måned står på massere af boghygge!

MEEN nu til opsamlingen af August måneds læste bøger! 
Og sikke mange bøger jeg har fået læst trods den manglende tid! 
Jeg fik læst hele 12 bøger! Det flere end i et godt stykke tid jo, og det ikke helt korte bøger, okay måske lidt, men det stadig en del eftersom skolestart har tærret en del på mine sparsomme kræfter! 
Men nu til listen! 


 1. Throne Of Glass #3, Ildens Arving. Skrevet af Sarah J. Mass. - Jeg var begyndt på den i slutningen af Juli men nåede ikke at blive færdig, så de sidste 425 sider læste jeg i starten af August, og sikke en fantastisk bog, jeg kunne helt ærligt ikke få nok af at være tilbage i den spændende verden og venter spændt på mere! Ildens Arving Anmeldelse.
 2. Slottet fra Wadenstierna #2, Forpligtelser. Skrevet af Simona Ahrnsted. - Anden bog i serien, dog er det en serie der kan læses uafhængig af hinanden da de forgår i hver deres tidsalder. Noget helt andet end hvad jeg plejer at læse, men forfriskende! Og helt sikkert ikke det sidste jeg skal læse af Simona, for hun skriver godt nok livligt og råt. Og så må jeg sige hun lever sig ind i sit skrive arbejde og det kan fornemmes! - Tak til Flamingo forlaget for anmeldereksemplaret! - Forpligtelser Anmeldelse.
 3. Echo Ridge. Skrevet af Karen M. Mcmanus. - Så spændende at jeg ikke kunne slippe den før jeg var færdig! Karen har gjort det igen! Og jeg kan bestemt ikke vente til hendes to´er til - En af os lyver. - Udkommer på dansk! Men Echo fangede mig med dens drama, spænding og mord mysterier. Noget jeg bestemt ikke kunne få nok af! Echo Anmeldelse.
 4. 7 Fortællinger fra mit indre barn. Skrevet af Mali Banks. - En børnebog der har mange gode kvaliteter og ville være super god til små børn hvor man allerede fra barnsben skal lærer at accepter hinanden som vi er og være gode ved hinanden! og mange flere kvaliteter fremviser Mali´s bog. - Tak til Mali og Mellemgaard forlag for anmeldereksemplaret! - 7 Fortællinger - Anmeldelse.
 5. Everlife #2, Livsblod. Skrevet af Gena Showalter. - Virkelig en fortsættelse der lever op til sin forgænger. Gena har ikke nok med skabt et spændende univers! hun har skabt 3 verdener, 2 virkeligheder og høstens land, og nøj hvor er det detaljeret, spændende og svært at slippe når hun har skabt en uperfekt heltinde som man ikke kan andet end at holde af for hendes små særheder til hendes største kvaliteter! - Tak til HarperCollins Nordic for anmeldereksemplaret! 
 6. Everlife #3, Evligtliv. Skrevet af Gena Showalter. - En slutning der gik over alle mine forventninger, og en slutning der sluttede godt, og med det mener jeg at jeg føler den er ret lukket, og at jeg ikke mangler noget, eller faktisk godt kunne bruge mere af det trods jeg elsker karakterne, humoren, dramaet, action og kærligheden! - Tak til HarperCollins Nordic for anmeldereksemplaret! 
 7. Forbandet kærlighed. Skrevet af Colleen Hoover. - En forfatter der virkelig kan formå at gøre tekst i en bog hjerteskærende og føles som om man selv føler alt hvad hovedpersonen/erne føler, og hvor kan jeg ikke få nok af den forfatter. Forbandet kærlighed var rå og usikker kærlighed mellem to personer, en der ikke mente han kunne elske igen, og en anden der i forsøget på at få ham til at elske langsomt lidt ødelægger sig selv. 
 8. Luscinias Lyrik #1, Rosens Akkorder. Skrevet af Marie Alexander White. - En rigtig god bog om det her at finde sig selv, acceptere sin seksualitet og bare være sig selv trods hårde beskyldninger, en hård omgangskreds, familie og venner.  Tak til forlaget Nelumbo for anmeldereksemplaret! 
 9. Mindelandet #1, Dronningernes Erindringer. Skrevet af Line Wenzel. - En debut roman med smæk i. En bog der sådan set ret hurtigt går gang i selve handlingen, men som formår at fordele handlingen godt over bogen så det ikke virkede overvældende. Men også med en spændende badass prinsesse som ikke er bange for at få lidt beskidte hænder. - Tak til Line for anmeldereksemplaret! - Mindelandet #1 Anmeldelse.
 10. Gudernes Krig #1, Gudindens Avatar. Skrevet af Henriette Hesselholdt. - Endnu en debut roman, og en jeg vil sige var super god, fangende og spændende med flere forskellige personers synsvinkler der bare gjorde det hele lidt mere interessant i den her rejse om at få elveren Si´il til gudinden Haia´s tempel. - Tak til Henriette for anmeldereksemplaret. 
 11. Sprækken til Luscuro #1, Elementprøven. Skrevet af Julie Midtgaard. - Endnu endnu en debut roman, som jeg virkelig ikke kan vente på en fortsættelse til! Jeg elskede det at vi går så langt tilbage til 1600-tallet og følger en ung pige der bliver smidt ud i en magisk og farlig verden og skal lærer at begå sig der, men samtidig også skal finde ud af at acceptere og forstå hun er god nok, at hendes egen mening om hende selv er den vigtigste. - Tak til Julie for anmeldereksemplaret. 
 12. Under stjernerne. Skrevet af My-Marie Ottilia Zerpentine. - En bog der desværre ikke faldt helt i min smag, men som sådan havde et godt plot, bare for mange forhastelser, mangler, og følelsen af der godt kunne have været 100 sider mere og så lidt mere gennemarbejdet og detaljeret handling. - Tak til Zerpentine for anmeldereksemplaret. 

Dette var så de læste bøger for August, og hvor må jeg sige det var en masse gode bøger! Husk jeg som altid har linket til dem der allerede er delt anmeldelser på her i listen! 
Tak til alle forlagende og forfatterne for alle de skønne bøger! 


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Ikke flere indlæg på denne blog, følg den nye!

Sidste indlæg, følg den nye blog!  Titlen her siger jo lidt sig selv. Dette kommer til at være mit sidste indlæg på denne blog.  Grun...