08.09.2019

Anmeldereksemplar: Gudernes krig #1 - Gudindens Avatar.

Guderne. 

Titel: Gudernes krig #1 - Gudindens Avatar. 

Forfatter: Henriette Hesselholdt. 

Forlaget: Tellerup. 

Udgivet: 15/09-2019.

Antal sider: 261.

Antal stjerner: 4/5.

Bogen er tilsendt af forfatteren,
så mange tak til hende! Gudindens Avatar. 

Den unge præstelærling, Paleon, bliver trukket med ud af det trygge kloster på en hemmelighedsfuld færd gennem landet Serelia.
Han skal hjælpe med at bringe elveren, Si’il, til gudinden Haias tempel hvor hun har en vigtig plads at udfylde i den lurende krig mellem guderne.
Med sig har de tre gamle krigskammerater der hver gemmer på deres hemmeligheder, samt en ung kvinde med en tilsværtet sjæl.

Gudindens avatar er første bog i serien Gudernes krig hvor mennesker, elvere, trolde og vampyrer kæmper for deres guder, og guderne kæmper for deres egen magt.
Gudindens Avatar må jeg sige var en utroligt spændende start på denne serie, og jeg ser frem til en fortsættelse, for det var bestemt ikke en kedelig slutning.

Bogens handling vil jeg som sådan sige starter rigtig hurtigt ud, måske en smule for hurtig vil jeg nu sige, dog var handlingen spændende og gjorde mig nysgerrig på at finde ud af mere.
For trods handlingen starter hurtigt, finder vi som sådan faktisk først ud af sent hvorfor det er de skal føre Si´il til gudindens tempel, og det vil jeg sige var med til at gøre at jeg havde sværere ved at lægge bogen fra mig igen.
Men jeg ville nu gerne have haft lidt mere info omkring hvordan de havde fået hende her Si´il ud af elvernes klør, for da bogen begynder ser vi dem sådan set bare "flygte" fra elverne, og der manglede jeg bare lidt.

Men jeg fandt det spændende at følge den unge præstelærling Paleon, han er en stille og rolig fyr, men han er alligevel stædig trods han måske ikke er den modigste, så klarede han det godt på denne rejse, men han voksede også lidt med tiden under rejsen, og det var spændende at se hans udvikling, men ikke mindst også de andre´s udviklinger.
Men undervejs i bogen følger vi ikke kun Paleon, vi følger også de andre lidt, altså skifter vi lidt person hele tiden, og jeg oplevede sådan set det ikke kun var ved kapitel skift vi skiftede personer, men at det også var undervejs i kapitlerne, og det gjorde jeg fik lidt mere indblik i alles oplevelser i de situationer de nu alle bliver smid ind i. Dog vil jeg sige at jeg oplevede at Paleon var den mere ledende hovedperson i bogen, og det gjorde mig som sådan intet for han blev lidt min favorit i bogen.

Sproget er let, forståeligt og efter min mening ret godt passet ind til den fantasy verden jeg forstillede mig når jeg læste, og det er et plus.
Trods jeg følte mangel på info i starten, vil jeg sige at undervejs brugte forfatteren massere af detaljer omkring personernes omgivelser, følelser og frustrationer, hvilket jeg nød for det gjorde jeg kunne leve mig så meget mere ind i bogens verden og nyde de hele.
Jeg vil sige at forfatteren har gjort det super godt med sin debut roman her, og jeg ser frem til en fortsættelse!
Og jeg vil helt sikkert anbefale denne spændende bog til jer læsere der er til fantasy med vampyrer, magi, elvere og guder, for det var der massere af!
Bogen er tilsendt af forfatteren til anmeldelse, og er blevet anmeldt efter egne meninger og holdninger til bogen. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Ikke flere indlæg på denne blog, følg den nye!

Sidste indlæg, følg den nye blog!  Titlen her siger jo lidt sig selv. Dette kommer til at være mit sidste indlæg på denne blog.  Grun...