27.03.2018

Anmeldereksemplar: Dominic - Trilogi. - Spillet om Sirenen.

Spillet om Sirenen.

Titel: Spillet om Sirenen.

Serie titel: Dominic trilogi - #1.

Forfatter: Pernille Kim Vørs.

Forlaget: Mellemgaard.

Udgivet: 15/08-2014.

Antal sider: 490.

Antal stjerner: 5/5.

Bogen er tilsendt af Mellemgaard til anmeldelse, så mange tak! 


Catharina og Dominic.

Catharina Julie Hansen er et smukt rodehoved af en rødtop på 24 år, som netop har fået nyt arbejde på en jetset-restaurant. Her møder hun Ian Dominic, en lidt ældre, mystisk mangemillionær, der tillige er en yderst eftertragtet ungkarl. 

Catharina indlader sig i stadig højere grad med denne manipulerende, dæmoniske drømmemand. Først som en art selskabsdame, senere som Ians mellemleder på restauranten og ikke mindst som hans elskerinde. 

De to hvirvles ind i et accelererende, eksperimenterende seksuelt spil, der hurtigt kommer til at fylde deres liv. Trods deres modsætninger kommer de tættere på hinanden og nærmer sig noget, der til forveksling kunne minde om ægte kærlighed. Dog bærer de begge rundt på en familietragedie, der truer med at knuse deres forhold. Kan lidenskaben overleve, eller må de erkende, at deres forhold er dødsdømt? Ja man kan godt sige jeg er gået lidt baglæns med Pernilles bøger, jeg startede ud med Grænseløs serien, og sluttede af med Dominic-trilogien. 
I Grænseløs serien høre man jo egentlig om det her spændende par, og derfor vidste jeg jo egentlig godt lidt omkring dem.

Jeg var rigtig spændt på at begynde på den her serie, jeg har været vild med alle Pernilles andre bøger, og var sikker på den her skulle jeg også nok blive helt vild med, og det gjorde jeg skam også. 

Catharina og Dominics forhold gjorde mig nysgerrig allerede tilbage i grænseløs serien, på hvordan de endte sammen, og hvordan de egentlig var da de nemlig begge virkede som nogle spændende personer, og tro mig det er de så sandelig også i denne serie. 

Catharina er utroligt stædig, hun vil ikke kommenderes rundt med og har sine egne meninger og er noget af en kamp for Dominic.
Der her med at hun ikke bare retter ind, at hun er flabet og svare igen selv om hun ved at Dominic er en dominerende hulemands argtig type, det er det jeg synes bedst om hende, hun er sin egen. 

Dominic er hvad jeg kalder en rigtig hulemand, han tager ikke et nej for gode. Han forventer alle makker ret og gør som han siger, at ingen siger ham imod, hverken mænd eller kvinder. 
Og den måde Pernille K. Vørs har fået beskrevet ham hele vejen igennem bogen, imponere mig. 
På intet tidspunkt får hun svækket hans stærke og kolde personlighed. 
Men kan Catharina blødgøre hans kolde hjerte lidt? Godt spørgsmål læs bogen.

Den måde bogen sluttede gav mig et chok, på intet tidspunkt kunne jeg finde frem til hvordan den første bog omkring Catharina og Dominics stormene forhold ville slutte. Og da jeg så endelig kom til slutningen var jeg faktisk pænt overrasket. 

Jeg kan rigtig godt lide Pernille K. Vørs skrive stil, hun er ligefrem og pakker ikke sine ord ind, om det perverst eller ej, det ligeud hele vejen igennem. OG det er et stort plus for mig, da jeg engang imellem godt kan få følelsen af at nogle forfattere ikke rigtigt vil stå 100 % inde for hvad de skriver når det omhandler emnet sex, men det gør Pernille altså.
Og selvom det en lidt tyk bog, og der er massere af tekst, så blev jeg hurtigt hevet ind i alt dramaet og blev hurtigt færdig med bogen.

Det hvert fald en bog jeg helt sikkert vil anbefale, hvis man da er til lige den her genre, en masse drama, men ikke mindst nogle gode grin også.Bogen er modtaget til anmeldelse af forlaget, og er udelukket blevet anmeldt efter egne meninger og holdninger til bogen.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Ikke flere indlæg på denne blog, følg den nye!

Sidste indlæg, følg den nye blog!  Titlen her siger jo lidt sig selv. Dette kommer til at være mit sidste indlæg på denne blog.  Grun...