12.03.2018

Anmeldereksemplar: Hazel Wood.

Hazel Wood.

Titel: Hazel Wood. 

Original titel: The Hazel Wood. 

Forfatter: Melissa Albert. 

Udgivet på dansk ved: Carlsenpuls.

Udgivet på dansk den: 20/02-2018.

Original sprog: Engelsk. 

Antal sider: 398.

Antal stjerner: 4/5.

Bogen er modtaget af Carlsenpuls, 
til anmeldelse, så mange tak!

Hazel Wood.

Kulsort uheld har altid forfulgt 17-årige Alice og hendes mor. For at holde sig et skridt foran har de derfor været på farten det meste af Alices liv. En dag dør Alices mormor alene på sit gods, Hazel Wood. Hun var lidt af en enspænder og kultforfatter til en samling dystre eventyr. Samtidig bliver Alices mor bortført af et væsen, som hævder at være fra Hinterland – den grusomme, overnaturlige verden, hvor Alices mormors eventyr foregår. Det eneste spor, Alice har fra sin mor, er en seddel med beskeden: "Hold dig væk fra Hazel Wood"…


Da jeg satte mig med Hazel Wood, blev jeg positivt overrasket, godt nok havde jeg hørt meget ros fra andre læsere, men jeg vidste ikke helt selv om det ville være noget for mig. Men det var det altså.

Hazel Wood, er utroligt spændende fra start til slut. Jeg havde en smule svært ved at lægge den fra mig når jeg kom godt igang, netop fordi der var så meget spænding og handling. 

Dog må jeg også indrømme at jeg nogle gange gik hen og blev en smule forvirret, fordi igennem hele bogen så er der faktisk utroligt mange detaljer at holde styr på omkring Alice, hendes omgivelser, hendes barndom man engang i mellem høre om. De her Historier hendes mormor har skrevet. Det hele er utroligt godt detaljeret. Hendes omgivelser der bliver nævnt i bogen kunne jeg tydeligt forstille mig, som hvis jeg selv gik ved siden af hende. 
Men jeg må indrømme, en gang i mellem blev der for mange detaljer, og så blev jeg altså en smule forvirret og tabte tråden. 

Ud over forvirringen til tider, så var jeg egentlig ret vild med selve handlingen. Jeg synes Melissa Albert, har fået skabt en utroligt spændende og fangende fortælling. 
Jeg synes dog heller ikke jeg har læst noget der lægger tæt op af den handling her før.

Hovedpersonen Alice, havde jeg lidt blandede følelser for i starten. Jeg følte lidt hun var meget grov over for andre, og at hun altså ikke rigtigt virkede som en pige på 17 år, men en del ældre. 
Men det ændrede sig dog heldigvis jo længere jeg kom ind i bogen, jeg begyndte at synes bedre om hende, og begyndte faktisk i slutningen at holde meget af hende. 

Der er jo selvfølgelig også andre personer med i bogen end lige Alice. Alle de personer der er blevet beskrevet og snakket om i bogen, synes jeg også er blevet beskrevet ret godt, jeg kunne godt sådan forstille mig billeder af hvem de forskellige skulle forstille at være, og hvilken rolle de spillede ind i det hele. 

Dog vil jeg egentlig ikke rigtigt kalde den letlæselig, der er massere af tekst på siderne. Og ja forvirringen gjorde at det tog mig lidt ekstra tid at komme igennem bogen. 

Jeg vil dog varmt anbefale bogen til andre læsere der et til, det overnaturlige spil, fantasy, Og en god potion spænding. 


Bogen er modtaget af forlaget til anmeldelse og er udelukket blevet anmeldt efter egne meninger og holdninger omkring bogen. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Ikke flere indlæg på denne blog, følg den nye!

Sidste indlæg, følg den nye blog!  Titlen her siger jo lidt sig selv. Dette kommer til at være mit sidste indlæg på denne blog.  Grun...