09.03.2018

Anmeldereksemplar: Åndehvisken.

Åndehvisken.

Titel: Åndehvisken.

Forfatter: Haidi W. Klaris.

Forlaget: Tellerup.

Udgivet: 13/04-2018.

Antal sider: 328.

Antal stjerner: 4/5.

Bogen er tilsendt af forlaget Tellerup, til anmeldelse, så mange tak!.

Tror du på spøgelser? 

16-årig Evyn flytter i løbet af sommerferien til den lille by Janmoor og fornemmer allerede den første dag en mærkelig energi i det nye hus.
Da skoleåret starter på gymnasiet, møder hun Monica og Christoffer som fortæller at huset har en dunkel fortid., og at det siges at være hjemsøgt.
Efter flere mystiske hendelser og skræmmende drømme får Evyn hjælp til at kontakte den åndelige verden, og det vare ikke længe før hun høre et råb om hjælp.


Jeg har nu fået læst Åndehvisken, og egentlig synes jeg virkelig det var en utroligt godt bog. Og den skuffede mig ikke. Det var en bog jeg virkelig havde glædet mig til siden jeg første gang hørte om den.

Bogen er beskrevet rigtig godt, der er massere detaljer omkring omgivelserne, og personerne der er med. Jeg fik et ret godt billede af hvem jeg læste om, og hvordan de opførte sig i deres omgivelser.

Evyn kan jeg egentlig ret godt lide, hun er stille og rolig. En sød pige, men jeg har dog en lille ting jeg ikke så godt kunne lide, og det var hendes måde at reagere på da hun fandt ud af hun kunne få kontakt med ånder/spøgelser. Hun tog det meget roligt og troede hurtigt på det. Ærligt hvis jeg fandt ud af at der rent faktisk er noget mellem himmel og jord, og det blev bekræftet, så ville jeg nok gå en smule i panik, og benægte det hele i starten. Men ud over den lille ting, blev jeg faktisk ret glad for hende.

Jeg synes egentlig heller ikke på noget tidspunkt bogen bliver kedelig, den har den helt rette mængde handling, og spænding. Altså jeg kunne slet ikke lægge den fra mig da jeg først begyndte, jeg læste hele bogen på et par timer. 

Sproget er let og flydende, og forståeligt. Kapitlerne er ikke for lange, men heller ikke for korte. De har den helt rette længde. Jeg ville mene det er en bog for 12-13 års alderen og op. Yngre kan selvfølgelig også læse den.

Og så der bogens cover, det er simpelhent så smukt og spændende, at det altså lige giver en en lille smule mere lyst til at læse bogen.

Jeg vil hvert fald klart anbefale den her bog til andre læselystne, den er virkelig spændende. 


Bogen er modtaget af forlaget til anmeldelse, og er udelukket blevet anmeldt efter egne holdninger og meninger til bogen. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Ikke flere indlæg på denne blog, følg den nye!

Sidste indlæg, følg den nye blog!  Titlen her siger jo lidt sig selv. Dette kommer til at være mit sidste indlæg på denne blog.  Grun...