29.03.2018

Anmeldereksemplar: Dominic-Trilogi - Magtens pris.

Magtens pris.

Titel: Magtens pris. 

Serie titel: Dominic-trilogi - #2.

Forfatter: Pernille Kim Vørs.

Forlaget: Mellemgaard.

Udgivet: 13/11-2015.

Antal sider: 489.

Antal stjerner: 5/5.

Bogen er tilsendt af Mellemgaard til anmeldelse, så mange tak!

Kan de få det til at fungere?

Catharina og Ian er ikke længere sammen, men glemme ham kan hun ikke uden videre. Hun ved, at hun skal holde sig langt væk fra ham, og som den stædige kvinde hun er, så lykkes det også. Altså lige indtil den dag Ian tilbyder hende et forhold – uden kontrakt – hendes inderste ønske.

Med lynets hast indleder de atter et hæsblæsende forhold, men trusler fra omgivelserne bringer deres samliv i fare. Den tillukkede og overbeskyttende Ian vil ikke involvere Catharina, så hun vælger at gå bag hans ryg for at få svar på de hemmeligheder, han tydeligvis har for hende. Og det, hun finder frem til, tvinger hende til at overveje, om det er noget, hun kan leve med.

Vil Ian nogensinde være i stand til at åbne sig op? Kan han gengælde hendes kærlighed? Er det kun gennem sex, han kan vise sine følelser? Catharina ved ikke sine levende råd, og mens spørgsmålene hober sig op, drages hun dybere og dybere ind i Ians dystre og fascinerende magtverden.


Så anden bog i serien også blevet læst, og var jeg lige så vild med den som den første? Nej jeg var endnu mere vild med den end den første. 
At følge Catharina og Dominic stormene forhold, for ja det er lidt af en storm. Er virkelig interessant, at se deres op og ned ture, hvordan de begge bliver ved med at lyve og holde hemmeligheder for hinanden, hvordan det begynder at smuldre deres forhold, for så at blive stærkere i et kort tid. 
Det er på intet tidpunkt kedeligt, at følge dem. 

Catharina er lige så perfekt som i den første bog, hun ændre sig på intet tidspunkt ud over hun får flere og flere følelser for Dominic.
Hun er stadig stædig, hidsig, sjov, og tænker sig faktisk ikke altid om før hun svare igen og ender på bar bund, nogle gange er det ærligtalt lidt komisk når hun dummer sig, også selv om Hr Dominic ikke lige synes det så morsomt.

Dominic er stadig den her kold og stædige mand, han forventer stadig at Catharina på et tidspunkt makker ret og bliver tam.
Dominic er en interessant mand, og man får mere og mere at vide om ham og hans fortid, om hvorfor han er som han er, og som han begynder at åbne en lille smule op, synes jeg bedre og bedre om ham, men han får dog også gjort nogle ting jeg synes er utroligt dumt, fordi han tror han ved alt.

Begge de to første bøger her har der været startet ud med en lille Prolog omkring Dominic barndom, og ærligtalt er de begge hjerteskærene, de er sørgelige og dystre. Og man får et lille indblik i hvorfor han er som han er der. Jeg skal være ærlig der har været faldet et par tåre også igennem de her to bøger.

Som man jo læser på bagsideteksten og hvis man har læst den første bog, (for jeg vil ikke spoile for meget) så ved vi jo godt de ikke er sammen i starten af bogen, Dominic har gjort det forbi med Catharina i en slem brandert og har fået hende til at skrive under på det slut.
Vi ved også at hun er dybt såret. Men hvorfor gjorde han det forbi på sådan en grov måde? Ja det får vi faktisk også at vide i løbet af bogen. 
Og igen bagsideteksten afsløre også at han tilbyder hende et forhold uden kontrakt, et rigtigt forhold og at hun egentlig tager imod. 
Men er det nu så sikkert for hende at indlede et forhold med manden der har så mange hemmeligheder? Læs læs læs.

Endnu en slutning der gør man bare higer efter at begynde på den næste bog med det samme.
Har du læst den første? så skal du da helt sikker også læse anden bog her, hvis ikke du har læst den første og du læser min anmeldelse, så kom da endelig igang, den er god.


Bogen er tilsendt til anmeldelse af forlaget, og er udelukket blevet anmeldt efter egne meninger og holdninger til bogen.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Ikke flere indlæg på denne blog, følg den nye!

Sidste indlæg, følg den nye blog!  Titlen her siger jo lidt sig selv. Dette kommer til at være mit sidste indlæg på denne blog.  Grun...