25.03.2018

Anmeldereksemplar: Midnatsjuvelen.

Midnatsjuvelen.

Titel: Det glitrende hof #2 - Midnatsjuvelen.

Originalt titel: Midnight Jewel.

Forfatter: Richelle Mead. 

Udgivet på dansk ved: Alvilda.

Udgivet på dansk den: 01/12-2017.

Antal sider: 467.

Antal stjerner: 5/5.

Bogen er tilsendt af forlaget til
anmeldelse, så mange tak!

Midnatsjuvelen.

Mira er ikke som de andre piger ved Det Glitrende Hof. Hun er flygtet fra sit hjemland, og hoffets luksus betyder ikke noget for hende. Men hoffet kan sende hende til den nye verden, hvor hun planlægger at tjene sine egne penge og købe sig fri af sin ægteskabskontrakt.

På rejsen opdager Mira, at en af hendes medpassagerer, den utilnærmelige Grant Elliot, er hemmelig agent, og hun udnytter sin viden til at få Grant til at hyre sig som spion.

Efter ankomsten deltager Mira i overdådige fester, men om natten sniger hun sig ud i byen for at bekæmpe uretfærdighed. Det er dog ikke det eneste, hun kæmper mod. Det slår nemlig gnister mellem hende og Grant. Men skal hun risikere alt for en lidenskabelig affære …?Jeg har nu fået læst anden bog i det glitrende hof, og jeg var lige så glad for anden bog som den første.
Også selv om anden bog ikke handler om Adelaide, men om Mira istedet. For Mira er også en utroligt interessant person.

Mira er jo flygtning der har fået en chance for at få et bedre liv ved det glitrende hof, end som tjeneste pige resten af livet.
Men Mira har sine egne hemmeligheder at takle, og det gør hende så interessant at følge. Og så det at hun er en flygtning, og hun ikke bare skal takle sine hemmeligheder, så skal hun også holde rygterne ud omkring hende, for det ikke nemt at være den eneste flygtning i det glitrende hof. Det læser man også lidt om i den første bog i serien.


Men eftersom vi følger Mira, istedet for Adelaide starter vi faktisk på en måde forfra, sådan at vi ser det hele fra Miras perspektiv, hvordan det var der hvor de blev lært op til at blive "Den nyde adel" og deres rejse i "den nye verden" Men selv om vi rent faktisk godt sådan ved lidt om det fra Adelaide side, så det noget helt andet at se det fra Miras perspektiv. Der sker så meget for hende som man slet ikke høre om i første bog, og så mange overraskelser, det noget helt andet.

Hele vejen igennem bogen, så den faktisk ret spændende, og sjov det hvert fald en bog jeg godt kunne genlæse på et senere tidspunkt igen.

Sproget er også dejlig let og flydende. Og trods at den er tyk og har massere af tekst på siderne, så er den egentlig ikke særlig svær at komme igennem, da jeg heller ikke synes at kapitlerne er for lange og uoverskuelige. 

Så jeg vil helt sikkert anbefale denne bog hvis du har læst den første, hvis ikke så synes jeg i skal få læst den første så i kan komme til denne. For der er godt nok en god potion humor, og noget forbudt kærlighed, hvis man da er til lige de to ting. 


Bogen er modtaget til anmeldelse af forlaget, og er udelukket blevet anmeldt efter egne meninger og holdninger til bogen.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Ikke flere indlæg på denne blog, følg den nye!

Sidste indlæg, følg den nye blog!  Titlen her siger jo lidt sig selv. Dette kommer til at være mit sidste indlæg på denne blog.  Grun...