06.03.2018

Q&A - Spørgsmål fra Instagram.

Q&A.

Jeg spurgte for halvanden uges tid på Instagram, om der var stemning for en Q&A, hvor de selv havde valget om de ville spøge mig om noget bog-relateret, eller om de ville vide noget helt andet om mig. 
Det var der så også stemning for, og det blev til 6 fine spørgsmål, som jeg har tænkt mig at svare på i dette indlæg. 

Det første spørgsmål er: Hvis du skulle beskrive dig selv med en bog karakter, hvem skulle det så være?. 
Mit svar: Det er faktisk et meget svært spørgsmål, men jeg tror hvis jeg skulle vælge en bestem karakter, så ville det nok gå hen og blive, Maria fra Fønixens Hjerte som er skrevet af Christina Ramskov. Jeg ser nemlig Maria som den her stille og rolige pige, ikke den mest populære, men heller ikke helt en outsider. Jeg ser lidt af mig selv i hende når jeg læser om hende. 

Det andet spørgsmål er: Hvem er din ynglings forfatter.
Mit svar: Ærligt, så kan jeg ikke vælge en kun. Det er der simpelhent for mange gode forfattere til, men hvis jeg bare skal nævne en forfatter, så vil jeg nok sige Pernille Kim Vørs. Hun skriver altså nogle rigtig gode bøger.

Tredje spørgsmål er: Hvad er dine hobbyer? Ud over bøger. 
Mit svar: Faktisk har jeg ikke så mange hobbyer ud over bøger, det meste af min tid bliver nemlig brugt på bøger. Men jeg går da lidt op i noget træning et par gange om ugen, det kan man vel godt kalde en hobby. Ud over det så tegner jeg en gang i mellem, dog ikke i fri hånd, men efter nogle andre billeder. (Siger dog ikke jeg er helt dygtig, men noget kan jeg da)

Fjerde spørgsmål er: Hvad er den bedste, eller mest overraskende bog du læste i 2017?
Mit svar: Der har jeg valgt at svare på både den bedste, og den mest overraksende bog. Den bedste bog jeg læste i 2017, det var ikke bare en bog, men en serie og det var The royals, skrevet af Erin Watt. Jeg var helt forelsket i den serie, og håber virkelig snart på mere fra de to forfattere. Der var så meget drama og spænding i den serie, at det var virkelig svært ikke at blive revet med. 
Den mest overraksende bog, det var - En af os lyver. Den tog mig virkelig med storm, jeg havde slet ikke forventet en så spændende bog der satte så mange spørgsmål og alligevel overraskede mig i slutningen. 

Det femte spørgsmål blev: Er der en hypet bogserie der bare slet ikke fanger dig? 
Mit svar: Hvis jeg husker rigtigt betyder hypet, en form for populær. Men ja det er der faktisk. Harry potter serien fanger mig fx, slet ikke. Jeg har begyndt på den første engang, men kunne slet ikke sætte mig ind i den fordi jeg havde set filmene. Og det samme er det faktisk med Twilight og The hunger games. 

Det sidste spørgsmål er: Hvilken bog, som ikke mange kender, burde være mere populær?
Mit svar: Nu skal jeg jo selvfølgelig ikke kunne sige om mange kender den, men af hvad jeg har lagt mærke til er det ikke en bog der bliver omtalt meget. Og det er Ildens Flamme - af Catharina Kjeldgaard Vedel-Smith. Det en vidunderlig bog. Hvis man er til en bog hvor man virkelig lærer en hovedperson at kende, så det en bog man skal læse, for i den her læser vi om hendes barndom i de første 150 sider sådan ca, og det giver sådan et vidunderligt indtryk af hvem man læser om. 
Den kan virkelig anbefales. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Ikke flere indlæg på denne blog, følg den nye!

Sidste indlæg, følg den nye blog!  Titlen her siger jo lidt sig selv. Dette kommer til at være mit sidste indlæg på denne blog.  Grun...