24.11.2018

Anmeldelse på: Panteon-Sagaen #4 - Den tiende trone.

Panteon.


Titel: Panteon-Sagaen #4 - Den tiende trone.

Forfatter: Boris Hansen.

Forlaget: Tellerup.

Udgivet: 15/09-2018.

Antal sider: 654.

Antal stjerner: 5/5.


Den Tiende Trone.

"Få mig igennem Panteons Prøve i live."

Lucas træder ud af den skælvende verden, bundet af et løfte.

"Sørg for at det bliver mig der ender på den tiende trone."

Alt er stille. Men ikke meget længere.
For hvert skridt Lucas tager op fra Empyrias undergrund, rykker katastrofen nærmere.
En flodbølge af blod der vil overvælde alt.

"Hvad du end er nødt til at gøre."

Blodet løber fra Lucas' ansigt. Han er alene.
Og det vil ende med død.
Igen.
 
Jeg har nu fået læst slutningen på Panteon-Sagaen, og jeg må sige den overraskede mig virkelig meget, den gik i en helt anden retning end jeg havde forventet, i en retning jeg faktisk slet ikke havde overvejet, dog er det positivt nok, for det overraskede mig og det et plus. 
Det var en vild slutning, men en slutning jeg kan acceptere. Dette er klart blevet en af mine ynglings serier, og en jeg ser frem til at genlæse. 

Denne bog starter sådan set fra hvor tredje bog slutter, i starten var jeg lidt små forvirret over hvad der skete, men jeg fangede den hurtigt, og blev hurtigt fanget af alt der sker.
Tredje bog sluttede jo ved panteons prøve, og det sådan set også der vi fortsætter fra. 
Panteon er blevet ført til den anden verden hvor Vecra venter på dem, vil de overleve det? Eller er det helt ude med dem, det jo lige det.
Der sket utroligt meget i løbet af bogen, og meget af det havde jeg faktisk på ingen måder forventet, men jeg vil faktisk ikke spoile for meget, jeg synes bare i selv skal læse den, for den er virkelig værd at blive læst. 

Jeg er stadig rigtig vild med det hele, handligen, universet, det her med guder, engle og efterkommerne, og den almindelige verden, det hele har virkelig underholdt mig. I den sidste bog her, bruger vi meget tid i den almindelige verden, og det faktisk ret spændende at følge alt det der sker der, jeg havde hvert fald svært ved at slippe bogen da jeg først var kommet rigtigt igang igen. 

Sproget i bogen er sådan set ret let, jeg følte ikke på noget tidspunkt at jeg ikke kunne følge med. 
Kapitlerne skifter meget mellem at være lange og tilpas, og det gjorde som sådan ikke noget, jeg fortrak dog de lidt kortere kapitler. 
Handlingen i bogen er spændende fra start af og til slut, ikke på noget tidspunkt synes jeg nogle at synsvinklerne var kedelige eller for langtrukne, alle personerne var interessante at følge. 
Dette er virkelig en serie jeg kan anbefale til jer læsere, ligemeget alder er jeg sikker på den kan fange de fleste. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Ikke flere indlæg på denne blog, følg den nye!

Sidste indlæg, følg den nye blog!  Titlen her siger jo lidt sig selv. Dette kommer til at være mit sidste indlæg på denne blog.  Grun...