01.11.2018

Tbr for November.

Tbr for November.

Oktober er slut, og nu det jo altså tid til en Tbr for den nye måned, nemlig November. 
Jeg har valgt ikke at sætte for mange bøger på, da jeg har lidt at se til i løbet af denne måned. Jeg skal nemlig ud og have fundet mig en ny praktikplads, men jeg skal også pakke, for den 1/12, flytter jeg nemlig ud for mig selv, det noget jeg er meget spændt på, og glæder mig til. Men jeg skal helt klart nok få sat lidt tid af til læsning. 
Jeg har sat 5 bøger på min Tbr, men håber selvfølgelig på lidt mere end kun dem. 

Tak til - 

Mads Schack-Lindhardt: Mads´s Facebook.
Bettina Stuhr Lindskov:Bettina´s Facebook.
Michella Rasmussen: Michella´s Facebook.
For alle Anmeldereksemplarerne. 

1. Første bog jeg har sat på, det er - Darkest minds #2, Mørke minder. Af Alexandra Bracken. - Jeg begyndte på den i slutningen af Oktober, men nåede ikke at læse den færdig. Jeg er sådan ca 180 sider inde i den, og den er seriøst god. Allerede nu lever den virkelig op til første bog i serien. Det er et anmeldereksemplar fra Høst og Søn, så mange tak til dem. 

2. Efter den bog vil jeg gå igang med - At danse mellem glasskår. Af Bettina Stuhr Lindskov. - Det er hendes Debut roman, som hun har får udgivet ved Tellerup. Den lyder rigtig god, og jeg håber virkelig den lever op til de forventninger jeg nu har. Den udkommer 14 November.
Tak til Bettina, som har givet mig eksemplaret til en anmeldelse. 

3. Min tredje bog på listen det er - Jeg ser dig. Af Michella Rasmussen. - Den er udgivet ved Tellerup, og det lyder som en sød bog. Michella har givet mig eksemplaret til en anmeldelse, og jeg glæder mig virkelig til at læse den også. Tak til hende. 

4. Min fjerde bog på listen er sat af til - Stjernekrøniken #1, Tir-Nazrals Arving. Af Mads Schack-Lindhardt. Jeg har dog endnu ikke modtaget mit eksemplar, men det håber jeg snart jeg gør, for det en bog jeg glæder mig meget til. Den lyder interessant, og håber den lever op til de forventninger jeg nu har fået bygget op med tiden. Tak til Mads selv, som har givet anmeldereksemplaret. 

5. Sidste bog på min Tbr er - Fønixens Hjerte #4, Havets stemme. Af Christina Ramskov. - Dette er en bog jeg har læst før, men jeg vil rigtig gerne genlæse den nu hvor femte bog i serien er udkommet. Det en sjov serie, og jeg glæder mig til at følge Maria og hendes venner på flere eventyr. :-) 


Det var så alle de bøger jeg tænker jeg nok skal få læst i denne måned, og jeg glæder mig til hver og en, og håber de alle lever op til mine høje forventninger. 

2 kommentarer:

 1. Jeg er rigtig spændt på Jeg ser dig af Michella Rasmussen, så det bliver også spændende at høre, hvad du synes om den! Titlen giver mig straks associationer til Stalker, men det er vist helt forkert, har jeg hørt ��

  God foebfornøj med læsningen!

  SvarSlet
  Svar
  1. Første gang jeg hørte titlen - Jeg ser dig. - Tænkte jeg også noget alla Stalker, men da jeg så læste lidt mere om bogen kunne jeg godt se det ikke lige var den retning den går i :-)
   Men tak! Glæder mig også til at læse den.

   Slet

Ikke flere indlæg på denne blog, følg den nye!

Sidste indlæg, følg den nye blog!  Titlen her siger jo lidt sig selv. Dette kommer til at være mit sidste indlæg på denne blog.  Grun...