16.11.2018

Anmeldereksemplar: Darkest Minds #2 - Mørke minder.

Mørke Minder.

Titel: Darkest Minds #2 - Mørke minder.

Original titel: Darkest Minds #2 - Never Fade.

Udgivet på dansk ved: Høst og søn.

Udgivet på dansk den: 25/10-2018.

Antal sider: 494.

Antal stjerner: 5/5.

Bogen er tilsendt af forlaget,
så mange tak!


Mørke minder.

En mystisk sygdom har dræbt 98 procent af alle børnene i USA, og de resterende 2 procent har udviklet en form for overnaturlige evner, som ingen helt ved, hvad indebærer, men langsomt kommer deres kræfter for dagen.16-årige Ruby er en af de unge, der besidder den største mentale evne, og hun må kæmpe både mod sig selv og regeringen for at beskytte dem, hun elsker. De andre børn kalder hende for leder, men Ruby ved, hvad hun er: et monster.Vigtig viden om den sygdom, der næsten slog hele USA's ungdom ihjel, viser sig at være på lige præcis det flashdrive, som ingen andre end Liam er i besiddelse af. Ruby må nu ud på en livsfarlig mission for at finde ham – drengen, hun troede, var hendes fremtid, men som nu ikke engang vil kunne genkende hende, på grund af det, hun gjorde ved ham, sidst de sås ...
Jeg har nu fået læst andet bind i Darkes minds trilogien, og jeg må sige at denne bog var jeg meget spændt på, for første bind tog mig med storm, og gjorde at jeg fik utroligt høje forventninger til andet bind. 
Og jeg må sige at denne her levede virkelig også op til mine forventinger, jeg kan næsten ikke vente på tredje og sidste bind udkommer, jeg er virkelig spændt på hvordan Rubys prøvelser ender. 

Anden bog starter som sådan ikke fra hvor den anden slutter, der er gået sådan ca et halvt år siden Ruby slettede Liams minder om hende for at rede ham fra at ende ved børneforbundet igen sammen med hende. 
Ruby er blevet leder for hendes team ved børneforbundet, men der er ikke mange der acceptere det, for hun er orange og er derfor farlig. 
Dog er alt ikke godt ved forbundet, og der går ikke lang tid før Ruby bliver nød til at finde Liam, for han har noget hun skal bruge. Ruby er meget bange for hvordan det vil være at se Liam igen, for han kan jo intet huske om hende. 

Der sker så meget i løbet af denne bog, og så mange overraskelser og hemmeligheder der bliver afsløret, men også spørgsmål der bliver stillet som jeg håber bliver svaret på i sidste bind. 

Ruby er en person jeg rigtig godt kan lide at følge. Hun er på ingen måder perfekt, hun har sine fejl, og hun tvivler også på sig selv og sine evner til tider. Dog er hun blevet bedre til at styre sine evner, i 
løbet af sin tid ved børneforbundet, og det kan man også godt mærke på hende, hun virker lidt mere rolig omkring dem, men har dog stadig sin tvivl omkring dem. 
Ruby er stærk, men ved dog også godt at hun ikke kan klare alt selv, dog stopper det hende ikke for at bekymre sig om alle andre og prøve at beskytte dem med alt hun kan. 

Der er jo også andre personer med i denne bog, dog følger vi dem bare ikke fra deres synsvinkler. Men når vi læser om dem føler jeg ikke bare de er bipersoner, men som ægte personer som er beskrevet rigtigt godt i detaljer omkring deres væremåder, jeg ville dog lidt have ønsket nogle kapitler fra deres sider også, så det ikke kun er Ruby’s vi følger. 

Sproget i denne bog vil jeg sige egentlig er let nok, jeg kunne sagtens følge med uden problemer og forstå hvad der skete. Men der er meget tekst på siderne, og det gør også den føles lidt længere om at komme igennem, men der hjælper den spændende handling heldigvis, jeg fløj igennem det ene kapitel efter det andet selv om de godt kan være lidt lange også.
Så altså det er ikke en helt letlæselig bog, men den er hvert fald heller ikke hård. 
Så alt i alt er dette en serie jeg er faldet helt for, og glæder mig til slutningen. Jeg kan hvert fald ikke anbefale denne bog nok til jer læsere. Bogen er tilsendt af forlaget til anmeldelse, og er udelukket blevet anmeldt efter egne meninger og holdninger til bogen. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Ikke flere indlæg på denne blog, følg den nye!

Sidste indlæg, følg den nye blog!  Titlen her siger jo lidt sig selv. Dette kommer til at være mit sidste indlæg på denne blog.  Grun...