17.05.2018

Anmeldereksemplar: Uofficielt din.

Uofficielt din.

Titel: Uofficielt din.

Forfatter: Henriette Vesterbak.

Forlaget: Twenty-one.

Udgivet: 16/12-2017

Antal sider: 443.

Antal stjerner: 4/5.

Bogen er tilsendt af forfatteren, så mange tak!

Overlever forholdet?

“Hvis du fortsat skal være vores PA, er du PA for os alle tre på lige fod. John kommer ikke først, bare fordi han tilfældigvis knalder dig.”

22-årige Heidi Johansen har netop overstået sin prøvetid på 14 dage som personlig assistent for rockbandet South Bane i Austin, Texas. I løbet af prøvetiden har hun indledt et hedt forhold til den karismatiske forsanger John Monro. Nu gælder det om at bevise for bandets to andre medlemmer, Ben og Mason, at hun kan holde balancen mellem at være deres PA og Johns kæreste. Men Heidi finder hurtigt ud af, at et forhold med rockstjernen John Monro rummer langt flere udfordringer …  


Jeg har nu fået læst Uofficielt din, og jeg kan sige jeg var ret vild med den, den var som den første på intet tidspunkt kedelig.
Uofficielt din, er en uafhængig bog til - 14 dage i Austin, og det betyder man ikke behøver at læse den første bog for at læse denne her.
Men jeg vil dog anbefale at læse den første alligevel, ikke mindst fordi den er super god, men fordi man alligevel får en del info omkring alle personerne, og fordi der ofte bliver hentydet lidt til noget der er sket i første bog. 

Jeg brød mig på intet tidspunkt om John i første bog, og jeg skal være ærlig. Mit syn på ham er ikke blevet ændret ret så meget i løbet af denne her bog.
Jeg synes stadig at han er for kommanderende, domminerende og et rigtigt røvhul over for Haidi, og jeg må da indrømme jeg ikke helt forstår hvad hun ser i ham. Men alligevel bliver han alligevel lidt blødere med tiden, men dog ikke nok efter min mening. Så han ligger altså stadig ret lavt på min liste over drømme mænd.

Haidi synes jeg da stadig godt om, selv om jeg stadig synes hun drikker lidt for meget i forhold til hvad hendes arbejde er. 
Haidi formår egentlig også at blive mere moden i løbet af hendes tid i Austin. Også selv om hun lader sig styre af John.... 

Selve bogen var jeg ret vild med, den var sjov og sød på sin helt egen måde. Jeg kan rigtig godt lide Henriettes skrivestil, hun er ret ligeud og pakker ikke ordene ind på noget tidspunkt. Selv om hun da har gjort Haidi lidt genert. 
Bogen er ikke lige så tyk som den første, så den er lidt nemmere at have med at gøre. Men selv om den er mindre så der massere at tekst på siderne, så det eneste jeg vil kalde letlæselig ved denne bog er at sproget er så dejligt let og flydende. 
Kapitlerne er egentlig heller ikke for lange, men heller ikke korte, de var egentlig efter min mening en rigtig fin længde.

Slutningen rørte mig egentlig en del, jeg skal da indrømme at jeg klemte en lille tåre eller to. Og er da lidt trist over allerede at skulle give slip på Haidis spændende rejse. 

Men ja, selv om mit syn på John ikke ændrede sig meget, så var det en super godt bog, og jeg kan helt sikkert anbefale den. Men hvis i spørg mig så vil jeg sige læs den første før den her, så forstår man en del mere er jeg sikker på, men det kan jeg jo ikke være sikker på da jeg jo selv har læst den første, og derfor nok føler det bedst at læse første bog også. Bogen er tilsendt af forfatteren selv til anmeldelse og er udelukket blevet anmeldt efter egne meninger og holdninger til bogen.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Ikke flere indlæg på denne blog, følg den nye!

Sidste indlæg, følg den nye blog!  Titlen her siger jo lidt sig selv. Dette kommer til at være mit sidste indlæg på denne blog.  Grun...