25.05.2018

Anmeldelse på - Skaberens våben #1 - Tusmørkebørn.

Tusmørkebørn.

Titel: Skaberens våben #1 - Tusmørkebørn.

Forfatter: Marie-Louise Rønning.

Forlaget: Dreamlitt.

Udgivet: 07/04-2017.

Antal sider: 524.

Antal stjerner: 4/5.
Lyset vil sejre og ilden vil brænde.

Victoria Engelbrandt lever et dobbeltliv. Om dagen kæmper hun for at passe ind på gymnasiet og følge med i undervisningen – om natten jager hun vampyrer. Gennem sin beskyttede opvækst som en af Lysets Kvinder er Victoria aldrig blevet udfordret på, hvad der er godt og ondt, rigtigt og forkert.

Da Tusmørkebastarden Matthew Rivers og hans to søskende dukker op på hendes territorie, vakler hendes verden. Matthew udfordrer og tvinger hende til at åbne øjnene op for en hel ny sandhed. Hvem er hun egentlig? Hvorfor er mørkets tjenere ude efter hende? Og hvem kan hun egentlig stole på i sidste ende?Jeg har nu fået læst Tusmørkebørn bog 1, og jeg skal da være ærlig og sige den var virkelig god, og det er virkelig en bog jeg glæder mig til fortsættelsen på. 

Fra start af er bogen egentlig spændende nok. Den starter ud med en spændende Prolog, og så slår den så over i en stille og rolig start hvor jeg fik fornemmelsen af at lære de her to hovedpersoner - Victoria og Matthew - rimelig godt at kende.
Men selv om den er stille og rolig, så den egentlig også ret sjov, den mangler hvert fad ikke humor efter min smag, det var der massere af.

Victoria var jeg både meget glad for, men jeg sukkede flere gange tungt over hendes stædighed til tider, selv om den var med til at gøre hende til den fantastiske person hun er, så var den også med til at gøre hende røv træls. 
Hun er sjov nok, og ret så sød hvis man ser bort fra hendes stædighed og spydige mund. 
Der er bare et eller andet over hende der gør jeg er ret så glad for hende.

Matthew var også en ret så interessant person at følge. Han er både utroligt sød og følsom over for dem han holder af, men samtidig virker han også kold, og en smule arrogant. Men jeg kunne nu alligevel godt lide ham, for han viser mange gode sider jeg blev vild med.

Alle de andre personer der er med, fx Victorias søstre og Matthews søskende, de er alle beskrevet rigtig fint, de blevet beskrevet med massere af detaljer omkring hvordan de er, og hvordan de ser ud. Jeg havde ikke svært ved at falde ind i deres verden og bare føle jeg så det hele som en lille film. 

Sproget er egentlig letlæselig nok, jeg følte ikke behovet for at skulle læse den samme sætning flere gange, eller at gå tilbage og læse noget jeg måske skulle havde tabt og være blevet forvirret over. 
Dog er der massere af tekst, og det er jo heller ikke en helt lille bog, så hvis man ikke læser særligt hurtigt, så kan den måske godt holde et par dage. 

Selve handlingen i bogen er interessant, og jeg glæder mig meget til at finde ud af mere omkring dem alle, og hvad der mon sker fortsat i næste bog, den sluttede jo egentlig ret så spændende. 
Og nu hvor bog to snart udkommer, så vil jeg da anbefale jer der måske ikke har læst bog et endnu skulle få læst den hvis i altså er til det her fantasy med vampyrer og andre overnaturlige. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Ikke flere indlæg på denne blog, følg den nye!

Sidste indlæg, følg den nye blog!  Titlen her siger jo lidt sig selv. Dette kommer til at være mit sidste indlæg på denne blog.  Grun...